Benim de ilk denemem de tutmuştu.. Ikizdi üçüncü ayda birinde ciddi problem görüldü ve sonlandirilmasina karar verildi ama 23. Haftada diğerinide kaybettim çok zorrrrrrrr....çokk rabbim yardincin ols inşşşşşşş herşeyyyy güzellllllll ve istediğin gibi giderrrrrrrrr.......canimmmmmmmmm
canım en cok ıstedıgım şey suan bu ama malesef 3 doktora gıttım yarın başka bır doktora daha tanışıcam ama hepsı bu cok daha tehlıkelı hepsının hayatını rıske atarız dıyorlar bende polıkıstık over olması dusuk ıhtımalını arttıyor zaten cok kotu durumdayım mevlam hakkımda hayırlısını versın benım ucuze bakmak gıbı bır korkum yok cok sukur onları veren rabbım rızkınıda verır nasılsa buyurler bır şekılde yueterkı saglıklı olsunlar benım ıcın dördüde tutsa ve dunyaya getırme ımkanım olsa hıc duşunmezdım bıle gecelerı uyuyamaz oldum kalplerı atıyor hepsının nasıl durdurcam dıye
Aşılama ile mi dorduz oldu?Canim benim başka bir doktora daha git benimde 3cuzlerik.var banada öyle demişlerdi sonlandırmadim hepside sağlıklı dünyaya geldiler şimdi 10yasindalar be şuan tekrar hamileyim ve 4 düz 6haftik doktor tasiyamazsin 2sini sonlandırmadim lazım dedi pazartesi gideceğim gerçekten zor ve sıkıntıli süreç kafam çok karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?