Çoğunun olmaması ve MAL VARLIĞINI İHTİYACI OLAN BİRİNE DEVİR ETME

ben bencillik olarak görmedim. herkes çocuk sahibi olmak zorunda değil. bizim toplumumuz için kolay kabul edilir bir şey değil maalesef ama sonuçta kendinizi en iyi siz tanırsınız.
yaşlılık-hastalıkla ilgili endişenize gelince, başka bir aileye ne kadar güvenebilirsiniz bilemem. insanları kendi çocukları dahi ne zor durumlarda terk ediyor.
elbette çocuk bana ileride baksın diye yapılmamalı ama bir sürü evlat ne fedakarlıkla yetiştiren ana babasını aramayabiliyor bile.
ben olsam maddi gücümde varsa iyi hizmet veren bakım evlerinden biriyle anlaşırım.
darüşşafaka'nın var misal. böylece o kurumun himayesindeki öğrencilere de katkınız olmuş olur.
evet aslında başka aileden kastımda şu irtibatta olduğum durumu olmayan bi aile bizde kendimizi yanlız hissetmeyiz birbirimize destek oluruz diye düşündüm hep. dediğiniz doğru ama bu devirde güvenmekte kolay değil. mesela bi bayan tanıyorum suan gerçi yaşıtız onunla ve bu durum için çok erken. iki bebeği var ailesi yok eşi vefat etti elimden geldiğince yardım ediyorum amaa yanıma evime alsam gelir yani. onun gibi demek istiyorum ilerde yaş kemale erince genç ve zor durumda bi kadın olabilir aile olabilir yardım etmek isterim ama güven olmuyo tabiki

Düzen okadar değişti güzelleşti ki evlat edinirken kalben anne oluyorsunuz ve çocuğa ilk günden bunu soyluyorsunuz etraftakilef biliyor hatta kalben anneler buluşuyor çocuklar gorusuyor en azından çocuk büyüdükçe bunun tek olmadığını bak başka bir çocuğunda olduğunu blue Sevgi ile büyürse zaten asamicagi bir sorun yok bence bu surcte pedagoglarile. Yada çocuk piskologlari ilede gorusulebilir benim en yakın arkadasm evlatlıkti okdr mutlu bir ailedeyki kendi de çok seviyordu anne babasını çok güzel bir evlatti inann evlendi babası vefat etti annesine bakıyor şuan

evet aslında başka aileden kastımda şu irtibatta olduğum durumu olmayan bi aile bizde kendimizi yanlız hissetmeyiz birbirimize destek oluruz diye düşündüm hep. dediğiniz doğru ama bu devirde güvenmekte kolay değil. mesela bi bayan tanıyorum suan gerçi yaşıtız onunla ve bu durum için çok erken. iki bebeği var ailesi yok eşi vefat etti elimden geldiğince yardım ediyorum amaa yanıma evime alsam gelir yani. onun gibi demek istiyorum ilerde yaş kemale erince genç ve zor durumda bi kadın olabilir aile olabilir yardım etmek isterim ama güven olmuyo tabiki

peki tamamen aynı evde mi olursunuz yoksa atıyorum bir apartmanda başka daire gibi mi olur ?

peki tamamen aynı evde mi olursunuz yoksa atıyorum bir apartmanda başka daire gibi mi olur ?
benim evim dubleks içerden merdivenli fakat kapatılabilir. üst katta normal bi daireden biraz küçük ve apartman içinde ayrı dış kapısıda var o şekilde katı ayırırım diye düşünüyorum

evlat edinmeyi bende düşündüm çokta isterim fakat ileride o çocuğun psikolojik olarak nasıl tepki vereceğinden hep korkmuşumdur.
Tuhaf gelecek bir şey yok hanım efendi, ben de çok istedim Allah isteyen herkese versin. Hatta bana da annemin ikinci eşi babalık yaptı ondan çok şey öğrendim. Belki de benimde amacım budur birilerinin hayatını değiştirmek (tıpkı üvey babamın beni kendi çocuğu gibi büyütmesi gibi) bende bunu dolaylı yoldan yaparım diye düşündü yani ya cocuğu olup durumu olmayan bir kadına yada bir aileye yardımım dokunur hem de
Ben de başka bir ailede büyüdüm. Çevremde evlat edinen bir sürü aile var. Arkadaşlarımın arasında evlatlık olanda. Eğer aklınızda böyle bir düşünce varsa korkmayın bence hepimiz bizi büyüten aileleri çok seviyoruz 💖 ve bizim için verdikleri mücadeleden dolayı minnettarız.

Ben de başka bir ailede büyüdüm. Çevremde evlat edinen bir sürü aile var. Arkadaşlarımın arasında evlatlık olanda. Eğer aklınızda böyle bir düşünce varsa korkmayın bence hepimiz bizi büyüten aileleri çok seviyoruz 💖 ve bizim için verdikleri mücadeleden dolayı minnettarız.
Aslında çok çok istiyorum fakat anksiyete tedavisi gördüm ve kalp ritim bozukluğum var sağlık raporlarında çok sıkıntı çıkarıyolarmış onca ümitten sonra redderlerse çok üzülürüm

Back
X