çok acı çekiyorum yardım edin!

gulen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2006
223
8
96
40
Antalya
kızlar bebeğim 2,5 aylık oldu ama hala göğüs ucumdaki yaralar geçmedi.tam sütün geldiği yer ayrıldı emerken kanıyor.bebeğim emiyo ben ağlıyorum ve yarık yerlerden süt çok akıyo bebek te süt çok gelince genzine kaçırıyor hiç huzurlu ememiyor.bana önerileriniz var mı?ben bunun içn ne yapmalıyım ve hangi doktora gitmeliyim.lütfen yardım edin.

canım cook gecmış olsun... arkadsım benımde aynı problem olmuştu. aktardan kakao yagı alın ama para gıbı 5kuruş buyuklugunde ve pul ıncelıgınde. onu gogus ucuna koy 1 saatte kalmaz zaten erıyor ve hemen ıyıleştırıyor ve bebegede bı zararı olmuyor. rabbım şifa verır ınsallah...

ahh canım seni çok iyi anlıyorum nerede bu göğüs problemiyle ilgili konu olsa hemen atlarım dr ne diyor garmastan krem kullandınmı

çok geçmiş olsun.benim yaralar zytin yağıyla geçmişti.saf zeytinyağını yakıp soğutup sürmüştüm.çok iyi geldi.bi dene istersen

hemen hemen bütün kremleri kullandım.birde kakao yağını deneyeyim bari.benim çatlak değil ama bildiğin açık yara.başka tavsiyeleriniz var mı?

canım ben çok çektim o yaralardan kullanmadıgım krem kalmadı.en sonunda bir arkadaşımın tavsiyesine uydum.ayva çekirdegini kaynatıp günde birkaç kez gögüs uçlarına sür.gerçekten çok iyi geldi çok şükürki kurtuldum o acılardan ama hala yapıyorum arasıra.çok geçmiş olsun.

Valla sizi benden iyi kimse anlamaz gibi geliyor.benimde 2 aylık bir kızım var ve az önce ağlayarak emzirdim.benimde aynı sizin gibi sol göğsüm açık yara oldu sürekli kanıyo.bende ne yapacağımı şaşırdım.denemediğim krem merhem pomad ve kocakarı ilacı kalmadı.şimdi en son bi krem aldım biraz kanamasını azalttı. galiba bu iyi gelicek gibi madecassol hem devlette ödüyo.öbür ithal kremler tamamen para tuzağı bence.bu kremi kullanırken silikon uçla emzir yada doktorun bana tavsiyesi yara olan göğsünü sağ.ama pompa daha çok yara yaptı benim göğsümü.eğer bu kremi kullanmadıysan kesinlikle bi dene.hepimize geçmiş olsun.

ben yaram geçene kadar sütümü sağdım, biberonla verdm.
çünkü çok yavaş sağdım, bebek kuvvetli çekiyor ve yara iyileşmiyor.
bepanten veya Lanconish kremleri iyi geliyor ama en iyi gelen kendi sütünüz.
kendi sütünüzü de sürün mutlaka.. gerçekten iyi geliyor.
göğüs başlıkları da var ama ben onu kullanmayı beceremedim, kullananlar memnun kalmış.
Geçmiş olsun.

canım öncelikle geçmiş olsun aynı sorunu bende yaşadım üç ayvanın çekirdeğini yarım çay bardağı gül suyuna koy 3 veya 4 saat beklet emzirdikten sonra göğüslerine sür bebeğini emzrirken sil göğüslerini. emzirme olayından sonra yine sür. ben tek ondan çare buldum. çok iyi geldi bana.inşallah sanada iyi gelir.

sen yine doktora görün canim normalde benimde oldu ama ilk ayda oluyor daha hastanede basladi benim velet sülük gibi yapisiyordu:)))
crem verdiler ve emdikten sonra sürüyordum o sekilde gecti seni crem ler gecirmedi ise doktora görün dbelki daha kuvvetli bir sey verir. kan da geliyorsa belki hassas bölge mikrop kaparsa bebegede gecer ihmal etme canim.gecmis olsun

