• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cok acik giyinen kadin gordummu hemen esime bakiyorum bakiyomu diye

Konu cok ilginc hale gelmis. Ses etmeyim dedim ama dayanamadim. Hani hep derler ya dindar bayanlarimiz birbirlerine: Bu da sizin imtihaniniz, sabredin, hosgorun diye.. Ha bu cevrenizdeki sizi veya esinizi bakip da tahrik edip gunaha sokan begenmediginiz "acik sacik" giyinmis bayanlar var ya... Iste onlar da sizin sinaviniz bu dunyadaki, bakmayin, kinamayin, gunaha girmeyin..:25:
Bu cogunlugu musluman olan ulkede hala "Allah sukur" kadinlar spor yapiyor. Yuzuculer incecik mayo ile kulvarlarda mucadele verip bizi Avrupa'da bile basari ile temsil ediyorlar. Siz hic bir yuzme musabakasina gittiniz mi? Ama maazallah kocisinizin o incecik mayolarla o sulun gibi kizlari gorunce tahrik olmayan yeri kalmaz degil mi? Gunaha girerler sonra.. Allah korusun, gitmeyin siz, kizlariniza, ogullariniza da sporu yasaklayin, minicik sortlu, hatta don seklinde sortlari ile pislerde kosan atletleri, stadyumlarda basket veya voleybol oynayan kizlari gorup veya onlardan biri olup gunaha girmesinler degil mi? Su dinci muslumanlarin apisarasinla ugrasmaktan baska isleri var midir cok merak ediyorum vallahi.. Hersey onlara orayi ve seksi cagiristiriyor nedense.. Tuhaf? Kuran bile kocalariniza iyi bir musluman olarak olurlerse mukafat olarak zaten ergen kizlar vadetmis, siz neyin kavgasini yapiyorsunuz bu dunyada? Kocalariniz cennete gidip mukafatlari alamaz diye mi korkunuz, nedir yani?:ssz:

yuuhhhh bısey bılıom dıye gecınıon o kadar yok spor yok ulke temsılı dıye gırmısınde burda kımse spor yapmasın bayanlar denıze gıtmesın demıo konu sahılde degıl yanlız bak dısarda normal ınsanların sureklı alısverıs yaptıgı evıne gıttıgı yerde kumsalda gıbı gıyınenler barız heryerı meyndanda olanlar bu normal gelıosa gelsınde yuhh dedıgım sey en sonda yazdıgın soz ıcındı kur'an ı kerımde yazan hurıler oda sadece hızmet ıcın, mıllete yazıon hersey sexı cagrıstırıo dıyede kendın neyle neyı sex konusunda bagdastırıon bılmıosan ogren oyle yaz orda ergen kızlar bakıre kızlar verılcek ohh ne yaparsan yap dıye bırsey gecmıo ıyı bak...
 
adap denen şeyin de öznel olduğunu dile getirmeye çalışıyor insanlar aslında ben de dahil. sizin güneşlenme adabınızla benimki bir olmayabilir. ya da her şey yerine zamanına göre dendiğinde zaman ve yerlerimiz tutmuyor olabilir. bundan doğal ne var zaten. dekoltenin yeri de aynı şekilde herkese göre değişir. bir yorum okudum ki erkekleri günaha sokuyor bu kadınlar diye, böyle bir şeyin tartışması bile olmaz. bazı şeyleri tek çizgide tek doğru kabul eden insanların da ben üzülerek yarısının kıskançlıktan yarısının da başka sebeplerden böyle yaptığına inanıyorum. dinin gerektirdikleri, hayatın gerektirdikleri hiçbirisi genel değildir aksine çok çok içseldir. bence misal yazın bu sıcağında kat kat giyinmek de çok abes, ama dinin gerektirdikleri bu ise ve insanın inancı o yöndeyse kim ne diyebilir ki? ben bu saygıyı gösteriyorsam, x bu saygıyı gösteriyorsa, e diğerinin de diğerine saygısı zorunlu ne yazık ki.

buraya genel bir cevap yazdım sizi yargılamadım altını çizeyim. hepsi size değil.

yazdığınız açıklık, edeple ilgili olan fikirler tam bir felsefe konusu niteliğinde. ama toplum içinde yaşarken esas alınması gereken eetik genel geçer kurallar vardır. belli çizgiler vardır. bunlar tek tek biyerde yazmaz. ama biliriz. ozaman sadece tanga giyimekte benim için edeptir böylece sokağa çıkmamda bi mahsur yok dyip markete gidemm yani.

