- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 200
- 363
- Konu Sahibi youonlyliveonce
şuanda hiç bişey düşünemiyorum sizlerden başka destek alacağım kimse yok her satırını ağlayarak yazıyorum
erkek arkadaşım iş çıkışında beni aramıştı konuşuyorduk markete girdi bişeyler almak için ödemek için kasaya gitti
bi anda aşkım sevgilim demeler kesildi benimle resmi konuşmaya başladı
hayırdır mustafa noldu birden dedim bişey yok canım diyor bana normalde canım hayatta demez
çok sinirim bozuldu tanıdık birini mi gördün dedim hayır ne alaka dedi niye soğuk konuştun birden dedim
içimden gelmedi o anda nolcak kurabiye dedi bende kapat o zaman dedim çok zoruma gitti yüzüne kapattım
aradı açmadım mesaj attı defol git ne halin varsa gör diye
bende bişey yazmadım aradan yarım saat geçti mesaj attı aşkım özür dilerim böyle iftar etmek istemiyorum kırgın bi şekilde diye
ama kızlar ben çok bozuldum kasadaki kasiyerden mi çekinip bi aşkım bile diyemedi
üstelik canım istemedi o anda demek ne demek ya
ara beni dedim
aradı çok soğudum senden o lafından sonra dedim
oda sana açıklama yapmayacağım çok yoruldum sana açıklama yapmaktan dedi
mustafa işe başladığından beri bi tuhafsın dedim ne oluyor sana bana söylediğin şeylere bak dedim
bu yeter artık bu saçmalıklarından bıktım diye bana bağırdı
bende sen kendi ettiğin laflara bak ne demek bunlar ya dedim
bi anda öyle bi tartışmaya başladık ki işe girince bi havalandın mustafa diyorum
defol kurabiye bıktım yeter diye bağırıyor
o kadar sinirlendim ki neyine havalanıyosun mustafa 3 kuruşluk bi iş için mi bu havan diye bana çok kötü şeyler söylemeye başladı birden ağır şeyler söyledi
lafını bil dedim
demek 3 kuruşluk öyle mi bundan sonra sana tek laf verirsem beni bilmem napsınlar gökten Allah inse bu yeminimden dönmem en büyük yeminim olsun bu dedi yüzüme kapattı çok kötüyüm aradım o kadar açmıyor bitti artık ölse dönmez sözünden
o kadar laf saydı ona rağmen sanki tek suç benimmiş gibi ettiği yemine bakın
bana yardım edin çok kötüyüm çok ne yapmam gerektiğini bilmiyorum şuanda düşünemiyorum hiç bişey yardımlarınıza ihtiyacım var
erkek arkadaşım iş çıkışında beni aramıştı konuşuyorduk markete girdi bişeyler almak için ödemek için kasaya gitti
bi anda aşkım sevgilim demeler kesildi benimle resmi konuşmaya başladı
hayırdır mustafa noldu birden dedim bişey yok canım diyor bana normalde canım hayatta demez
çok sinirim bozuldu tanıdık birini mi gördün dedim hayır ne alaka dedi niye soğuk konuştun birden dedim
içimden gelmedi o anda nolcak kurabiye dedi bende kapat o zaman dedim çok zoruma gitti yüzüne kapattım
aradı açmadım mesaj attı defol git ne halin varsa gör diye
bende bişey yazmadım aradan yarım saat geçti mesaj attı aşkım özür dilerim böyle iftar etmek istemiyorum kırgın bi şekilde diye
ama kızlar ben çok bozuldum kasadaki kasiyerden mi çekinip bi aşkım bile diyemedi
üstelik canım istemedi o anda demek ne demek ya
ara beni dedim
aradı çok soğudum senden o lafından sonra dedim
oda sana açıklama yapmayacağım çok yoruldum sana açıklama yapmaktan dedi
mustafa işe başladığından beri bi tuhafsın dedim ne oluyor sana bana söylediğin şeylere bak dedim
bu yeter artık bu saçmalıklarından bıktım diye bana bağırdı
bende sen kendi ettiğin laflara bak ne demek bunlar ya dedim
bi anda öyle bi tartışmaya başladık ki işe girince bi havalandın mustafa diyorum
defol kurabiye bıktım yeter diye bağırıyor
o kadar sinirlendim ki neyine havalanıyosun mustafa 3 kuruşluk bi iş için mi bu havan diye bana çok kötü şeyler söylemeye başladı birden ağır şeyler söyledi

lafını bil dedim
demek 3 kuruşluk öyle mi bundan sonra sana tek laf verirsem beni bilmem napsınlar gökten Allah inse bu yeminimden dönmem en büyük yeminim olsun bu dedi yüzüme kapattı çok kötüyüm aradım o kadar açmıyor bitti artık ölse dönmez sözünden

o kadar laf saydı ona rağmen sanki tek suç benimmiş gibi ettiği yemine bakın
bana yardım edin çok kötüyüm çok ne yapmam gerektiğini bilmiyorum şuanda düşünemiyorum hiç bişey yardımlarınıza ihtiyacım var