çok acı çekiyorum yardım edin lütfen :(

youonlyliveonce

Guru
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
5.100
200
363
şuanda hiç bişey düşünemiyorum sizlerden başka destek alacağım kimse yok her satırını ağlayarak yazıyorum
erkek arkadaşım iş çıkışında beni aramıştı konuşuyorduk markete girdi bişeyler almak için ödemek için kasaya gitti
bi anda aşkım sevgilim demeler kesildi benimle resmi konuşmaya başladı
hayırdır mustafa noldu birden dedim bişey yok canım diyor bana normalde canım hayatta demez
çok sinirim bozuldu tanıdık birini mi gördün dedim hayır ne alaka dedi niye soğuk konuştun birden dedim
içimden gelmedi o anda nolcak kurabiye dedi bende kapat o zaman dedim çok zoruma gitti yüzüne kapattım
aradı açmadım mesaj attı defol git ne halin varsa gör diye
bende bişey yazmadım aradan yarım saat geçti mesaj attı aşkım özür dilerim böyle iftar etmek istemiyorum kırgın bi şekilde diye
ama kızlar ben çok bozuldum kasadaki kasiyerden mi çekinip bi aşkım bile diyemedi
üstelik canım istemedi o anda demek ne demek ya
ara beni dedim
aradı çok soğudum senden o lafından sonra dedim
oda sana açıklama yapmayacağım çok yoruldum sana açıklama yapmaktan dedi
mustafa işe başladığından beri bi tuhafsın dedim ne oluyor sana bana söylediğin şeylere bak dedim
bu yeter artık bu saçmalıklarından bıktım diye bana bağırdı
bende sen kendi ettiğin laflara bak ne demek bunlar ya dedim
bi anda öyle bi tartışmaya başladık ki işe girince bi havalandın mustafa diyorum
defol kurabiye bıktım yeter diye bağırıyor
o kadar sinirlendim ki neyine havalanıyosun mustafa 3 kuruşluk bi iş için mi bu havan diye bana çok kötü şeyler söylemeye başladı birden ağır şeyler söyledi :14:
lafını bil dedim
demek 3 kuruşluk öyle mi bundan sonra sana tek laf verirsem beni bilmem napsınlar gökten Allah inse bu yeminimden dönmem en büyük yeminim olsun bu dedi yüzüme kapattı çok kötüyüm aradım o kadar açmıyor bitti artık ölse dönmez sözünden:14:
o kadar laf saydı ona rağmen sanki tek suç benimmiş gibi ettiği yemine bakın
bana yardım edin çok kötüyüm çok ne yapmam gerektiğini bilmiyorum şuanda düşünemiyorum hiç bişey yardımlarınıza ihtiyacım var :14:

brz fazla üzerine gitmişsiniz gibi geldi bana boş yere..o bi adım atıp özür dilemiş ama siz terslemişsiniz sora da pişman oluosunuz..madem pişman olcaktınız öle davranmıcaktınız

Bence biraz zaman ver,siniri geçsin.
Daha sonra arayıp özür dilersin.
Zira sevgilin haklı bence...
Ben bile eşimle veya oğlumla canım gülüm balım özledim diye konuşamam sesim duyulacaksa..Ki kasadaymış adam.
Bir de hemen işini küçümsemişsin.Olmamış...
Daha sonra arayıp gönlünü alırsın ama hemen ararsan ters konuşabilir.

belki kasa kalabalıktı o durumda canımlı cicimli konuşmayı istemedi

bende dolmuş olsun kalabalık ortamda olsun öyle aşkım hayatım bitanem li gibi konuşamam

biraz üstüne fazla gitmişsiniz o da olayı çok büyütmüş söyledikleri aşırıya kaçmış

hem işiyle ne alakası var ki konunun öyle işe girdin havalandın gibi laflar pek hoş olmamış

bu konu yüzünden bitmez bence siniriniz geçince barışırsınız üzülme o kadar

herşey bir yanada 3 kuruşluk iş diye küçümsemeseydiniz keşke. Hem erkekleri oruçluyken üstüne gitmemek lazım. Sakinleşince konuşursunuz umarım..