kapalılığa gelince onunla ilgilide şunu söyleyebilirim eğerki burda açık bayanlara apzına geleni söyleyen hanımlar. o giydiğiniz dışarı giyisinizde tek bir kulp yada pens var yada bene oturuyo. topuzunuz var belli oluyo. çorapsız terlikle dışarı çıkıyo. mahallede vs başını arkadan bağlıyo. türbanını boğazına sımsıkı dolayıp gereken tesettür adabında bağlamıyosa burda laf kalabaığı yapmasınlar derim.
bu kural dediğimiz tesettür içinde geçerli. çarşaf dinimizce zaruri değil ve bizim değil ermenilerden türetilerek osmanlı zamanında benimsenmiş bir kıyafet. dinimizde cilbap vardır. ama ben kapalılığı daha hak edemeden açıklara yorum yapan insanlara emin olun o et yığını dediklerinden daha çok kızıyorum.

dedim ya benim teşhirci lafım özellikle açıklık kapalılık yani dini anlamdaki açıklık yada kapalılık değildi. bir bayan zarif güzel görünmek istiyosa seksi görünmenin çizgisini abartmıycak neye göre abartmıycak dersen aynaya bakan kadın gideceği yere göre anlar bunu. hani bi davete gidiyosunuzdur gayet dekolte bi giyisi ama arabadan içeri girene kadar bi pardesü yazsa bir şal eşlik eder zarif bayana. umarım konuya yaklaşımım anlaşılmıştır.
 
Bu kadınlara konulan dayatılan sınırlamalardan hoşlanmıyorum. Artık öyle bir zamana geldik ki hamile kadınların sokakta dolaşması ayıp diyecek kadar basit zihniyette insanlarla birlikte yaşar olduk. Çook eskilerde kimsenin kılığına kıyafetine karışılmazdı, sokaklarda çocuklarımız rahatlıkla oynarlardı, kız çocuklarımızı okula gönderirken hele de yatılı okula gönderirken endişelenmezdi annelerimiz, gece sinemaya giderdi rahatlıkla komşu kızları toplanıp...

Şimdi; gece kadın sokağa çıkarsa tü kaka, etek kısa ise teşhirci, hamile ise terbiyesiz oldu..

Ben nasıl kimsenin tesettürüne, etek boyuna, şapkasına bakmıyorsam, kimse de sırf kadın olduğu için sınıflandırılamaz. Eğitimin bile yerle bir edildiği bir dönemde, cemaatlerle yönetilen bir toplum haline dönüştürülüyoruz. 4+4+4 adı altında kılıfına uydurulan bir modelle çocuklarımızı bu çirkin oyunlara alet edenlere ses çıkartamıyoruz, koyun gibi güdülecek bir toplum üretmek için üçer beşer çocuk hikayeleri ile uyutuluyoruz. Bütün bunları düşünmeden yok kocam yoldaki etekli kadına baktı masallarını buraya yazıyoruz.... Bakmasın arkadaşım o zaman, ben birileri bakacak diye kendimden neden ödün vereceğim... Düzgün eğitin çocuklarınızı, kadınlara saygı duymayı, onlarında birer birey olduklarını, toplumda yerleri olduğunu, hakları olduğunu öğretin. Kadının tek gayesinin kocası, çocukları olmadığını hayat gayesinde olduklarını öğretin ki yetiştirdiğimiz yeni nesil en azından yolda bir mini etekli kadın gördüğünde öküz gibi bakmak yerine aklına farklı düşünceler gelsin, bel altına değil yüzüne bakmayı öğrensin!

Alkışlanır :46::46::46::46:
 
yuuhhhh bısey bılıom dıye gecınıon o kadar yok spor yok ulke temsılı dıye gırmısınde burda kımse spor yapmasın bayanlar denıze gıtmesın demıo konu sahılde degıl yanlız bak dısarda normal ınsanların sureklı alısverıs yaptıgı evıne gıttıgı yerde kumsalda gıbı gıyınenler barız heryerı meyndanda olanlar bu normal gelıosa gelsınde yuhh dedıgım sey en sonda yazdıgın soz ıcındı kur'an ı kerımde yazan hurıler oda sadece hızmet ıcın, mıllete yazıon hersey sexı cagrıstırıo dıyede kendın neyle neyı sex konusunda bagdastırıon bılmıosan ogren oyle yaz orda ergen kızlar bakıre kızlar verılcek ohh ne yaparsan yap dıye bırsey gecmıo ıyı bak...

