çok acı

öldüresiye dövdü dedin ya orda film koptu bende
hala sinirden guluyorum
o derece tuhafima gitti yasadiklarin

o duruma sen getirdin
biraz kendini toparla mesafeni koru iliskilerinde
ciktigin "cocuk" annene "agzini yirtarim" dedikten sonra
bu iliski iflah olmaz
ee annende masallah saatlerce ugrasmis "cocuk"la
neden bu duruma gelmesine goz yumdun
bak ustunede dayak yemissin
pess

ya arkadaşım gece gece naptın sen bana ya:) yatakta elimde pc kk daydım sonna bu linke bi girdim gülmekten ağlamaya başladım ama nasıl gülüorum kociş duymasın diye tabi uyandı aam gece gece neye gülüon die birlikte okuduk tüm sayfaları işin en komik yanıda ben sağlık memuruyum eşimd epolis yeminle yarıldık

o "112" konusuna goz attimda ustunede senin bu yazdiklarin
gozlerimden yas gelesiye kadar guldum
sinirlerim iyice bozulmus benim :)
konuyu okurkenki halinizi tahmin edebiliyorum
madem esin polis sende saglikcisin keske
o konu acildiginda ilk yorum sizden gelseydi :)

26 yaşındasın, yüksek lisans yapmışsın. sanırım memursun ve annenden sadece 3 aylık tandıdığın bir ÇOCUK içinmi öldürüsüye dayak yedin.:53: harbiden acıymış hemde çok acı...:50:konularını okudum cidden senin bir psikolojik tedavi alman lazım arkadaşım. daha dün tanıdığın ÇOÇUKla daha şimdiden ailen bukadar küfürleşebiliyorsa ilerisini hiç düşünmeye bile gerek yok. :47:

Annenin seni dövmesi çok yanlış şaşırdım yani...bu saatten sonra bence ilişkinizden de hayır gelmez çünkü annenle erkek arkadaşın bir sürü ağız kavgası yapmışlar bunlar hiçbir zaman unutulmaz ...yarın bigün evlendin diyelim inan mutsuz olursun arada kalırsın annenle eşin arasında sıkışırsın resmen bence fazla yıpranmadan bitir...

Anneniz sizin kaderinizin o olup olmadığını nerden biliyor ?
Siz neden sevgilinize o çocuk o çocuk diyorsunuz ?
Anneniz siz yokken sevgilinizi aramakla hata etmiş
Ama sevgiliniz annenize 'ağzını yırtarım' diyerek annenizin hatasını sollamış
Anneniz sözünü dinlemediğinizde sizi hep döver mi?

o çocuk diye hitap ettigin insanı çokta umursasan o şekilde hitap etmezdin..bu kadar karşılıklı saygısızlıktan sonra olmaz olmaz bu iş olamaz :)

o "112" konusuna goz attimda ustunede senin bu yazdiklarin
gozlerimden yas gelesiye kadar guldum
sinirlerim iyice bozulmus benim :)
konuyu okurkenki halinizi tahmin edebiliyorum
madem esin polis sende saglikcisin keske
o konu acildiginda ilk yorum sizden gelseydi :)

konu 2010 da açılmış ben üye diildim o zmanlar ama:)

Nasıl yani öldüresiye dövdü :( kaç yaşındasın ki sen ? keşke ellerini kollarını falan tutsaydında dayak yemeseydin hani en fazla tokat falan yersinde nasıl dövdüki annen o derece :( herhalde 17-18 yaşlarındasındır. Ama yinede izin vermeseydin keşke o kadarına. Yanındaki hiç kimse yokmuydu ayıracak :( bi yerinde bişey varmı iyimisin peki ?

yemin ederim gülme krizine girdim burda gözümden yaşlar geldi hani gülmeye öyle ihtiyacım vardı ki :)) iyiki şu siteye üye olmuşum :)))

Arkadasım yazdığın konuların başlıklarını bile okumak yeterli senin kesinlikle desteğe ihtiyacın var bence gittiğin psi. değiştir yazdıkların gerçek olamayacak kadar saçma hatta komik !!

bunu beğendim:)

Yazdıklarından anlaşıldığına göre daha yaşın küçük..

Erkek arkadaş belki yüz tane bulursun ama başka bir anne ömrün boyunca hiç bulamazsın..

Ailenin rızası olmadığı bir ilişkiyi gözden geçirmelisin.

Kaldı ki aile diyologlarınız çok farklı ve laçka geldi bana.

Tabi senin anlatım şeklinde buna sebep olmuş olabilir zira yazdıkların karma karışık, noktasız, virgülsüz..

Tatlım psikologa gidiyorsun di mi hala? Bir ara annenle adamın sahtekar olduğundan şüphelenip gitmeyi bırakmıştınız diye hatırlıyorum. İhmal etme bence. Hatta aile terapisi alın.

anne ve babanızın erkek arkadaşınızı sevememesinde varmış bir hayır..anne-babalar evlatlarının kılına zarar gelsin istemez,hayırlı olmayacağını düşündükleri işlerde müdahele etme isteyi duyarlar..anneniz nasıl bir iç yangınlığı yaşadı ki erkek arkadaşınıza karşı bu denli ağır konuştu..anneniz ne kadar ağır konuşmuş olursa olsun erkek arkadaşınızın saygı noksanlığının varlığı üzücü..bence şükredin ki erkek arkadaşınızın iç tavrını görmüş-bilmiş olmuşsunuz..anne ve babanıza da teşekkür edin hislerinin doğruluğu ile sizi kötü bir evliliğe adım atmaya mani oldukları için.Allah bundan sonra ki dönemlerinizdee doğru insanı karşınıza çıkartsın ve huzuru-mutluluğu yaşatsın..

Back
X