Bende aglayarak emzirdim ilk hafta. Kanamadi ama yara oldu. Acisi dikislerime vuruyordu valla. Ben karbonatli su surdum. ve surdukten sonra havaandirdim. Kuruyuncada saf zeytinyagi surdum. Gecti cok sukur. Arada zyagi suuruyorum yine. Dene istersen. Allah sifa versin

canım benımde cok acıyordu dayanamıyordum arkadasın bırı ayva cekırdegı dedı ben onu ayva cekırdegını kırdırdım ıcıne bıraz gul suyu doktum bır gun beklettım ve her emzırmeden sonra surdum 1 gun ıcınde yumsatıyo ve sorun ortadan tamamen kalkıyo

Ben oğlumu hala daha lansinoh krem ve chicco'nun göğüs temizleme mendilleri ile emziriyorum. Emzirmeden önce ve sonra mendille silip, lansinoh krem sürüyorum. Allah'a şükür sorun yaşamadım. İlk bir hafta canım çok yanmıştı. Lansinohu kullandığımdan beri hiç sorun yaşamadım. Bebeğini güle güle büyüt. Geçmiş olsun

Canım senı çok ıyı anlıyorum benımkılerde yara oldular emzırırken canım çok acıyor dayanamıyorum neredeyse allah yardımcımız olsun canım ama geçmıyor ben de çok fazla ilaç kullandım ama olmadı kakao yağı , zeytınyağ surdum ama fayda etmedı kremlerde fayda etmedı

canım Allah yardımcın olsun o acıyı çok iyi bilirim 3 ay sürdü 3 ay kan emzirdim kan kustu çocuk,her memeyi titreyerek,ağlayarak verdim,beni görenler dayanamayıp kes memeden dedi kesmedim,4tane doktor gezdim kaç merhem kullandım sayısı yok en son artık uçlarını kaybedecektim ve mecburen memeden kesip sütümü sağarak verdim 10gün memeden uzaklaştırıp merhem kullandım sıradan bi merhemdi,asıl iyi gelen memeden uzaklaşmasıydı,sonra oğlum memeyi almadı ben 3ay acı çektim 10günde bıraktı memeyi,uykuda almaya başladı 6ay boyunca uyudukça yanına yatıp emzirdim sora uykuda da almayı bıraktı,emzirmeyi ağız tadıyla yaşayamadım,acıdan sütüm kesildi.umarım seninki bukadar ızdırap vermez bide memede uzun süre tutma belki faydası olur

bebegin dogru emmeyi ögrendiği zaman
sorunun ortadan kalkacak tatlım CADIARZU
benım gögüs uclarımdan cektiğimi kimse cekmemiştir..
ne zaman bebegime :ecrin_bebek:
o halkanın hepsini agzına alarak emmmeyi ögrettim :dance:
o zaman yaraalrım gecti.. :lepi:
şimdide dişlerimiz cıktı :jeyyar:
hep aynı yeri ısırdıgından daha beter acı cekiyorum..
insallah buda gececek..
:enbuyukkk:

Ben de aynı sekılde acı cektım ama sılıkonla emzırdım bı sure ve o donem karbonatlı su surup he emzırme sonrasıda saf e vıtamını yagı surdum Cok rahatladım 3-4 gunde Kolay gelsın cnm

canım öncelikle bebeğini güle güle büyüt.allah analı babalı büyütsün inşallah.çok geçmiş olsun yaraların için benimde oldu ama seninki kadar diildi sana tavsiyem bende çok işe yaradı.en önemlisi göğüs uçlarını daima kuru tut ben açık gezdim.bi birini açık tuttum sonra diğerini napıyım dayanılmaz acılardı bilirim.sütünü sür kurumasını bekle sonra garmastan diye bir krem var onu sür tekrar beklet açıkta.(emzirmeden önce yıkıyorsun kremi)ben böyle yaptım geçti.bende bir sürü krem denedim olmadı .öğrendimki en öenmli şey kurutmakmış.kapalı nemli(sütten dolayı)olan yaralar asla iyleşmez.hemen geçmiyo ağrıların.geçincede emzirmenin nasıl harika bir duygu oldunu anlıyosun.geçmiş olsun allah yardımcın olsun.

aynı şeleri bende yasamıştım kullanmadığım krem kalmadı çareyi silikon göğüs ucu ve HAMETAN kremi ile buldum tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…