Hizmet icin mi? Sen evine hizmetci alirken fiziksel ozelliklerine gore mi seciyorsun yoksa hizmetteki marifetlerine gore mi? Ben gayet de guzel okumusum, sen git bir daha oku. Ya da basini kuma gom. Ciplaklik, acik giyinme acik giyinmedir, degilse soyle sorayim, sen o spor kiyafetini giyip korta cikip o spor mucadelesine katilabilir misin ona cevap ver o zaman. Basini orten de zaten mayo giymiyor, hasema giyiyor. Misir'da Mursi de zaten oradakileri bu eziyetten kurtarmis, kadinlarin denize girmesini kanunla yasaklamis. Darisi basimiza mi desek?:1:
 
off konu syasete kadar dayandı mısır suriye derken kk de iç savaş halleri. nede meraklı milletiz herkonuyu önce dine sonra siyasete çevirmeye buda ayrı marifet olsa gerek. sanki müslüman olmayanlar hep çıplak dolaşıyomu zannediyo bazı kesim?
 
açık kadın -hele bi de bakımlı ve/veya makjaylı ise- çoğu kişi tarafından, günahkar, eksik namuslu(hatta bazen namussuz), teşhirci et yığını gibi yakıştırmalara maruz kalır, toplu taşıma araçlarında bi dünya sorun yaşar, bazen yolda yürümek bile eziyete dönüşür ve daha bir çoğu.

kapalı kadın, cahil, görgüsüz, örümcek kafalı gibi yakıştırmalara maruz kalır, başını açmaksızın eğitim hakkından faydalanamaz, iş bulma şansı düşer.

işin en kötüsü kadınların da bazen karşı gruptakilere aşırı tepkili olmaları, şu türkiye'de erkeklerin yaptıklarından bıkmamışlar gibi birbirlerine de nefret dolu bakışlar fırlatıyorlar. kapalılar hafif dekolteli giyenen kadına hafif kadın gibi bakıyor. açıklar kapalıları cahil, gerici olarak görüyorlar. bu tabii ki herkes için geçerli değil. ama yaygın bir durum. halbuki en çok kadınlar birbirini anlayabilirmiş gibi geliyor.

her allahın günü manyaklarla uğraşmak zorundasın, sürekli kontrollü olmak zorundasın, en ufak bi mimiğinden, gülüşünde onlarca anlam çıkaracak manyaklarla dolu etraf. erkek istediği gibi hareket eder, ama senin için geçerli değil bu. normal bir erkek arkadaşın olamaz, çünkü hemen dedikodun çıkar-en çok da başka kadınlar tarafından, belli bir saatten sonra sokakta dolaşamazsın, tek başına bi kafeye gidip kafa dağıtamazsın, senin sokakta sigara içmen bile problem.

kısacası türkiye'de kadın olmak zaten zor. bu ülke erkek ülkesi, hatta bu dünya erkek dünyası. kadın olarak doğmakla 1-0 mağlup başlıyorlarsun zaten hayata. bari sen diğer kadınlara sırf giyiminden dolayı nefretle bakma.
 
Hizmet icin mi? Sen evine hizmetci alirken fiziksel ozelliklerine gore mi seciyorsun yoksa hizmetteki marifetlerine gore mi? Ben gayet de guzel okumusum, sen git bir daha oku. Ya da basini kuma gom. Ciplaklik, acik giyinme acik giyinmedir, degilse soyle sorayim, sen o spor kiyafetini giyip korta cikip o spor mucadelesine katilabilir misin ona cevap ver o zaman. Basini orten de zaten mayo giymiyor, hasema giyiyor. Misir'da Mursi de zaten oradakileri bu eziyetten kurtarmis, kadinlarin denize gir mesini kanunla yasaklamis. Darisi basimiza mi desek?:1


ya sen daha huri nedemek onu bılmıon benbde burda kımle muhattap oluom evıme hızmetcı alırken neye bakıomusum bılmemne neyle neyı bagdastdın gene tebrıkler ben ne yazdım sen nerenle anlayıp ne cvp yazdın kafa basmıosa ben bısey yapamam sana Allah yardımcın olsun zeka sevıyenı gelıstır bıraz
 
