çok acı çekiyorum

ilaybeylice

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2015
16
1
3
46
merhaba değerli forum üyeleri bi konu hakkında yardım rica ediyorum. 1,5 sene önce erkek arkadaşımdan ayrıldım. beni sevmediğini söyleyerek ayrılmak istedi. şimdi yeni biriyle görüşüyor. bana aşk, tutku, aitlik istediğini söyledi. devamlı şehir dışına gitmek istiyordu. ben de hep temkinli davrandım. şimdi ki sevgilisine internette aşk dolu şarkılar sözler paylaşıyor. her hafta sonu şehir dışındalar. kız hep müstehcen argo şeyler paylaşıyor. erkekler neden böyle kızlara ilgili davranır, evlenmek ister ? ben hep ona değer verdim ve terkedilen ben oldum

bir bucuk sene olmus bence sen neden hala bu adamı kafama takıyorumki diye dusunmen lazım niye sevmedi neden boyle oldu diye dusunursen sonu yok bak o hayatına devam ediyor sen neden yapamıyorsun zamanını calıyor hala

Saçmalama neden kendinde hata arayıp duruyorsun?
Ayrıca neden hâlâ takip ediyorsun onu.
Bırak önüne bak artık.

hırs mı takıntı mı anlamıyorum kurtulmak için çok çabaladım. ondan sonra da görüştüklerim oldu. ondan vazgeçemiyorum

Saçmalama neden kendinde hata arayıp duruyorsun?
Ayrıca neden hâlâ takip ediyorsun onu.
Bırak önüne bak artık.
diyorum keşke ben de o istediğinde gitseydim çok tutucu olmasaydım bana teslim olmuyorsun benden çocuğun o9lsun gibi bakmıyorsun gibi şeyler söylüyordu hepp ondan mı kaçtı benden

Evlenmek istediğini nerden biliyorsun
bence kullanmak istiyor
ayrıca 1.5 yıl geçmiş bırak gitsin

Kullanmak nedir ya? Karşı tarafı tanımadan nasıl böyle bir yorumda bulunuyorsunuz? Hem kullanmak ne? Kadın dediğin varlık bir eşya mı? Kullanmak ne demek? Bir kadına kullanılacak en itici en berbat en kötü kelimelerden birisi!

Neden hala bakıyorsun ki sen ona bakmaya devam ettikçe kendine zarar veriyorsun boşversene ayrılmışsın olmuş bitmiş önüne bak hayatına yeni girecek olan insanlara değer ver o na da bakma ne kadar çok bakarsan o kadar çok üzülürsün dünya da tek seveceğin erkek o değil ya !

sevip sevilmemek, insana kimsenin kimseyi sevmek zorunda olmadığını öğretiyor. o adamın tek hatası seni sevmediği halde hayatına girmesi olmuş. iyi ki de çıkmış hayatından. her sevdiğimiz bizim için doğru insan olmuyor ki. ayrılmayıp evlenseniz ne olacak ki? bir zaman sonra onun senin için doğru insan olmadığını farkedeceksin. ömründen yılları alacak bunu anlaman. 1.5 yılla kurtulman hayrına olmuş.

Aradan geçmiş 1.5 sene hala neler yapıyor diye bakıyorsunuz zaten bu şekilde unutmanız imkansız.
Kendinizde hata aramak yerine beni kaybetti diye düşünüp önünüze bakın artık,kimle ne yapıyorsa yapsın,kapatın hesaplarınızı bi süre görmeyin ne yaptığını

Hiç düşünmediniz sanırım.
Adam belli ki müstehcen,argo paylaşımlı kadınlardan hoşlanıyor.
Öyle birini bulduğu için de çok mutlu ve evlenmeye niyetli.

Onunuze bakin bence , bu adamdan size bir yol olmaz. Seveceginiz tek erkek o degil ki, dunyada milyonlarca insan var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…