çok acı çekiyorum

Hiç düşünmediniz sanırım.
Adam belli ki müstehcen,argo paylaşımlı kadınlardan hoşlanıyor.
Öyle birini bulduğu için de çok mutlu ve evlenmeye niyetli.
ev
Eeee ilk mesajınızda neden diye sormuşsunuz ya?
Madem cevabınızı biliyorsunuz ne yapalım neyi araştıralım?
her erkek mi ister sevgilisinden böyle şeyleri, ben de yeni sevgilisi gibi şehir dışına çıksaydım, öpüşseydim, her istediğini yapsaydım, sever miydi o zaman ..

ev
her erkek mi ister sevgilisinden böyle şeyleri, ben de yeni sevgilisi gibi şehir dışına çıksaydım, öpüşseydim, her istediğini yapsaydım, sever miydi o zaman ..
Nereden bileyim?
Her erkeğin/kadının beklentisi farklıdır.
Kimi sevgilisiyle içiçe yaşamak ister kimi mesafeli.
Sizinki sıcak ilişki istemiş,uymayınca ayrılmış,ne yapsaymış,hoşlanmadığı halde sizle devam mı etseymiş,aldatsa mıymış?

Elinde tutmak icin kendi karakterinden odun vermedigin iyi olmus.
Simdi hem istediklerini karsilamis hem de terkedilmis olsan aglama seklin cok daha farkli olurdu.
Bir daha kendine uygun adamlarla ilgilen.
Bak o bulmus kendine uygun bir kadin.

Aradan 1,5 yıl geçmiş ve kişi tercihini yapmış.Sence de artık hayatına devam etmen gerekmıyor mu? Ayrıca sen karsındakı ınsanı oyle goruyorsun ama onun nasıl gördüğü önemli...Demek ki gördüğü şeyi seviyor onu istiyor baska birini kötülemek neden?Bu onun tercihi bence saygı duyup hayatınıza devam etmelisiniz.

Kullanmak faydalanmak aynı şey işte
tek taraflı olan bir istekse böyle oluyor bana göre
tanımıyorum evet burada kim kimi tanıyor ki
konu sahibi yazmış bunu şehir dışına gitmek istiyor diye
yorumda gezme amaçlı olmadığı ortada

Sen sıkıcı geldin ona, adam gezip, tozup, argo konuşmak istiyo belki.

Saf, masum kız olayım, herkes benimle evlenmek istesin, her zaman tutmuyo.

Yoluna bak, takip etme bence. Daha çok yaralanırsın..

onun o kişiyle evlenmek istediğinden emin misin?

Yaşadıkları şehirde kullanamıyor mu? Otel mi yok, otobüs mü yok? Ne alaka, gezme dışında hangi amaçla çıkılır şehir dışına? Bu nasıl mantık?

İnsanları yaftalamayın, bi insanı En iyi yolculukta tanırsın derler. Tavsiye ederim, sevdiğin insanla sosyalleşmek, yeni yerler keşfetmek, anılar biriktirmek harika bi duygu..

Tavsiyelerinize uyucam da evliyim zaten
kimseyi tanımak gibi bir derdim yok
elbette her yerde faydalanır ama yazan arkadaş bunu ima etmiş gibi geldi bana
yazacak bakalım yazarsa bekliyorum

benimle görüşürken de eli kolu hiç durmuyordu ben izin vermediğimde de beni ona teslim olmamakla suçluyordu öpmesine izin vermiyordum mesela o da şehir dışına giderken yolda boş durmaz ya da kalırken

yeni sevgilisin paylaşımları da rahat ama bana hiç seni seviyorum demedi sen benim için değerlisin ama aşık olmam lazım diyordu

Sana ilişkiniz ve çevresindeki ilişkiler hakkında yaptığı yorumlara bakılırsa amaç cinsellik araç duygusal ilişki. İstemediğin bir şey yapmadığın için tebrik ediyorum seni. Hep böyle devam et. Giden gitsin, sırf senle olmaya devam etsin seni sevsin sana bağlansın diye aslında beyninde ve ruhunda istemediğin bir şeyi sakın yapma. Ne yapacakmışsın onla şehir dışına gidip in midir cin midir, tecavüzcü müdür nedir bilemezsin.
Bırak istediği gibi biriyle olsun. Onu düşünmeyi bırak. O ve onun gibileri yani.

