Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öldü mü şimdi veterinere götürdün mü ölsünde kurtulsun kıyamam onun küçücük canı yanmasın
canım hiç bişi yapamadı vetriner kiben daha çok acı çekiyorum miniğimm ölüoo
allah o kuşu o hale getireni yaksın inşallah aldığımızda kanat kuyruk bile yoktu ama almış arkadaşım yazık miniğime DUA ettim ölsün hemen diye acı çekmesin
![]()
bu hayvanlara eziyetten bıktım artık almayın evinize kuş falan doğada yaşasınlar bak işte satcaz diye yollarda mı hasta oldu noldu bilen yok evinize süs diye hayvan almayında şu hayvanlara eziyet son bulsun özgür olsunlar çifliklerde köle üretilmesin dünya çok kirli bunu bi tek ben temizleyemem hayvanlar köle değil özgür kalmalılar
doğru söylüyorsun canm ama bu kış doğada türkiyede yasayacak hayvan değil. emin ol ben hayvan aşığıyım ve ilk kez beslemedim sadece hasta bir hayvan satan bir adi satıcı yüzünden acı çekiyorum süs için almadım onu çok seviyodum emin ol :/
tabikide o hayvanları alıp salsan 1 gün yaşayamazlar onların doğası burası değil kmse kuştu balıktı almasa yunus parklarına gitmese hayvan köleliği son bulur bu işten para kazanan kalmasa hayvanlar özgür kalır
çok haklısın canım ama canım çok yanıyor onun için bir dua edermisin acı çekmesin minik![]()
çok dua ettim hayatım başlığını okuduğumdan beri ağlıyorum minik için sana çıkışmadım beni yanlış anlama başlığından faydalanıp insanları bilinçlendirmek için yazdım bunları daha fazla minikler ölmesin acı çekmesin diye kökten çözüm bu çünkü onları uzaktan sevmemiz onların hoşuna gider
sağol canım çok duyarlısın Allah razı olsun senden... evet kimse hayvan almasın kedi köpek alıp sonra salıyorlar sokakta hediyede almayın oyuncak değil onlar günahtır ://
öldü bitanem arkadaşlar Allah razı olsun sizden öldü miniğim onu sardım gömeceğim yarın gözlerim çıktı ağlamaktan
insanlar yüzünden ölen son miniş olması dileğiyle ağlama arık o huzurlu senn yanında mutlu öldü sevildiğini bilerek
Ahh o his varya o çaresizlik , minicik bi canlı ellerinde acı çekerken hiçbişey yapamamak bi canın gidişine tanıklık etmek...Allah sabır versin çok zor çoook![]()