doğum yapalı 5 gün oldu ve ben depresyona girmek üzereyim bu emzirme olayı yüzünden.sürekli ağlıyorum.göğüslerim o kadar kötü olduki evdeki herkes görünce kafasını çeviriyor.hastanede krem verdiler o kremi kullandım çıktığımdan beri hiç bir işe yaramadı.ağızlık veriler emzirirken o bile çığlık çığlıkğa beni ağlatıyordu en son elektronik bir pompa aldım o göğüs uçlarımı dahada yara yaptı.göğüslerim şimdi o kadar çok şişki ellerim göğüslerimde geziyorum.mama vermeye başladım çocuğum sürekli ağlıyor çünkü gözlerinin içi sararmaya başladı açlıktan sarılık olacak diye çok korkuyorum.yarın sabah kontrolümüz var bakalım doktor ne diyecek.hiç bu şekilde olacağını tahmin etmemiştim.emziremeyeceğim ben bunu ağlayarak yazıyorum çünkü sinirlerim çok bozuldu.lütfen dua edin bana ya...
kızlar merhaba 4 ay once dogum yaptım gogus acısını çok ıyı bılıyorum bu ılacı yapın 2 gunde geçıyo bıraz balmumuna aynı mıktarda zeytınyagı karıştırıp ocakta bıraz karıştıra karıştıra pişirin ve o krem halıne gelıyo her zaman surebılırsınız bırebır ıyı gelıyokızlar bebeğim 2,5 aylık oldu ama hala göğüs ucumdaki yaralar geçmedi.tam sütün geldiği yer ayrıldı emerken kanıyor.bebeğim emiyo ben ağlıyorum ve yarık yerlerden süt çok akıyo bebek te süt çok gelince genzine kaçırıyor hiç huzurlu ememiyor.bana önerileriniz var mı?ben bunun içn ne yapmalıyım ve hangi doktora gitmeliyim.lütfen yardım edin.
kızlar bebeğim 2,5 aylık oldu ama hala göğüs ucumdaki yaralar geçmedi.tam sütün geldiği yer ayrıldı emerken kanıyor.bebeğim emiyo ben ağlıyorum ve yarık yerlerden süt çok akıyo bebek te süt çok gelince genzine kaçırıyor hiç huzurlu ememiyor.bana önerileriniz var mı?ben bunun içn ne yapmalıyım ve hangi doktora gitmeliyim.lütfen yardım edin.
doğum yapalı 5 gün oldu ve ben depresyona girmek üzereyim bu emzirme olayı yüzünden.sürekli ağlıyorum.göğüslerim o kadar kötü olduki evdeki herkes görünce kafasını çeviriyor.hastanede krem verdiler o kremi kullandım çıktığımdan beri hiç bir işe yaramadı.ağızlık veriler emzirirken o bile çığlık çığlıkğa beni ağlatıyordu en son elektronik bir pompa aldım o göğüs uçlarımı dahada yara yaptı.göğüslerim şimdi o kadar çok şişki ellerim göğüslerimde geziyorum.mama vermeye başladım çocuğum sürekli ağlıyor çünkü gözlerinin içi sararmaya başladı açlıktan sarılık olacak diye çok korkuyorum.yarın sabah kontrolümüz var bakalım doktor ne diyecek.hiç bu şekilde olacağını tahmin etmemiştim.emziremeyeceğim ben bunu ağlayarak yazıyorum çünkü sinirlerim çok bozuldu.lütfen dua edin bana ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?