Ne yapacaksin iste kurtulduguna dua et seninle sadece ginul eglendirmekmis amaci merak etme o kizida birakir.daha kotusu olsaydi bide aranizda yani hamile kalsaydin birakip gitseydi ortada sap gibi kalirdin hakkinda boylesi hayirliymis temkinli davranmakla iyi yapmissin nasil bi insan oldugunu ogrenmis oldun boşver. Dahs iyileri cikar karşına

Hödük oldukları için,sevgiye kalpleriyle değil orasıyla burasıyla baktıkları için gerçek seveni ayırt edemiyorlar.

belki sizinki şöyle bir durumdur :
Vaktiyle bir bilge hoca, yıllarca yanında yetiştirdiği öğrencisinin seviyesini öğrenmek ister. Onun eline çok parlak ve gizemli görüntüye sahip iri bir nesne ve...rip:

“Oğlum” der, “Bunu al, önüne gelen esnafa göster, kaç para verdiklerini sor, en sonra da kuyumcuya göster. Hiç kimseye satmadan sadece fiyatlarını ve ne dediklerini öğren, gel bana bildir.

Öğrenci elindeki ile çevresindeki esnafı gezmeye başlar. İlk önce bir bakkal dükkanına girer ve “Şunu kaça alırsınız?” diye sorar.

Bakkal parlak bir boncuğa benzettiği nesneyi eline alır; evirir çevirir; sonra: “Buna bir tek lira veririm. Bizim çocuk oynasın” der.

İkinci olarak bir manifaturacıya gider. O da parlak bir taşa benzettiği nesneye ancak bir beş lira vermeye razı olur.

Üçüncü defa bir semerciye gider: Semerci nesneye şöyle bir bakar, “Bu” der “benim semerlere iyi süs olur. Bundan “kaş dediğimiz süslerden yaparım. Buna bir on lira veririm.”

En son olarak bir kuyumcuya gider. Kuyumcu öğrencinin elindekini görünce yerinden fırlar.

“Bu kadar değerli bir pırlantayı, mücevheri nereden buldun?” diye hayretle bağırır ve hemen ilâve eder. “Buna kaç lira istiyorsun?”

Öğrenci sorar: Siz ne veriyorsunuz?”

“Ne istiyorsan veririm.”

Öğrenci, “Hayır veremem.” diye taşı almak için uzanınca kuyumcu yalvarmaya başlar:

“Ne olur bunu bana satın. Dükkânımı, evimi, hatta arsalarımı vereyim.”

Öğrenci emanet olduğunu, satmaya yetkili olmadığını, ancak fiyat öğrenmesini istediklerini anlatıncaya kadar bir hayli dil döker.

Mücevheri alıp kuyumcudan çıkan öğrencinin kafası karma karışıktır. Böylesi karışık düşünceler içinde geriye dönmeye başlar. Bir tarafta elindeki nesneye yüzünü buruşturarak 1 lira verip onu oyuncak olarak görenler, diğer tarafta da mücevher diye isimlendirip buna sahip olmak için her şeyini vermeye hazır olan ve hatta yalvaran kişiler..

Bilge hocasının yanına dönen öğrenci, büyük bir şaşkınlık içinde başından geçen macerasını anlatır.

Bilge sorar:

“Bu karşılaştığın durumları izah edebilir misin?”

Öğrenci: “Çok şaşkınım efendim, ne diyeceğimi bilemiyorum, kafam karmakarışık” diye cevap verir.

Bilge hoca çok kısa cevap verir:

“Bir şeyin kıymetini ancak onun değerini bileni anlar ve onun değeri bilenin yanında kıymetlidir.”

Her insanın hayatında varlığını ve değerini bilen, hisseden, fark eden kuyumcular mutlaka vardır.

Mesele kuyumcuyu bulmaktadır…

ev

ya bu öpüşseydim her istediğini yapsaydım diyerek neden duygusal olan olayları çarpıtıyorsunuz
insan karşısındakini seviyorsa elbette yakınlaşmakta istiyor. bunu isteyince yada yapınca illa başka neden mi aramak lazım?
hem nerden biliyorsunuz öpüşük seviştiklerini yakışıyormu bu denli kötü düşünmek size?
yani sizinle olamadı diye başkasıyalda olmasamıydı? demekki siz aradığı kriterlere uygun değilmişsiniz
ben harikayım neden öyle argo yazan kızı tercih etti diye bir soru soramazsınız kusura bakmayın

ayrıca siz 1,5 yıldır hala takip ediyorsanız bence takıntılısınız
adam çoktan aradığını bulmuş ama siz hala öpüşseydim bilmem ne derdindesiniz

Çok zaman geçmiş canım onu düşünüp durmasaydın çoktan güzel bi ilişkin olurdu onu takip etmeyide bırak aklından çıkmasına engel olma daha fazla atı alan üsküdarı geçmiş salla gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…