- 18 Şubat 2023
- 2.944
- 2.845
- 63
- 35
Cinsellik hoşuna gitmemiş dmeekBeni karısı olarak görmüyormus o moda girememis.
Beni karısı olarak görmüyormus o moda girememis.
Buraya gelene kadar adama söve söve okudum ama bu kadar şeye rağmen evlenen de bu kadar neye şaşırmış anlamadım. 32 yaşında kocaman insan hiç mi hayatta bir şey öğrenmemis şaşırıyorum gerçekten ki eğitimli de birisiniz. Hala daha bir şeyini almam parasını istemem vs vs. Siz doğru kararlar alamiyorsunuz, bu işlerden anlayan birisiyle ilerleyin ilerde pişman olmayın. Valla ben doğru yerde dayağa da karşı değilim şunu bir temiz dövdürmek lazım da maalesef işteAlkol problemi vardi, icince bana onemsiz bir seyden benim üzerime gelir benden ayrılır kotu davranirdi. Sabahta bir sey olmamis gibi davranirdi bende affederdim. Nisanliyken cogu kez böyle oldu. Hep affettim hataliyim biliyorum.ama ona önceden kötü seyler yasamis diye merhamet ediyordum. Sevmistim de. Bundan sonrasi nasil olcak bilmiyorum..evinden çeyizimi alacagim daha..daha mahkeme olacak..
Gerçekten o yüzden midirCinsellik hoşuna gitmemiş dmeek
HayırÇocuğu var mıydı?
Demek ki eski karısını unutamadı.Ailem izin vermemişti düğün olmadan onun yaninda kalmaya ama dinlemedim ailemi, o da sen benim karımsın cok saçma demişti. Düğün olmadan yaninda kaldim. Ama son noktada seni karım olarak görmüyorum deyip ayrildi benden. Onun 2. Evliligiydi benim ilk evliliğim.
Alkol problemi vardi, icince bana onemsiz bir seyden benim üzerime gelir benden ayrılır kotu davranirdi. Sabahta bir sey olmamis gibi davranirdi bende affederdim. Nisanliyken cogu kez böyle oldu. Hep affettim hataliyim biliyorum.ama ona önceden kötü seyler yasamis diye merhamet ediyordum. Sevmistim de. Bundan sonrasi nasil olcak bilmiyorum..evinden çeyizimi alacagim daha..daha mahkeme olacak..
Bacım ne işin var evlenmiş boşanmış adamla yaaAilem izin vermemişti düğün olmadan onun yaninda kalmaya ama dinlemedim ailemi, o da sen benim karımsın cok saçma demişti. Düğün olmadan yaninda kaldim. Ama son noktada seni karım olarak görmüyorum deyip ayrildi benden. Onun 2. Evliligiydi benim ilk evliliğim.
Mesleği ne ?merak ettimEger oyleyse neden nikah yapti benimle. Ben bir yanlis yapmadim ona. Ayrilmak icin gecerli bi neden bulamadığından tayini bahane etti.
Nasıldı çok istekli miydi sogukmuyduGerçekten o yüzden midir
Olabilir, eski eşi yalan söyleyen, hayalperest, paragöz biri değilse unutamamış olabilir (!)Demek ki eski karısını unutamadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?