- 18 Mart 2015
- 16
- 1
- 3
- 46
- Konu Sahibi ilaybeylice
-
evHiç düşünmediniz sanırım.
Adam belli ki müstehcen,argo paylaşımlı kadınlardan hoşlanıyor.
Öyle birini bulduğu için de çok mutlu ve evlenmeye niyetli.
her erkek mi ister sevgilisinden böyle şeyleri, ben de yeni sevgilisi gibi şehir dışına çıksaydım, öpüşseydim, her istediğini yapsaydım, sever miydi o zaman ..Eeee ilk mesajınızda neden diye sormuşsunuz ya?
Madem cevabınızı biliyorsunuz ne yapalım neyi araştıralım?
Nereden bileyim?ev
her erkek mi ister sevgilisinden böyle şeyleri, ben de yeni sevgilisi gibi şehir dışına çıksaydım, öpüşseydim, her istediğini yapsaydım, sever miydi o zaman ..
Aradan 1,5 yıl geçmiş ve kişi tercihini yapmış.Sence de artık hayatına devam etmen gerekmıyor mu? Ayrıca sen karsındakı ınsanı oyle goruyorsun ama onun nasıl gördüğü önemli...Demek ki gördüğü şeyi seviyor onu istiyor baska birini kötülemek neden?Bu onun tercihi bence saygı duyup hayatınıza devam etmelisiniz.merhaba değerli forum üyeleri bi konu hakkında yardım rica ediyorum. 1,5 sene önce erkek arkadaşımdan ayrıldım. beni sevmediğini söyleyerek ayrılmak istedi. şimdi yeni biriyle görüşüyor. bana aşk, tutku, aitlik istediğini söyledi. devamlı şehir dışına gitmek istiyordu. ben de hep temkinli davrandım. şimdi ki sevgilisine internette aşk dolu şarkılar sözler paylaşıyor. her hafta sonu şehir dışındalar. kız hep müstehcen argo şeyler paylaşıyor. erkekler neden böyle kızlara ilgili davranır, evlenmek ister ? ben hep ona değer verdim ve terkedilen ben oldum
Kullanmak faydalanmak aynı şey işteKullanmak nedir ya? Karşı tarafı tanımadan nasıl böyle bir yorumda bulunuyorsunuz? Hem kullanmak ne? Kadın dediğin varlık bir eşya mı? Kullanmak ne demek? Bir kadına kullanılacak en itici en berbat en kötü kelimelerden birisi!
Bu şehir dışında olmaktan kastınız nedirdevamlı kızın evlilikle ilgili paylaşımlarını beğeniyor her hafta sonu şehir dışında
onun o kişiyle evlenmek istediğinden emin misin?merhaba değerli forum üyeleri bi konu hakkında yardım rica ediyorum. 1,5 sene önce erkek arkadaşımdan ayrıldım. beni sevmediğini söyleyerek ayrılmak istedi. şimdi yeni biriyle görüşüyor. bana aşk, tutku, aitlik istediğini söyledi. devamlı şehir dışına gitmek istiyordu. ben de hep temkinli davrandım. şimdi ki sevgilisine internette aşk dolu şarkılar sözler paylaşıyor. her hafta sonu şehir dışındalar. kız hep müstehcen argo şeyler paylaşıyor. erkekler neden böyle kızlara ilgili davranır, evlenmek ister ? ben hep ona değer verdim ve terkedilen ben oldum
Kullanmak faydalanmak aynı şey işte
tek taraflı olan bir istekse böyle oluyor bana göre
tanımıyorum evet burada kim kimi tanıyor ki
konu sahibi yazmış bunu şehir dışına gitmek istiyor diye
yorumda gezme amaçlı olmadığı ortada
Tavsiyelerinize uyucam da evliyim zatenYaşadıkları şehirde kullanamıyor mu? Otel mi yok, otobüs mü yok? Ne alaka, gezme dışında hangi amaçla çıkılır şehir dışına? Bu nasıl mantık?
İnsanları yaftalamayın, bi insanı En iyi yolculukta tanırsın derler. Tavsiye ederim, sevdiğin insanla sosyalleşmek, yeni yerler keşfetmek, anılar biriktirmek harika bi duygu..
Ne yapacaksin iste kurtulduguna dua et seninle sadece ginul eglendirmekmis amaci merak etme o kizida birakir.daha kotusu olsaydi bide aranizda yani hamile kalsaydin birakip gitseydi ortada sap gibi kalirdin hakkinda boylesi hayirliymis temkinli davranmakla iyi yapmissin nasil bi insan oldugunu ogrenmis oldun boşver. Dahs iyileri cikar karşınamerhaba değerli forum üyeleri bi konu hakkında yardım rica ediyorum. 1,5 sene önce erkek arkadaşımdan ayrıldım. beni sevmediğini söyleyerek ayrılmak istedi. şimdi yeni biriyle görüşüyor. bana aşk, tutku, aitlik istediğini söyledi. devamlı şehir dışına gitmek istiyordu. ben de hep temkinli davrandım. şimdi ki sevgilisine internette aşk dolu şarkılar sözler paylaşıyor. her hafta sonu şehir dışındalar. kız hep müstehcen argo şeyler paylaşıyor. erkekler neden böyle kızlara ilgili davranır, evlenmek ister ? ben hep ona değer verdim ve terkedilen ben oldum
ev
her erkek mi ister sevgilisinden böyle şeyleri, ben de yeni sevgilisi gibi şehir dışına çıksaydım, öpüşseydim, her istediğini yapsaydım, sever miydi o zaman ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?