Valla kizacaksin belki simdi ama resmen durup dururken trip yapmissin. Konu basligina bakinca birsey oldu sandim. Ele avuca gelmez bir sebepten bu kadar kavga ciktigina cok sasirdim.
Acikcasi erkek olsam ben de cekmem bunu ya, her hareketimi sorgulayan, herseyin altinda birsey arayan, boyle seylerden tavir alan bir insani herkes cekmez. Kiz ya da erkek olsun, insan, yaninda kasim kasim kasilacagi, ne desem de yanlis anlamasa diye dusunup konusacagi bir insani sevgili diye ne kadar yaninda tutabilir ki? Kendini biraz degistirmen gerekiyor bence. Gecmis olsun.

offf be ne kadar üstüne gitmişsiniz,ben bile okurken sinirlendim size..yapmayın bu kadar küçük şeylerden nerelere geliyor ki bu konuda küçük bişe bile yok.bunaltmışsın iyice adamı..3 kuruşluk işin diyerekte gururunu kırmışsın bence.bana dense öyle çok zoruma giderdi..barışırsınız belki ama bundan sonra germeyin ikinizide

şuanda hiç bişey düşünemiyorum sizlerden başka destek alacağım kimse yok her satırını ağlayarak yazıyorum
erkek arkadaşım iş çıkışında beni aramıştı konuşuyorduk markete girdi bişeyler almak için ödemek için kasaya gitti
bi anda aşkım sevgilim demeler kesildi benimle resmi konuşmaya başladı
hayırdır mustafa noldu birden dedim bişey yok canım diyor bana normalde canım hayatta demez
çok sinirim bozuldu tanıdık birini mi gördün dedim hayır ne alaka dedi niye soğuk konuştun birden dedim
içimden gelmedi o anda nolcak kurabiye dedi bende kapat o zaman dedim çok zoruma gitti yüzüne kapattım
aradı açmadım mesaj attı defol git ne halin varsa gör diye
bende bişey yazmadım aradan yarım saat geçti mesaj attı aşkım özür dilerim böyle iftar etmek istemiyorum kırgın bi şekilde diye
ama kızlar ben çok bozuldum kasadaki kasiyerden mi çekinip bi aşkım bile diyemedi
üstelik canım istemedi o anda demek ne demek ya
ara beni dedim
aradı çok soğudum senden o lafından sonra dedim
oda sana açıklama yapmayacağım çok yoruldum sana açıklama yapmaktan dedi
mustafa işe başladığından beri bi tuhafsın dedim ne oluyor sana bana söylediğin şeylere bak dedim
bu yeter artık bu saçmalıklarından bıktım diye bana bağırdı
bende sen kendi ettiğin laflara bak ne demek bunlar ya dedim
bi anda öyle bi tartışmaya başladık ki işe girince bi havalandın mustafa diyorum
defol kurabiye bıktım yeter diye bağırıyor
o kadar sinirlendim ki neyine havalanıyosun mustafa 3 kuruşluk bi iş için mi bu havan diye bana çok kötü şeyler söylemeye başladı birden ağır şeyler söyledi :14:
lafını bil dedim
demek 3 kuruşluk öyle mi bundan sonra sana tek laf verirsem beni bilmem napsınlar gökten Allah inse bu yeminimden dönmem en büyük yeminim olsun bu dedi yüzüme kapattı çok kötüyüm aradım o kadar açmıyor bitti artık ölse dönmez sözünden:14:
o kadar laf saydı ona rağmen sanki tek suç benimmiş gibi ettiği yemine bakın
bana yardım edin çok kötüyüm çok ne yapmam gerektiğini bilmiyorum şuanda düşünemiyorum hiç bişey yardımlarınıza ihtiyacım var :14:

Canim ben o yemine takildim.nasil olur da bole bir yemin edip seni gozden cikarabiliyor.sende onu gozden cikar derim dualarim seninle..

kurabiyem 3 kurusluk is nerden cikti be gülüm..

anliyorum seni ise girince tavirlari degisti gibi geldi ama her dakikada canim cicim olunmuyor ki konusmalarda...

defol git diye o mu dedi bu arada

Oruç seni sınırlı yapıyor sanırım açlık kan şekerini filan ölçtürt bence normal zamanlarda bœyle davranmıyorsan. saçma sapan bir sebepten çocukla kavga çıkarmışsın üstüne o barışmak için çaba harcadıkça da cidden kavgada söylenmez laflar etmişsin. Konuyu durup dururken 3 kuruşluk iş yüzünden havalandına getirmen hem mantıksızlık hemde çok kırıcı olmuş.

Seni üzmek istemiyorum, ilişkinizin boyutunu sevgilinin karakterini de bilmiyorum ama ben bana telefonda soğuk konuştum diye böyle laflar edilseydi o ilişkiyi bitirirdim.Aranizi nasıl düzelteceginiz hakkında bir fikrim yok. Ama bence Hatanın %100 sende olduğu durumlarda ne yapıyorsan yine onu yap.

