çok acı çekiyorum yardım edin!

Canım aynı acıyı bende yaşadım.
Emzirmek kabus oluyordu. Annem bir krem yaptırmış ve çok iyi geldi
Saf gülsuyunu iyice çırpıp krem haline getirdiler içine biraz da ayva çekirdeği attılar.
Bunu bir gece buzdolabında beklettiler ayva çekirdekleri beyaza döndüğünde krem hazır hale geldi.
Sürekli bu kremi göğsüme sürdüm.
Üstelik bebeğini emzirmeden önce silmene gerek yok.
Aklına geldikçe sür çok iyi geliyor.
Birde eğer göğsünden kan geliyorsa o güğsünü bebeğine verme sütünü sağ dök bana bunu doktorumuz söyledi.

canım daha 2 gün önce ananem anlattı.teyzeme ve anneme yapmışlar tahin alırız ya üstünde yağı birikir.o yağı sürüp önce pamuk sonra naylon parçası koyup bir kaç saat bekletiliyormuş.
tahin zaten susamdan oluyor.susam yağı cilt tarafından en çabuk emilen ,onarıcı bir yağdır.
tabiki öncelik doktora gitmektir ama annem teyzem ve ananem bu şekilde yaptıklarını çokta etkili olduğunu anlattılar.umarım bi faydası olur çok geçmiş olsun..

çok geçmiş olsun canım .bende büyük oğlumda yaşamıştım bu sorunları .bebeğim emmek için ağlıyordu ben emzirmemek için.çok acı verici bişey.rabbim şifalar versin.bende herşeyi denedim ama geçmedi.arkıadaşın dediği gibi madecassol da kullandım iyi geldi gibi.ama tam geçmiyor .çünkü bebek her emmek istediğinde yara tekrar acıyor.bide meme ucu her emmeden sonra suyla temizlemek gerekiyo.

gül suyunun içine ayva çekirdeğini koyup 3-4 gün beklet. o jel kıvamına geliyo. ve onu sür. iyi gelirmiş. ben daha kullanmadım yaptım olmasını bekliyorum.bi yakınımız söylemişti onun gelini bu şekilde yapmış ve işe yaramış.

doğum yapalı 5 gün oldu ve ben depresyona girmek üzereyim bu emzirme olayı yüzünden.sürekli ağlıyorum.göğüslerim o kadar kötü olduki evdeki herkes görünce kafasını çeviriyor.hastanede krem verdiler o kremi kullandım çıktığımdan beri hiç bir işe yaramadı.ağızlık veriler emzirirken o bile çığlık çığlıkğa beni ağlatıyordu en son elektronik bir pompa aldım o göğüs uçlarımı dahada yara yaptı.göğüslerim şimdi o kadar çok şişki ellerim göğüslerimde geziyorum.mama vermeye başladım çocuğum sürekli ağlıyor çünkü gözlerinin içi sararmaya başladı açlıktan sarılık olacak diye çok korkuyorum.yarın sabah kontrolümüz var bakalım doktor ne diyecek.hiç bu şekilde olacağını tahmin etmemiştim.emziremeyeceğim ben bunu ağlayarak yazıyorum çünkü sinirlerim çok bozuldu.lütfen dua edin bana ya...

canım allah yardımcım olsun senı çok ıyı anlıyorum benım de 29 gunluk bebişim va aynı sorunlar ben de de var.parçalandı göğüs uçlarım ne kullandıysan olmadı canım.hiç bır sey fayda etmıyor ama bellı bır zaman sonra artık alışıyorsun acı hep aynı devam edıyor senın ılk duşuncen bebişin olsun sen çok ıyı bır annesın o da senın yavrun sana muhtaç bunu unutma canım sabrede bıldığın yere kadar sabret olur mu? rabbım yardımcım olsun

ben lansonoh dıye krem kullandım o bıraz fayda ettı ama etkısını ancak on gun sonra falan goruyorsun

merhaba fezamelek,bende 10 günlük anneyim ve göğüs uçlarım fena halde yara oldu,bugün sütümü elimle biberona sağdım,bu şekilde emzirdim,siz sütü nerede saklayarak verdiniz ve biberona alıştımı?ben allah nasip ederse emzirmek istiyorum,ve biberona alışıp ta emmezse diye korkuyorum,gerçi daha 1.günü ama...yaralara da nasıl bi çözüm bulucam blmiyorum herşeyi denedim

öncelikle geçmiş olsun.benimde ilk hafata göğüs üçlarım kanadı kabuk bağladı çok acı çekiyordum bebedorun göğüsucu kalkanı almıştım ama tutmadı bebeğim onu ağzında büyüyodu eşim aventin göğüsucu kalkanını getirdi ucu daha minik onunla emzirebildim her defasında bepanten merhem sürdüm(kremi var bide o değil)hızla iyileşti göğüslerim 10gün kadar bu kalkanla emzirdim tamamen iyileşti ve bi daha hiç yara olmadı ayrıca bebeğimin altını her açtığımda silip kurlayıp bu kremden sürüyorum hiç pişik olmadı tavsiye ederim

canım ilk önce allah bağışlasın. bende ilk başta aynı sorunları yaşadım ağlaya ağlaya emzriyodum denemdim şey kalmadı göğüs ucu kremleri zeytinyağı kakao yağı vs. h.çb.şey fayda etmedi en sonunda silikon göğüs ucu aldım onunla muradıma erdim birde her emzirmeden sonra karbonatlı suyla siliyordum. emzirme saatleri benim için kabus oluyodu resmen. kızım ilk doğduğu günler kan kusuyodu çünkü göğsümden ilk önce kan geliyodu süt yerine... 3 ay çektim. şimdi çok şükür emzirme saatleri çok zevkli. şimdide ısırar ak canımı yakıyo ama neyse. sana tavsiyem biraz daha sabır geçecek bunlar. herkesin kendine göre reçeteleri var. bana iyi gelen belki sna iyi gelmez. hem bebeğin daha çok küçük... anneler için öncelik bebeklerimizin. onlar iyi olsunlar o bize yeter değilmi canım...

