çok acı

Hepsi tuhaf biri birine laf söylüyor, diğeri küfür ediyor, konu sahibi şiddet görüyor. Erkek arkadaşınla olmaz, herşeye rağmen seviyeyi korumayı bilmeliydi. Ailen de normal değil. Ne desem bilemedim.

Mart 2012de senden hoşlanan birinden bahsetmişsin, sevinmişsin, numaranı vermişsin ona. :27::27:
http://www.kadinlarkulubu.com/ask-hikayelerimiz-dertlerimiz/514853-hoslandi.html

Kasım 2012de 4 yıllık ilişkini 6 ay önce bitirdiğinden bahsedip üzülmüşsün.
http://www.kadinlarkulubu.com/ask-hikayelerimiz-dertlerimiz/571923-canim-yaniyor-lutfen-yardim-edin.html

Ama konular arasında 8 ay var.

Bak ben onu kaçırmşım zaten birkaç konuyu okuyunca içim daraldı okuyamadım daha :) 27 yaşında olduğunuz yazmış ama sanki 16 gibi ne bilim bi garip

bundan önceki konularınıza baktım yorum yapmak adına hani sadece bununla değerlendirmim die belki önceside vardır ön yargılı olmim die arkadaşım senin önceki konuların daha karman çorman sen her sevgilinden yada hoşlandığından yada seni zorla öpmeye çalışan kişiden çocuk diye bahsetmişsin o nedir ya insan kendine saldıranada evlenmeyi düşüdüğü kişiyede çocuk dermi?
ben ay ndirki demiştim ama siz bu''ÇOCUKLA'' 3 haftada evlenmeye karar vermişsiniz.. hatta ''ÇOCUK''size ilk günden istediğin zman evleneb,liriz demiş o ne ya böle bi ilişki çeşidi varmı dünyada adın ne x benimkide q hadi evlenelim....
üstelik 26 yaşındasın annen seni dövüyo?
ne bilim biraz karışık bi hayatın var...... yorum yapamıorum geçen konularında bi arkadaş bi yorum yazmış çok beğendim onu paylaşcam

belki harfi harfine olmayabilir
''yine sen ve yine saçma bi konu sorun yok arkadaşlar gayet normal bi durum ''

Kendine çok çok çok iyi davran ayağını , ayağını sıcak başını serin gönlünü ferah tut.

Kuşlar böcekler çiçekler falan filan ıvır zıvır

Kendini salla şişhane yokuşundan aşağıya gerisini düşünme.

Kendine çok çok çok iyi davran ayağını , ayağını sıcak başını serin gönlünü ferah tut.

Kuşlar böcekler çiçekler falan filan ıvır zıvır

Kendini salla şişhane yokuşundan aşağıya gerisini düşünme.

ya kocam yanımda 5 dk dır kıkır gülüorum ya uyancak adam deli karı neye gülüyon dicek koptum bu yoruma şimdi olur olmadık yerde gelcek aklıma

Konunu ve yapılan yorumları okuyunca şunu düşündüm ki bence senin dengesiz bir aşk hayatın var ve her seviyorum diyenin sözüne inanıyorsun. Ailen senin yanlış karar vermeni engellemeye çalışıyor ama onların tavırlarıda çok normal değil. Aşk ve aile ilişkiniz çok tuhaf akıl erdiremedim.

Shygırl, artık ciddi manada psikolojik destek almanı öneriyorum
Konuların, sürekli takıntılı ruh halin...

Ailenle de aran açılacak yazık günah
Sevgili seçiminde çok daha titiz olmasın artık..

Annen size karsi cok büyük bir saygisizlik yapmis malesef..

Kimse kim kimin kaderi bilemez bunu tek yüce ALLAH bilir hic hos degil öyle demeleri o cocugunda gurur kalbi var yazik..