valla kapalinin gözlerindeki fingir fingir bakislarindanda rahatsiz oldum
tramda gögüsleri hop hop sallanan kadindanda rahatsiz oldum
oldugumla kaldim kimseye ahlak dersi veremem
mumkunse o hem bilimsel diye iddia eden yorumlari yazan ve hak verenlerde
vermesin
isteyen istedigi gibi giyinir
kimseyi alakadar etmez
herkes haddini bilsin
herkes kendinden sorumlu
 
ya konuyu gercekten anlayanlar cvplasın bıde bız anlayıpta yanlıs sekılde anlayan arkadaslara su soyledır boyledır derken gercekten anlayıp fıkrıne zıt gelen bısey varsa o yazıda cvplıcak olanlar cvplasın bız burda a sehrını anlatırken bazıları z sehrınde dolanıyo bende acıgım yazdım zaten de acık gıyınmek var acıklık var sortta var bız gıyıyoruz sortta var sort gorununlu farklı bısey baskaları gıyıyo kımse gıymesın demıyo her koyun kendı bacagından asılır ama rahatsızlık duyuluyomu duyuluo kocaymıs sevgılıymıs bılmemneymıs degıl sadece ben mılletın bılmem neresıne kadar gormekten zevk almıyorum ama ona kalkıpta nıye boyle gıyındın demıyorum soz konusu rahatsızlık sadece konu sahıbıde bunu acmıs acık olanları taslayıp ben kapalıyım sızde kapancaksınız dememıs bı anlasın bazıları ıyı okusun oyle cvplasın
 
valla selülït dolu sisman yag kupu bacaklarla kisacik sort giyen kadina
kimse bir sey demez ayiplar dalga gecer cogunuz
ayni sortu ayni boyutta giyen guzel bacakli bir kadin giyse o zaman tu kaka oluyor

aslinda is acik giyinmekten cok guzel kadini hazmedememe
 
ya konuyu gercekten anlayanlar cvplasın bıde bız anlayıpta yanlıs sekılde anlayan arkadaslara su soyledır boyledır derken gercekten anlayıp fıkrıne zıt gelen bısey varsa o yazıda cvplıcak olanlar cvplasın bız burda a sehrını anlatırken bazıları z sehrınde dolanıyo bende acıgım yazdım zaten de acık gıyınmek var acıklık var sortta var bız gıyıyoruz sortta var sort gorununlu farklı bısey baskaları gıyıyo kımse gıymesın demıyo her koyun kendı bacagından asılır ama rahatsızlık duyuluyomu duyuluo kocaymıs sevgılıymıs bılmemneymıs degıl sadece ben mılletın bılmem neresıne kadar gormekten zevk almıyorum ama ona kalkıpta nıye boyle gıyındın demıyorum soz konusu rahatsızlık sadece konu sahıbıde bunu acmıs acık olanları taslayıp ben kapalıyım sızde kapancaksınız dememıs bı anlasın bazıları ıyı okusun oyle cvplasın

boşuna tüketmeyin kendinizi bende konuya yerine zamanına göre giyimden girdim ama knu çoktan din ve siyasete dönüştü hatta msıra mursiye kadar ulaştı. ülke rejiminin mursi kafasında olması konuşuluyodu en son öyle diyim. artık ne dense boş :)
 
valla selülït dolu sisman yag kupu bacaklarla kisacik sort giyen kadina
kimse bir sey demez ayiplar dalga gecer cogunuz
ayni sortu ayni boyutta giyen guzel bacakli bir kadin giyse o zaman tu kaka oluyor

aslinda is acik giyinmekten cok guzel kadini hazmedememe

konu sort gıymek etek gıymek degıl yanlız hanı gıydım sanıp acayıp heryer meydanda olanlar sahılde altında tangayla gıt markete kımse donup bakmaz ama burda sort gıyıp sozde sort butun hersey ortada markete gırıo adam bakıo dıye hıcmı ınsan gormedın bılmemne dıye saydırıo bazıları ınsan goruyoda adam tangalı kactane gelır dukkana bırak ta saskınlıgını yasasın bıde laf soyluyolar:))
 
boşuna tüketmeyin kendinizi bende konuya yerine zamanına göre giyimden girdim ama knu çoktan din ve siyasete dönüştü hatta msıra mursiye kadar ulaştı. ülke rejiminin mursi kafasında olması konuşuluyodu en son öyle diyim. artık ne dense boş :)

valla sinir oldum artık ama bende acıgım dıyorum sortta gıyıyorum etekte ama sort adı altnında baska seyler gıyenlerden bahsedıoz konu nerelere cekılıo spora ulke temsılıne kadar geldı konu bende ulkemı temsıl ettım lısanslı sporcuydum sankı bız bunlara karsı konusuoz gıbı nerelere cekılıo konu yok tanıyo olsam fotomuda atıcam heralde sısmanlıktan gıyemiyo kıskanıo da konusuo bıle derler bırazdan malesef 48 kıloyum 1.65 boyum malesef dıyorum cunku kılo almak ısteyıpte alamayanlardanım gıyememe gıbı bı kıskanclıgımda yok gıyınıyom dıye soyunanlardan degılız Allah'a sukur sanırım satasanlar gıyınıyom dıye soyunanlardan
 
