Cok aci cekiyorum, dualariniza ihtiyacim var!

Bebegimm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2011
60
0
36
Almanya
Kardeslerim hala ilk gündeki gibi aci cekiyorum, canim dahada cok yaniyor, kalbim cok hizli atiyor.
öyle üzülüyorumki, gözümden yaslar o ilk gündeki gibi hic eksilmiyor.
cok caresizim, cok özlüyorum, öyle seviyorumki, resmen canim yaniyor.
neyapsam aklim hep onda. Kalbim duracak gibi, neyapmaliyim. bana kimse yardim edemiyor.
Dualarinizdan baska birsey istemiyorum.
Allah rizasi icin, benim icin dua edin..

şimdi sana kim ne derse desin acını hafifletemeyecek, aşk acısı çok zordur, bende yaşadım, ayrıldığımız gün dünya başıma yıklıldı sanmıştı, birkaç ay kendime gelemedim.psikolojim altüst olmuştu, sonra zamanla geçti, seninde geçecek, ilk zamanlar çok zor oluyor, o yüzden seni tedelli etmeye çalışmayacam, acını yaşa,ağl, bağır çağır,sakın onu unutmak için başka bir ilişkiye başlama.zaman ver kendine, geçecek, sonra güleceksin bu haline.

Tamamen bittiğini kabul et. Tekrar başlar diye bekleme. Ağla yüreğin soğur biraz. Onu hatırlatan eşyalar resimler varsa at sil. Telefon numarasını sil. Unutma her acı geçer. Dua et ALLAH'a yardım iste ALLAH'tan. Dertleşebileceğin birleri varsa dertleş. Unutma sen değerlisin güçlüsün ve hayat zorlu bir yol devam etmek zorundasın.

Arkadaşım bu acı çok zor evet canın çok yanacak hiç geçmeyecek zannedeceksin dünya hep o insanın etrafında dönüyormuş gibi hissedeceksin dinlediğin her şatkı onu hatırlatacak ama geçecek unutma hiçbir insan vazgeçilmez değildir insanlar zamanla anne babalarının ölümüne alışıyor bunamı alışamayacaksın sadece sabret zaman herşeyin ilacı dua et Allaha sığın birgün geçmişe dönüp baktığında boşuna ağlamışım diyeceksin şimdilik sadece sabret

senin adına çok üzüldüm gerçekten..ama hiçbir acı mezara kadar gitmez...elbet birgün dinecektir acın...sadece zaman ihtiyacın var.ama bu zamanın ne kadar olacağı sana bağlı elbet..bir an önce geçmişten uzaklaşıp hayatına daha sağlıklı yön vermeye çalışmalısın..hayatta hiçbir şey tesadüf değildir..eğer bir ilişki bittiyse demekki bitmesi gerekiyormuş,,ALLAH böyle uygun görmüş..belki de bu ilişiyi bitirerek, seni, gelecekte yaşayacağın daha büyük hayal kırıklıklarından korumuştur..sadece ALLAH'A sığın, bol bol dua et, vaktin varsa namaz kıl ve senin için en hayırlısını dile..kendi zaman geçirecek yeni hobiler bul, vaktini dolu dolu geçirmeye bak cnm

Sagol kardeslerim....
benim gözüm baska erkeklerde olamaz, bu bana yakismaz.
bir insan severese bitti diye hemen baska dala konamaz.
cok cok cooook canim yaniyor. kac hafta oldu görmeyeli ama o ilk gündeki gibi üzülmüyorum, dahada fazla üzülüyorum, resmen eriyorum.
Allahima hergün dua ediyorum vede edecegim.
Ne dogru düzgün uyuyabiliyorum, nede sabahlari kalkmak istiyorum, herneyaparsam aklimdan cikmiyor!
Allahim bu aciyi sizlere insallah hicbirzaman yasatmaz.
bunu tarifi bile yok.
Yüce Rabbim sevenleri insallah ayirmaz.

Yazı yazanların çoğu bu acıyı yaşamıştır. Bu yüzden seni iyi anlıyoruz. Ayrılık zordur biliyoruz yaşayarak öğreniyoruz. 4-5 ay oldu ben ayrılalı. Bende süreç ilk bir ayı çok zor geçdi (çok ağladım ,bilgiayardaki resimleri ve telefon numarasını sildim,ama mesajlaşmaya devam ettik) ikinci ay umutlarım tükenmeye başladı (mesajlaşamalar devam etti hediyesini attım) , üçüncü ayda kabullenmelerim başladı (son kez mesaj attı cevap yazdım ), dördüncü ayda ayrılığı kabul ettim, beşinci ay yaralarımı sarmaya çalışıyorum.

Çok zordur bu acı, çok iyi bilirim, benimde başımda işte hala daha, izleri duruyor, silemedim, atamadım, yapamadım. Ama güçlü olucaksın, ben bunu anladım, çok geç de olsa anladım, hem de çok iyi anladım. Ne kadar güçlü olursan, o kadar çok ayakta durmayı öğrenirsin, öğreniyorsun da yavaş yavaş, ne desem boş şimdi, kolay kolay dinmez, geçmez, bitmez bu acı, ama elbet geçicek, zaman diyorlar yaa, elbet o zaman gelicek ve biticek.

zamana bırak zaman herşeyin ilacı denir ya çook doğru
bende sen gibiydim inan 1 bucuk sene ağladım sızladım sonunda allah karşımaa herşeyi unutturcak bi insan çıkardı
şükürler olsunki ..sende kimsenın vazgecılmez oldugunu göreceksınn ama ZAMANLA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…