Bide simdi kariscaklar etcekler seni baskasiyla evlendircekler sonra mutsuz oldugunu bosancaginida gördüklerinde yüzüne bakamicak hale gelcekler..

Bunudami düsünmüyorlar, sevenleri ayirmak okadar günahki sonra bedelini ödeyenler oluyor insALLAH sizin durum öyle olmaz..

Nede olsa sen seviyorsun güvenmissin aradini onda bulmussun mutlulugunu onda bulmussun, üzülmene gönülleri izin vermemeli

Doguruyu yanlisi bilcek yastasin..

Gercekten aci vede en sinirlendigim seylerden biri cocuk yine gururunu bir tarafa atmis aramis seni kaybetme derim ..

ya arkadaşım gece gece naptın sen bana ya:) yatakta elimde pc kk daydım sonna bu linke bi girdim gülmekten ağlamaya başladım ama nasıl gülüorum kociş duymasın diye tabi uyandı aam gece gece neye gülüon die birlikte okuduk tüm sayfaları işin en komik yanıda ben sağlık memuruyum eşimd epolis yeminle yarıldık

aile baya sorunlu kufurler falan oda yetmiyor anne siddet uyguluyor bence sen bu cocugu bırak hatta baskasınıda bulma cunku senin ailen muhtemelen iki gunde kacırır

Son düzenleme:
ya arkadaşım gece gece naptın sen bana ya:) yatakta elimde pc kk daydım sonna bu linke bi girdim gülmekten ağlamaya başladım ama nasıl gülüorum kociş duymasın diye tabi uyandı aam gece gece neye gülüon die birlikte okuduk tüm sayfaları işin en komik yanıda ben sağlık memuruyum eşimd epolis yeminle yarıldık

hahaha tam size göre bir hikaye olmuş ama :52: Bende varya öyle güldüm ki 112 de ki kadın aramış polis yolluyorum demiş ilk defa duyuyorum intihar eden birine ambulans yerine polis yolladığını :52::52::52: birde demiş ya ordaa yarın karakola gidip iptalmi ettirsem diye hayır karakola gidip neyi iptal ettirecek onu anlamadım koptum ya haha :52::52::52::52:
gece gece iyi geldi ama :D

En sevmediğim ıncık cıncık ilişki türüdür.
Anne anneliğini, erkek erkekliğini hanım da hanımlığını bilmedikten sonra kaçınılmaz son budur.
Bence hayata sıfırdan başlayın, annenizle de ilişkinizi belirli bir düzeyde tutun.
Ve bu sefer asla ama asla iki dengeyi birbirine karıştırmayın, yüz göz olmalarına mahal verecek şeyleri ortadan kaldırın....

Dipnot: Bu daha önce açtığınız konuda bir seminerde tanışıp da 3 haftada evlenmeye karar verdiğiniz beyefend(!)i mi???

Son düzenleme:

yemin ederim gülme krizine girdim burda gözümden yaşlar geldi hani gülmeye öyle ihtiyacım vardı ki :)) iyiki şu siteye üye olmuşum :)))

Arkadasım yazdığın konuların başlıklarını bile okumak yeterli senin kesinlikle desteğe ihtiyacın var bence gittiğin psi. değiştir yazdıkların gerçek olamayacak kadar saçma hatta komik !!

Yalnız eşininizin polis sizin sağlık memuru olmanız ayrı bir ironi siz daha çok eğlenmişinizdir tabi :)