Son düzenleme:
boşuna tüketmeyin kendinizi bende konuya yerine zamanına göre giyimden girdim ama knu çoktan din ve siyasete dönüştü hatta msıra mursiye kadar ulaştı. ülke rejiminin mursi kafasında olması konuşuluyodu en son öyle diyim. artık ne dense boş :)
Konu sonradan donmedi ki.. 30. sayfaya gelmis, ama daha ilk sayfada "siz aciklar biz kapalilar" diye biri atip tutmaya baslamis, 4. sayfada bir dizustu giyemiyormus, sort giyenlerden rahatsiz oluyormus, "giymeyin,bizi rahatsiz etmeyin" diye bagrinmis.. Gunah demisler, ayetler surelerden alintilar yapmislar, daha neler... Bu kadar yazilan cizilenin icinde bir tek Mursi mi batti gozunuze? Niye rahatsiz oluyorsunuz ki, gidisat o. 1970li yillardan buyuklerinizin resimlerini bulursaniz bir bakin, mini etek moda idi ve buyuksehirlerdeki cogunluk da yillarca mini etek giydi, hem de ne mini.. Kadinlar daha ozgur, erkekler daha edepli idi. 40 sene sonra geldigimiz nokta bugun bu.
Kadin kisminin kadina eziyeti, dusmanligi..Birbirlerini kisitlamaya ugrasan bir toplum olduk. Isteyen istedigi gibi giyinir kardesim. Avrupa ulkesinde yasiyorsun, medeniyetler besiginde yasiyorsun, elli cesit irktan dinden insanin birarada yasadigi bir ulkede yasiyorsun, bura ne iran ne Suudi Arabistan. Hosuna gitmiyorsa bakmayacaksin, kinamayacak, gunah almayacaksin. Bir de atip tutanlar gunahtan da korkuyorlar haa.. Cogu gunah diye giymez, yapilan giybetin haddi hesabi yok. Bu ne perhiz bu ne lahana tursusu..
 
Bu konu kapanir canlar. Yedik birbirimizi. Halbuki bende kisa giyen biriyim. Olculu dekolte veren biri. Benim bahsettigim poposunu nerdeyse gogsinun tamamini gormek zorunda olduklarimdi. Ama onlarin savunucusuda cok cikti. Ayrica benim amacim disinda konu ortulu ve aciklara gitti. Neyse ne zaman kapanacak onu izleyeyim bari. Konu basligi sahibi hepinizi oper. Kirici olunduysa ozur de diler.
 
Munecim nerelerdesin :ssz: bukonu kapatılsa çok iyi olucak biçok kişi banlanıcak gibi :41: ayrica keşke hayvanlar kadar medeni olabilsek tek derdimiz karnımızı doyurup yaşamak olsa hertür hayvan anlaşabiliyoken biz insan olarak anlaşamıyoruz birbirimizi katlediyoruz birbirimizi bogmak istiyoruz sırf giyim tarzi yüzünden vs vs vs :24:

Ayyyy okulda hemen kalkip ogretmene sikayet eden tipler var ya gozluklu, onlar aklima geldi. Sabah sabah guldurdun beni. Bende gozluk taktim simdi bunu tartismayalim lutfen. " ortmenim ortmenim ben bisey yapmadim" cok yasa emi
 
Yazmadan geçemedim
Daha dün akşam eve dönerken otobüste yaşadım aynen böyle bir olay
Otobüs tıklım tıklım birbirimize yapışmış vaziyetteyiz. Bir tane bayan benimle bindi tam yanımda duruyor.
yaşı en fazla 25 falandır. mini etek giymiş ve de üstüne de göğüslerinin yarısını ortada bırakan beyaz bir askılı badi giymiş. ben bile kadına bakıyorum, bi tarafı gözüküyor mu diye. neyse bindik otobüse ama hiç abartmıyorum etraftaki bütün erkeklerin gözü bunda. bende sanki tv izliyormuş gibi seyrediyorum. adamlara tek tek bakıyorum.
Resmen dikmişler gözlerini göğüslerine, kızın vücuduna zoom olmuşlar.
Varya nerdeyse kahkaha atacaktım.
İşte ben kendimi bu duruma düşürmem !
Geçenlerde ömür gedik diyorduki, ben sahnede her türlü açık kostümü giyerim ama halk arasına girerken onları asla giymem dikkat ederim. bu kadın bile bunu derken. sen ne cesaret İstanbul' un hemde varoş semtinden birinde bunu giy.
Herkesin kendi bileceği birşeydir beni ilgilendirmez. ama ben kendimi sapık adamların ağızlarının suyu aka aka orama burama baktırtmam. asaletime yakıştırmam. bu kadar aşağılara düşmem.
 
Vayy anasınıııı :ssz:

Bir yaşıma daha girdim meğer ülkelerinde dini varmış haaa :44:

Doğru bir anda ekalliyetleri yok saydığımıza göre.

Bu ülkeden bi cacık olmaz, ben umudum yoktu, hepten bitti.
 
"bilimsel bir gerçek:
erkekler görerek etkilenir, kadınlar dokunarak."

ve o zaman erkekleri çok açık giyinerek rahatsız etmeye hiçbir kadının hakkı yok bence, ister iyi niyetle giyinsin bu kadın isterse kötü niyetle giyinsin, isterse kendi için giyinsin isterse başkası için giyinsin, hepsi aynı kapıya çıkıyo, erkeği rahatsız ediyo beyinsel bilimsel olarak bu, bunun önüne hiç bişey geçemez....

nasıl bi erkek gelip bi kadına dokunamazsa kafasına göre ne niyetle olursa olsun, aynen kadında çok açık giyinip bi erkeği ne niyetle olursa olsun rahatsız edemez bu şekilde.....

ben şahsen bu konuda çok rahatsız oluyorum evli bi bayan olarak, açıkçası ben haya ediyorum çok açık giyinen bayanları gördüğümde, hem eşimi hemde beni rahatsız etmiş oluyo aslında........
bi ortamda çok açık giyinmiş bi bayan olacak bi erkekte bakmicak öylemi??? ben inanmıyorum, birinde bakmasa birinde bakar, bu bilimsel beyinseldir önüne geçilemez........
saygı olmalı herkeste.......

bilmem kendimi anlatabildimmi.

bu yorum gerçek dimi şaka değil yani..:30:

ah zavallı pıtırcık erkekler onlar ne ka masum ama biz kadınlar neler yapıyomuşuz onlara böyle..

açık giyinen biri değilim bırak şortu dar pantolon bile giyinmem ama bazı zavallı erkekler bana da bakıyor hatta laf bile atıyor kaç kez yaşadım bunu o zaman kadınlar dışarı da çıkmasın erkekleri günaha sokmayalım durduk yere yazık..evlerimizde oturalım işte asıl bilimsel gerçek bu
 
Yahu binlerce üyesi olan bu sitede kapalısı da var, poposunu gösterecek kadar açığı da.

Bunu bile bile gelip "ben çok asilim çünkü kapalıyım, ben harikayım çünkü ölçüyü biliyorum" tarzda yorumlar yapmak, günah olduğunu bilerek açık giyinmemek ama günah olduğunu bilerek insanlara türlü sıfatlar takıp aşağılamak çok enteresan. Tabi ki tepki çekeceksiniz.

Siz başka insanlardan yükümlü değilsiniz ki. Siz kendi bedeninizden ve kendi dilinizden yükümlüsünüz. Ne oldu yani bedeni kapa ama diline sahip çıkama:9: Bu mudur olay:9:

Kocalarınız, erkek arkadaşlarınız da her açık giyinene bakmak zorunda değil. Siz plajlarda ya da sokakta yarı çıplak bir erkek gördüğünüzde ağzınızın suyu akıyor mu? Kaslarını, baklavalarını ellemek istiyor musunuz? İstemiyorsanız erkeklerin bu düşüncelerini normal karşılamayacaksınız. "Ama açık giyinene bakılır" demeyeceksiniz. Sizlerin bu düşünceleri işte açık giyindi diye tecavüzü normal karşılayan düşünce...Böyle destekleyenler olduğu sürece çocuklara tecavüzden yırtan insanlar olması çok normal, çünkü kendisi tahrik etti değil mi?
 
Back
X