Cati kemigini anladim da karnimin icinde cart cart yirtilma neyim nesiiiHiç dert etmeyin bişey olmaz, benim çatı kemiklerim çat ediyor, sese ve dayanılmaz ağrılara uyanıyorum. Doktor normal hiç sorun yok diyor.
Esime desem ciddiye almaz simdi panik atak krizi sanar az önce uyumadan dedim normaldir karnun büyüyor dedi yatti sağolsunKarnindaki de senin cocugun kuzum. Sar sarmala cocugu arabada yine uyusun. Ihmal etme sabah olmaz simdi sana. Biz bile burdan tedirgin olduk. Bence bir git.
Esime desem ciddiye almaz simdi panik atak krizi sanar az önce uyumadan dedim normaldir karnun büyüyor dedi yatti sağolsun
Ya dusuncelidir normalde ama ben her agridan panik olduğum icin yalanci cobana döndüm valla ama hisettim bu kez yirtildi gitti. Ablama mesaj attım ikinci kez hamilelikte o sezeryan dikislerinden dolayı bende de olmuştu dedi biraz ferahladim ama yine de gidicem doktoraYuzune bir bardak su dok kendine gelsin gamsiz paşam. Erkeklere de hersey cok kolay.. yine cinlerim tepeme cikti bak.
Kuzum korkutmak icin demedim ama normal bisey deil yani vucudun icinden cart curt ses gelmesi.karnindaki kuzuyuda düsün oda senin yavrun.bi acile gidin kesinlikleYaa deme oyleeesim uyanir daçocuk uyuyor yazik nasi kaldriip acile surukleyim
Peki nolmus ic dikis yirtildiysa napcaklar ki of ter bastiBen kaygilandim çünkü annem ben küçükken hamileyken iç dikisi yirtilmis,kanepeye uzanırken, burda hemen kötü senaryo yazmayalım ama bence git. Annemin karni buyuktu bide ve doktor da kötüydü bumlarinda etkisi var ama sar çocuğu birşeye git,arkadaş hskli,iyisin dimi.
Kaldirmaya calisicam uyuyan guzeliKuzum korkutmak icin demedim ama normal bisey deil yani vucudun icinden cart curt ses gelmesi.karnindaki kuzuyuda düsün oda senin yavrun.bi acile gidin kesinlikle
Sakin ol kuzu ben ne boşver ne de çok tak dedim ılık ılık akiyor doyince korktum.Peki nolmus ic dikis yirtildiysa napcaklar ki of ter basti
Daha önceki doğum sezeryan olduğu için konunuz ciddileşiyor.Peki nolmus ic dikis yirtildiysa napcaklar ki of ter basti
Sabah ilk is gidicem esim de uyanmiyor cok yorgun isi cok agir cunku gece gidiyor ise kalkıp.. sabah artk gidicem haberdar ederim sagolun kizlar paylaşmak bile rahatlatiyor bi nebzeDaha önceki doğum sezeryan olduğu için konunuz ciddileşiyor.
Öyle olmasaydı aynı ilk yorumumda olduğu gibi boşverin derdim ama değil.
İhmal etmeden şuan doktorunuza msj atın bence.
Sabah da acil olarak ilk ona görünün.
Ne olur ne olmaz.
Canim yarina randevu alabildim kendi doktorumdan bugun daha iyiyim bi sorun yok ama yarin göstericem artik bugune randevu vermedilerSon durum nedir kötu bişey yoktur ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?