Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de arkasından bakanlardanım :)) bi de doge aldım o parayla inşallah elime yapışmazValla chz den 2-3 gün once ettigim 3 bin var onum dışında arkasindan bakıyorum![]()
Benim 10 binim dogede 1 aydirBen de arkasından bakanlardanım :)) bi de doge aldım o parayla inşallah elime yapışmaz![]()
İkimize de allah kurtarsın diyeyim o zaman :))Benim 10 binim dogede 1 aydir![]()
Amin :))İkimize de allah kurtarsın diyeyim o zaman :))
Chz'i nereden alıyorsunuz btc turkte yok? Binance indirdim kullanımı biraz karışık geldi btc Türke göre. Komisyon oranları nasıl, bir de para yatırma işlemi için papara dışında yöntem var mı? Yardımcı olursanız sevinirimSelam kızlar bol kazançlar, nasılsınız nasıl gidiyor ?
Chz herkesi mutlu etti sanırım, beni de etti tabi koluma chz dövmesi yaptıracağım bu gidişle![]()
papara dan aktarıyorum btc ye göre karışık duruyor evet ama alışırsınız.Chz'i nereden alıyorsunuz btc turkte yok? Binance indirdim kullanımı biraz karışık geldi btc Türke göre. Komisyon oranları nasıl, bir de para yatırma işlemi için papara dışında yöntem var mı? Yardımcı olursanız sevinirim
Baya uğraştırdi papara üzerinden gönderdim henüz geçmedi para binance hesabıma. İnşallah sorunsuz yapabilmisimdir. Teşekkür ederimpapara dan aktarıyorum btc ye göre karışık duruyor evet ama alışırsınız.
Sayfada yukarıda 'kripto al' kısmında try yatırın var orayı takip edin
Evet sonunda yükselişe geçti ama sabah 1850 den bozdum birazını bekleseydim keşke
Bende de ondan var. Şimdi baktım 23 şubatta almışım. Düştü baya aldığımdan beri ama satmadım. Şimdi baya kara geçtim. Ben güveniyorum bakalım. Ytd diyeyim ben de:)Kizlar merhaba Twitter dan takip ettiğim bi kac sayfa sxp icin chz gibi hareketler yapabilir diye tüyo vermis benfe bir parca aldim. Ytd