Bebeğim bu yüzden 2 kez kan kustu (
Medegaskol krem kullandım pek fayda görmedim.
Bepanten krem biraz iyi geldi.
En son dövülmüş ayva çekirdeğini gül suyuyla bekletip sürdüm.Sadece 3-4 kez oda iyi geldi gibi.
Süt pompası tekrar yara yapıyor morartıyor (

hepinizde sağolun kızlar.denemediğim hiçbişey kalmadı.yinede fayda bulamadım.biri kendiliğinden kapanmaya başladı.diğeri daha açık yara.sabretmekten başka çarew yok sanırım.

canım arkadaşım ...bebeğini güle güle büyüt canım..benim aynı sorunlarım oldu ..ikisindede..ben bepantene adında bir krem kullandım..çok iyi geldi ..bide onu dene istersen...Allah şifalar versin canım..seni çok iyi anlıyorum...sağlıcakla kalın....

mrblarr..baslarda bendede aynı sorun oluyodu.cnm cok acıyoduu. ben e vıtamını surdum. sarı kapsullerın ıcınde. tıpkı balık yagı gıbı. eczanelerde var. kapsulu toplu ıgne ıle delıp gogus uclarına suruyosun.bana cok ı geldı. bı sure sonra kullanmaya bıle gerek kalmıyoo. deneyın derımmm

kızlar merhaba 4 ay once dogum yaptım gogus acısını çok ıyı bılıyorum bu ılacı yapın 2 gunde geçıyo bıraz balmumuna aynı mıktarda zeytınyagı karıştırıp ocakta bıraz karıştıra karıştıra pişirin ve o krem halıne gelıyo her zaman surebılırsınız bırebır ıyı gelıyo

gogus uclarım kanlı yara oldugu gıbı gogsumun tamamı da mantar oldu benım
emzırmek benım ıcın ezıyet halını aldı
emzırırken aglıyordum resmen dıkıslerımı canlı canlı cekıyorlardı
cocuk agzında tutmakta zorlanıyordu acımdan
kullanmadıgım krem, gogus temızleme mendılı, gogus pedı kalmadı
cerrahı doktoru gogsunde sut kesılmıs gogsunu ya bosaltacaksın ya da kesıp alıcaz dedı
yaralarım ırınlı sıvılce gıbı suluydu sonunda cıldıye doktoruna gıttım
mantar ıcın bır karısım hazırladı onu kullandım kesınlıkle ped kullanma dedı
gogus kalkanı ıle duruyorum normalde emzırırken de gogus ucu ıle emzırıyorum hala
yavas yavas duzeldı acılar hafıfledı
ama hala mantar yaraları ıcın ılac kullanıyorum

kızlar benş dikkatle dinleyin 3 gün önce benimde göğüslerim emzirirken çok fene acıyodu sanırım mantar olmuştu çünkü kenarlerı beyaz beyaz olmuştu acıyı gidermek için ise yeptığımız şey size şimdi biraz garip gelebilir.bildiğimiz kuru soğanın dış kabuğunu soyup atın iç kısmından 1 kat soğanı aygazın üzerinde biraz pişirin azcık kararana kadar sonra soğan ılındıktan sonra göğüs ucunuza kapatın ve 1 saat 2 saat böyle kalsın bunu sık sık tekrarlayın .benim kurtarıcım soğan oldu 1 gün sonra acı macı kalmadı . Hemen deneyin derim.

yhaa cnm öncelikle Allah bağıslasın bebeğini :ecrin_bebek: inş iyileşirsin çok üzüldüm
senağlama

canım inan bana senin yaşadığın acıların aynısını bende yaşadım, denemediğim yol aramadığım çare kalmamıştı ve madecassol krem kullandım o iyi geldi şuan sana bunu söylemek çok zor biliyorum ama emzirmeyi bırakma bebiğinin anne sütüne ihtiyacı var mamaya değil. madecassol kremi sür ve gece yatarken göğsünü açık bırak kurusun açık yara daha çabuk iyileşiyor.ama mutlaka emzirmeden önce ılık suyla yıka göğsünü kremli verme. ben göğsümün birini kanıyor diye emzirmemiştim iki gün. iki gün madecassol sürdüm ve sağdım sonunda emzirebileceğim dereceye geldi ama şuan onun sorununu yaşıyorum çünkü o göğsümde diğer göğsümdeki kadar süt olmuyor
Allah hepinize yardım etsin dayanın bu günlerde geçecek

valla benim velet 5 aylık olucak ama hala acıyor emzirirken. ben bepanten merhem (krem değil kremin bir faydası olamdı) ve göğüs kalkanıyla rahatladım birazcık. eğer denemediysen dene derim. emzirip bepanten sürüyordum sonra göğüs kalkanıyla kapatıp emziriceğim zaman ıslak mendille silip zeytinyağı sürüyordum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…