- 28 Kasım 2013
- 1.081
- 222
- 123
- Konu Sahibi Yanlizzzzzz
-
Öfkemi kusmak icin isime geliyodu aramasi. Taniyorum onu aramaz asla . Bitirdim yani. Evlenincede aramaz . Eminim. Ben nasil iyilesirim onun derdindeyimAranızda gerçek bir ilişki bile yokmuş.
8 yıl boyunca buna tutunup kalarak kendinize yazık etmişsiniz açıkçası.
Nişanlandıktan sonra görüşmeniz ise çok yanlış. Adam karaktersiz, siz de ne diye konuşuyorsunuz artık?
Evlenir yine arar sizi bu dramatik halinizle hayır demenizde zor.
Kendinize gelin, hayatınızı güzelleştirmeye çalışın.
Güya sevgiliydik. Ben seviyodum. Kendisi o gözle bakmamis… onun icin sadece dostluk olmus.
Denemelerim oldu ayrilik dönemlerimizde ama fos cikti. Yapamadim. Gercekten sevdigim icin kimseyle olmadi.Dostluk bağı... Hmmm...
Peki siz gercekten sevseydiniz bu adamı başka denemeleriniz olur muydu? Olayi fazla mi dramatize ettiniz? Dört çocuk doğurduğum adamı biraktim, bunca depresif olmadim bacim ya...
Yok yok sevgili gibiydik. Görusuncede ayni sevgili gibiydik telefondada. Yani ben sevgisinin yalan oldugunu görünce güya dedim.Güya derken kendi kendinize mi sevgili olduğunuzu düşündünüz?
Konuşmadınız mı bunu aranızda?
Yani adam size aşkım canım vs dedi mi hiç?
Yoksa telefon.arkadaşı gibimiydi?
Görüştük yazmışsınız görüştüğünüzde nasıldınız?
Iki üç kez görüştugunuz adama karşı duydugunuz hissin " gerçek sevgi" olduğuna ne kadar eminsiniz?Denemelerim oldu ayrilik dönemlerimizde ama fos cikti. Yapamadim. Gercekten sevdigim icin kimseyle olmadi.
Yok yok sevgili gibiydik. Görusuncede ayni sevgili gibiydik telefondada. Yani ben sevgisinin yalan oldugunu görünce güya dedim.
Iki üç kez görüştugunuz adama karşı duydugunuz hissin " gerçek sevgi" olduğuna ne kadar eminsiniz?
Evet… baya agir oldu benim icinE bu daha kötü adam ikinizi aynı anda idare etmiş.
Neden.. inanmadiniz.. görüsmesem hic görmedim diye yazardimBen bu görüşme işine inanmadım
Tanıdığınız bir anda nişanlanmasindan belli zaten.Öfkemi kusmak icin isime geliyodu aramasi. Taniyorum onu aramaz asla . Bitirdim yani. Evlenincede aramaz . Eminim. Ben nasil iyilesirim onun derdindeyim
Evet duymustum o sözü.. bugunler gecsin baska bisi istemiyorumŞöyle bir söz vardır bilir misiniz?
“Düzenim bozulur hayatım alt üst olur diye endişe etme. Nereden biliyorsun hayatının altının üstünden daha iyi olmayacağını?” demiş Şems-i Tebrizi..
Yemin ediyorum ki görüstük… görüsmesem hic görmedim derdimTanıdığınız bir anda nişanlanmasindan belli zaten.
Yüzyüze görüştüğünüze emin misiniz peki, bir yanlışlık olmasın?
Hayir ben memleketime gittim adam belcikaya neden gelsinAdam Belçika' ya gelmiş. Göyaaaa... Sekiz senede üç dört defa... Hmmm
Beklemekten mi yoruldun yoksa ilerisini mi goremiyosun? Ha bitirmek istiyorum bitiremiyorum cunku cok seviyorum sebep degil bana gore. Eger ortada bir evlilik yoksa sil at hayatindan. Ve istedigin kisiligi seni yaradandan iste
Evet. Sevmiyo beni
Zaten 3 seneye yakindir yeterince yiprandim
Ayni melketliyiz. Ben iki uc senede bir turkiyeye izne gidiyorumAdam Belçika' ya gelmiş. Göyaaaa... Sekiz senede üç dört defa... HmmmNooption
Neden.. inanmadiniz.. görüsmesem hic görmedim diye yazardim
Sanirim ayni. Hatirlamdim bu mesajlarimi. Ama ilk zamanlar ben seviyodum o sevmiyidu sonradan sevdim dedi diye konunun en basina yazmistimBu aynı çocuk dimi?
Sevmediğini biliyormuşsunuz zaten.
Sacma bi iliski oldugunu da konumun altina yazmistim. Cok ters yazmaniza ragmen tartismaya girmiyorum inaninki.. hayat cok farkli herkez icin.. size yanlis gelir saygi duyarim. Sizde bana duyun lutfen. Konumu sabote etmeyinBilmiyorum çok saçma sapan bir ilişki olduğu içindir belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?