Çok aci çekiyorum

Buraya gelene kadar adama söve söve okudum ama bu kadar şeye rağmen evlenen de bu kadar neye şaşırmış anlamadım. 32 yaşında kocaman insan hiç mi hayatta bir şey öğrenmemis şaşırıyorum gerçekten ki eğitimli de birisiniz. Hala daha bir şeyini almam parasını istemem vs vs. Siz doğru kararlar alamiyorsunuz, bu işlerden anlayan birisiyle ilerleyin ilerde pişman olmayın. Valla ben doğru yerde dayağa da karşı değilim şunu bir temiz dövdürmek lazım da maalesef işte

Görücü usulünü olarak size bu adamı kim aracı ettiyse o insanlarla da bağınızı koparın. Aileniz nasıl kabul etti onu da anlamadım. Hiç evlenmemişsiniz, henüz 32 yaşındaymışsınız. Ne gerek vardı evlenip boşanmış bir adamla evlenmeye? Davul bile dengi dengine. Bir kadın kolay kolay evliliğini bitirmez, bitiriyorsa da ciddi bir sebep vardır adamda ki adam dengesizin, alkol sorunu olan birinin çıkmış. Tabi her boşanan adam sorunlu değil ama bu tür adamları da iyi tartmak, ölçmek öyle evlenmek gerekir. Bile bile lades demişsiniz.
Siz yatın kalkın şükredin ki işinizden istifa ettikten sonra boşanmak istiyorum dememiş. Ya bir de işinizden olsaydınız?

Demek ki eski karısını unutamadı.

Birebir aynı bu tarz dava gördüm. Kadın önce tedbir nafakası aldı. Üstüne maddi manevi tazminat istedi. Karşıdakini süründürdü de süründürdü. En son temyize başvurunca karşı taraf yıldı, anlaşma yoluna gitti. Kadın da eline geçen parayla araba aldı o zaman için. Ama sonra nafaka bağlanmadı. Gerçi aldığı arabası yeter ona. Böylelerini süründürmek lazım bence de hiç ben gururluyum ayaklarına girme. Sen tüm haklarını talep et. Bağlanırsa nafaka tadından yenmez.

Tabi bunun bir de sizin için yıpratıcı bir yönü var o tarafa gelirsek kesinlikle psikolog desteği alın. Kendinizi kullanılmış değersiz hissetmeyin. Evlenip boşanıyorsanız o da evlenip boşanıyor. Karaktersizliği siz de bir eksik olduğunu göstermez aksine sizden eksik olduğunun farkına varıp korkmuştur asalak. Hem yaşınız da hiç geç değil eminim çok mutlu olacağınız doğru düzgün biri hayatınıza girecektir. Siz Umutlu olun yeter. Birebir örneği var dediğim gibi ben eminim çok daha mutlu olacağınızdan.

Kusura bakmayın ama bile bile lades demişsiniz siz annesi misiniz de her şeyini affediyorsunuz.

Anası babası da alkolik oğlunu kimse almaz 2.yi de boşananı 3. ye kimse almaz diye boşanmanızı istemiyor sizi çok düşündüklerinden değil yani güvenmeyin.

Olayın tek iyi yanı siz mesleğinizden istifa etmeden boşanalım demesi.

Çocuk yok çok uzun yılların acısı yok ortada yuva yok işinden asla istifa etme evet yaşananlar çok üzücü şok edici ama neden ben deme herkes sınaniyor birşeylerle sadaka ver istifa etseydin duygusal davranıp sonra boşanma olsaydı ya da çocuk vs

Konu sahibi çok duygusal birisiniz sanırım. İnsanın başına hayatta herşey gelebilir. Üzüntünüzü yaşayın tabi ki ama kendinizi mağdur görüp kendinize acımayın. Bu da bir tecrübe. Inşallah eşiniz kendi gibi bi kadına denk gelir de duygularla oynamanın ne demek olduğunu anlar. Şimdi ne deseniz boş. Artık aklında ne varsa onun için evlenmiş ama tahammülü erken bitmiş gibi duruyor.

Bacım ne işin var evlenmiş boşanmış adamla yaa

Bekar erkeklerin suyu mu çıktı

İlk karısını boşayan ikinciyi hayli hayli boşar neyine gerek

Adam kadınlarla evlenip boşanmayı hobi haline getirmiş herhalde. Çok üzücü bir durum sizin açınızdan. Ama üzülmeyin bu kişiden ne adam olur ne insan. Maymun iştahlı bencil herifin teki belli ki. İlk karısından da sıkılıp boşanmış olabilir. İnsallah başka bir kadını da kandırmaz ileride..
Bağlayın nafakaya terbiyesizi tazminat falan da alın ki bidaha evlenmeden önce 45bin kere daha düşünsün. Çocuk oyuncağı sanki ya...

32 yaşında kadınsınız neyine aşık olup da iki ayda nişan yaptınız? Hani 18lik ergen olsanız neyse… aklı mantığı tatile mi yollamıştınız

Üzüldüm gerçekten. Yaşadıkların çok ağır. Resmen hayatınla oynamış. Bir de istifa et demiş şeref yoksunu. Benim aklıma da o geldi bu eski karısını unutamamış sanırım.. ama bu onun şerefsiz olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Aldığım ders çok kısa sürede çok güvenme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…