Yalnız eşininizin polis sizin sağlık memuru olmanız ayrı bir ironi siz daha çok eğlenmişinizdir tabi :)

ya ne diyosun 112 asılsız ihbar olma olasılığına karşı bin tanede soru sorar insana çünkü bi ambulansın yok olması asılsız ihbar peşinde dolaşması demek belkide gerçekten ihtiyacı olan bi cana mal olması demek bilem hiç arayanınız varmı yolda bi trafik kazasıyla karşılaştım arabyı durdum neyse indim yardm falan etcem hemn ordakiler 112 yi aramışlar ben aldım teli nabız bilgisi falan veriorum hala soru soruyo kadın teknik bilgi vermem rağmen kızmıorum aslında oda haklı işini yapıo ama asılsız ihbarlardan olmadığına emin olmaik için en sonunda bağırdım gönbder artık şunu nabzı düşüyo diye bıraktım teli elimden 5 dk kalmadan geldi ambulans yani 112 yi sanırım arkadaş 911 sanmış hani amerikada polis molis itfaiye herbişeye 911 bakar :)
eğer 112 ye surda intihar olabilir dendiğinde teldeki kişiye polisi araması sölenir, polis araştırmaya başlar ama sevgilisi 112 ye kişinin telini vercek 112 de döncek diycekki intiharmı etmiştiniz falan bide üstüne ters konuşulcak 112 deki personelle ya adamların bin tane işi oluyo bide size polis gönderiyorum dicek:)
bide bunları diyen kişi yüksek lisans yaptıgını idda eden bi kişi:)
benim eşimde trafik polisi ve hiç olmazsa haftada bi 112 yi arar trafik kazaları yüzünden benim anlamadığım neden bu şekilde atmasyon olan şeyleri böle herkese açık bi forma yazarşa enteresan doğrusu

Annem güya beni yalnız bırakmamak için memleketten yanıma gelmiş.Geldiği ilk günden beni evlenmek istediğim çocuktan ayırmak için ikna etmeye çalıştı.İlk geldiği gün benle çocuk akşam konuştuk.Ertesi gün ben işe gidince çocuğu arayıp terbiyesiz ahlaksız falan demiş benim yanımda nasıl konuşursun sen benim kızımla demiş önceki konumdan da hatırlarsınız ki ailem bu çocukla tanışmıştı ve şiddele karşı çıkmıştı.Çocukla 1-2 saat telefonda konuşuyor ve sonra çocuğa diyor ki sen nasıl bir insansın i aile rızası dışında kızımla konuşuyorsun .Biz seni istemiyoruz sen Allah 'ın yazı değilsin kızımın kaderi değilsin arama falan diyor.Ardından çocuk beni aradı ve dedi ki annen diyorki kızım bugün sana bağlanmış yarın vazgeçer sakın benim aradığımmı kızıma söyleyip aramızı açma.Çocuk da bana anlattı tabii...Akşam geldim eve annem ben o salağı aradım ve aramamasını söledim dedi.Ben de sen nedenkızım vazgeçer dedin dedim .Yok asla ben öyle söylemedim dedi.Yalan söylüyor dedi.Aradım ve yüzleştirdim .Çocuk cümleleri toplarsan öyle demeye getirdi dedi.Annem de küfretti resmençocuğa ve ben öyle söylemedim yalancı dedi..Çocukk da bana annene söyle ağzını toplasın toplamazsa ağzını yırtarım dedi:((Şoklardaydım ardına babam aradı bak ben o çocuğu araştırdım sordum dedi sayısız kızla görüşmüş olmamış şimdi sıra sen de dedi.Ben de çocuğa böyle böyle bişey varmı dedim var ama herkesin her lafına inanma senin için de birisi kötü laflar söyledi dedi ben de kim ne dedi dedim tuhaf bir kız dediler dedi kim dedi dedim yemin ettim söyleyemem dedi.Annem geldi ardından yalancı bunu da yalan söyleme dedii.Derken o da anneme ağzına geleni saydı ve ben sinir krizi geçirdim annem beni ölene kadar dövdü .Suç kimde haklı kim haksız kim?ben ne yaptım babam istemiyormuş olmazmış.Lütfen akılll

Dedi naber, dedim iyidir
Dedi eee dedi, dedi nee dedi
İyidir, dedim ne dedin?
Dedim ne dedi, kim dedim dedi, kim ne dedi dedi.

Back
X