Son düzenleme:
evet işine karşı 3 kuruşluk ithamım ağır oldu farkındayım ama ben otobüsteyken aşkım sevgilim demedim diye benimle küsen bir adam bunu yapan ...
yoksa aman niye bana aşkım demiyosun sevgilim de hadi diye sıkıştıracak biri değilim aslada olmadım
benim alındığım şey ben aynı şeyi yaptığımda o kadar arıza çıkartıpta kendi yaptığında bu kadar büyümesi meselenin ...
ayrıca yanımda kasınıp gerilen biri değildir kendisi rahat konuşur rahat hareket eder

evet işine karşı 3 kuruşluk ithamım ağır oldu farkındayım ama ben otobüsteyken aşkım sevgilim demedim diye benimle küsen bir adam bunu yapan ...
yoksa aman niye bana aşkım demiyosun sevgilim de hadi diye sıkıştıracak biri değilim aslada olmadım
benim alındığım şey ben aynı şeyi yaptığımda o kadar arıza çıkartıpta kendi yaptığında bu kadar büyümesi meselenin ...
ayrıca yanımda kasınıp gerilen biri değildir kendisi rahat konuşur rahat hareket eder

Iliskiniz yeni mi?
Kac yaslarindasiniz?
Ben anlamiyorum boyle seyleri. Bende mi bir tuhaflik var acaba. Askim'li konusmadik diye kavga cikaran ciftleri anlamiyorum. Bunlari asalim artik ya, bu mudur yani iliskiyi iliski yapan? Ben asla askimli konusamam biriyle sanirim, belki icimden gelirse belki birkac sevgi sozcugu soyleyebilirim. Karsi taraf soylemek istiyorsa soylesin de, beni zorlamasin yani. Bunlarin tartismasini yapmak iliskinin ne kadar sığ oldugunu gosteriyor iste. Bakin, bu yuzden bitmis ya da bitme noktasina gelmis bir iliski.:37:

Oruçlu insan zaten sinirli olabiliyor, siz de ne kadar üstüne gitmişsiniz.
Herkes heryerde askimli bitanemli konusmayi sevmez.
Canım demesine bile alinmissiniz. :)
Biraz birakin ùstüne gitmeyin, gercekten seviyorsa o sizi arar.

buna o zaman tepki verecektiniz şimdi hiç bi önemi yok ki

o lafını geçirdi o an tavrını yaptı geçti gitti onu düşünmez ki kendi durumuna bakar

böyle ufak şeylerde sorun çıkartırsanız ikiniz içinde söylüyorum ilişki sağlıklı yürümez

kurabiyem 3 kurusluk is nerden cikti be gülüm..

anliyorum seni ise girince tavirlari degisti gibi geldi ama her dakikada canim cicim olunmuyor ki konusmalarda...

defol git diye o mu dedi bu arada

Iliskiniz yeni mi?
Kac yaslarindasiniz?
Ben anlamiyorum boyle seyleri. Bende mi bir tuhaflik var acaba. Askim'li konusmadik diye kavga cikaran ciftleri anlamiyorum. Bunlari asalim artik ya, bu mudur yani iliskiyi iliski yapan? Ben asla askimli konusamam biriyle sanirim, belki icimden gelirse belki birkac sevgi sozcugu soyleyebilirim. Karsi taraf soylemek istiyorsa soylesin de, beni zorlamasin yani. Bunlarin tartismasini yapmak iliskinin ne kadar sığ oldugunu gosteriyor iste. Bakin, bu yuzden bitmis ya da bitme noktasina gelmis bir iliski.:37:

canım yazdığıma dikkatli bak istersen asla bana aşkım demedin sevgilim demedin diye tavır alacak biri değilim aslada yaşanmadı bugüne kadar böyle bişey
sadece bir keresinde otobüste giderken takılmıştı bu meseleye ondan kırılmıştı bana
sürekli olan bişeymiş gibi eleştirmişsin ama sadece birer kere yaşadı bu
2 dakika önce hayatım meleğim aşkım diye beni havalara uçuran adam bi anda sus pus olunca dikkatimi çekti ve sordum canım sıkıldı
ayrıca onun kızdığı mesele bu değil benim ona olan kırıcı ithamım

Son düzenleme:
canım benim sevgilimde aşkımlı konuşmayınca dert ediyor çünkü ben sadece küsünce aşkım demiyormuşum

ya bence biraz hatalısın sevgilinin verdiği tepki çok olmuş ama işini küçümsemiş gibi olmuşsun ben olsam asıl buna bozulurdum

bence 1 2 gün bekle sakinleşsin sonra özür dile

Son düzenleme:
Back
X