- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 200
- 363
- Konu Sahibi youonlyliveonce
merhaba herkese günlerdir çok kötü durumdayım 1.5 senedir sevgiliyiz ara ara tartışmalarımız oluyordu hatta bi ara çok sıkıntılı dönemler geçirdik ama bi şekilde hep toparladık bu defa içinden çıkılmayacak bir hal aldı saçma sapan bir sebepten dolayı artık benimle görüşmek istemediğini söyledi sebep ise şu bana mesaj attı içimde seninle alakalı büyük bi sıkıntı var konuşmak istiyorum dedi bende çalışıyorum hemen müsait olamadım öğle arasına az bi zaman kalmıştı arkadaşla yemeğe çıkacaktık bunuda biliyordu ben sırf kendisiyle konuşmak için 10 dk erken çıktım o kadar yoğunluğumun arasında aradı açtım ne yapıyosun dedi bende dışarı çıktığımı arkadaşımın yanına gideceğimi söyledim sadece ikiniz mi olacaksınız dedi imalı imalı bende evet merak etme arkadaşımın sevgilisi olmayacak oda senin gibi yoğun ayrıca iş yeride çok uzak kızla sadece hafta sonları görüşebiliyorlar aynı şehirde olmalarına rağmen çocuğun arabası varmış ama yinede çok yoğunmuş dedim bunu diyen senmisin ben sana içimde sıkıntı var diyorum sen bana elalemin muhasebesini tutuyorsun diye bende ne alakası var sordun cevaplıyorum dedim demeye kalmadı yüzüme telefonu kapattı mesaj attım aradım telefonunu kapatmıştı daha sonra açtı telefonunu ara diye ısrar ettim aramadı defol git bilmem ne neler saydı bana ayrıldık artık beni önemsemeyen birinin canı cehenneme diye saydırdı dedim ki bu bi bahane mi yoksa böyle bir sebepten dolayı kimse terk etmez sevdiğini (!) çok zoruma gitti beni böyle bir sebepten dolayı terk etmesi eni sonu aradı ısrarlarıma karşılık iğreniyorum senden defol git sanada bulsunlar bi tane artık rahatsız etme beni falan filan çıldırdım resmen bana o kadar vaadlerde bulunan aşık olduğu söylene el üstünde tutan üzerime titreyen birinin böyle şeyler söylemesi çok acıttı canımı ve en kötüsü bana geçmişi açtı üniversite yıllarında evinde kaldığım arkadaşlar olmuştu bana saymadığını bırakmadı gör ne haltlar yedin onların evinde diye artık dayanamadım onu tehtit ettim o sinirle seni mahvederim rezil ederim diye bu dahada sinirlendi küfür etmeye başladı ağza alınmayacak o kadar laflar söyledi ki içine şeytan girmiş gibi nuh diyor peygamber demiyor öfkeyle ne laflar saydı bana ama benden şikayetçi olduğu nokta benim dilimmiş kendi saydı saydı kabak benim başıma patladı çok boğuldum kızlar ben ona yanlış bişey yapmadım 1. evinde kaldığım kişi benim sadece arkadaşımdı hatta oturup ona kendisini anlattım hep 2. evinde kaldıklarım ise arkadaşımın sevgilisiydi aklına ne getiriyor bilmiyorum ama hakkımda yanlış düşünüp bana ona göre muamele etmesine dayanamıyorum birlikte o kadar anımız hayalimiz vardı ki hatta bana sen ailenin yanında benim onlara emanetimsin diyordu bana
şimdi ne oldu bu çocuğa herşey bi anda patlak verdi sevgisinden emin olduğum adamın beni böyle sebeplerle yarı yolda bırakmasına tahammül edemiyorum

Son düzenleme: