konu üzücü ama cevap beklıorum sizlerden hamile olan biri hamılelegının
3.haftasında başka biri tarafından ilişkıye zorlansada o spermler
hamılelegı etkılemez artık deılmi???
nasıl bir durum bu ya tam açıklarmnısın ? ;( sen hamilesin ama başka birisiyle zorla ilişkiyemi zorlandın ? evlimisin peki. ama benim düşünceme göre hamileyken şuanki çocuğunu etkilemez. ancak böyle durumlarda 2 gebelik olma ihtimali bile varmış buna dikkat etmelisin ;(
evet evli ama baska bırıyle ilişkiye zorlanıo içerı bosalma olmuo meğerse o anda hamılemıs zatn
yinede cok üzüntülü
benım bıldıgım ılk ay rahim kendını kapıo baska spermlere
Hamileliği etkilemez, ayrıca sperm içeri girdikten sonra rahim kapanır. Dolayısıyla spermler içeri giremez. Durum son derece üzücü, konuyu bilmiyorum ama şikayet etmeniz bence doğru bir davranış olur.
yumurtayla sperm döllendiyse zaten gebelik başlıyor ki başka yumurtalama olmuyor e başka yumurta yoksa başka sperm gelsede gebelik olmaz olan gebelikte etkilenmez
Hamilelik en erken 4 haftalıkken öğrenilebilir.Yani kanda beklenen adet gününde veya ondan birkaç gün önce öğrenilebilir.3 haftalık gebe olduğunu nereden biliyormuş o kişi?Bir başka kişiyle ilişkiye zorlandığı esnada hamile olduğundan eminse sorun yok bebek etkilenmez tekrar hamilede kalamaz.O acı olayı yaşayan kişiyede sabırlar diliyorum.
gebeliğie etkisi olmaz tabi ama ben böyle bir durumda bundan önce işin adli kısmını düşünür ve şikayetçi olurdum. nasıl yani zorla bunun adı tecavüz zaten daha ötesi var mı????*
Hamilelik en erken 4 haftalıkken öğrenilebilir.Yani kanda beklenen adet gününde veya ondan birkaç gün önce öğrenilebilir.3 haftalık gebe olduğunu nereden biliyormuş o kişi?Bir başka kişiyle ilişkiye zorlandığı esnada hamile olduğundan eminse sorun yok bebek etkilenmez tekrar hamilede kalamaz.O acı olayı yaşayan kişiyede sabırlar diliyorum.
national geographic'in belgeselinde izledim. çift yumurta ikizleri bu şekilde oluyor. YANİ annenin bir yumurtası önce dölleniyor. bazen nadir durumlarda (tüp bebek uygulamalarında çoğunlukla) anne 1 hafta içiinde 2. yumurtayı da rahmde yapıyor (bilinçli değil elbette) bu 1 hafta içinde tekrar ilişki olursa bu yumurta da döllenebiliyor. aslında kadınlarda nadir görülen bir durum olsa da ikinci yumurta gelebiliyor bazen döllenemiyor ve tek bebek devam ediyor. ama bir haftalık bir süreç var 3 hafta arada olunca olmuyor. ülkemizde 2 yıl önce de böyle bir durum ortaya çıktı. ikizlerin babaları farklıydı. kayınvalide önceden çocukların birinin iiki tarafa da benzemediğini fark ediyor ne zaman karı koca arasında sorun çıkıyor o zaman her şey meydana çıkıyor. adli raporla belgelenmişti. bunu da ATVde izlemiştim. YANİ BÖYLE BİR DURUM 1 HAFTA ARAYLA OLABİLİR. AYNI BABA YA DA FARKLI BABADAN OLABİLİR. yine de arkadaşınızın başına çirkin bir durum gelmiş. bebeğine bir şey olmaz.