- Konu Sahibi samyelipoyraz

Konu cok ilginc hale gelmis. Ses etmeyim dedim ama dayanamadim. Hani hep derler ya dindar bayanlarimiz birbirlerine: Bu da sizin imtihaniniz, sabredin, hosgorun diye.. Ha bu cevrenizdeki sizi veya esinizi bakip da tahrik edip gunaha sokan begenmediginiz "acik sacik" giyinmis bayanlar var ya... Iste onlar da sizin sinaviniz bu dunyadaki, bakmayin, kinamayin, gunaha girmeyin..
Bu cogunlugu musluman olan ulkede hala "Allah sukur" kadinlar spor yapiyor. Yuzuculer incecik mayo ile kulvarlarda mucadele verip bizi Avrupa'da bile basari ile temsil ediyorlar. Siz hic bir yuzme musabakasina gittiniz mi? Ama maazallah kocisinizin o incecik mayolarla o sulun gibi kizlari gorunce tahrik olmayan yeri kalmaz degil mi? Gunaha girerler sonra.. Allah korusun, gitmeyin siz, kizlariniza, ogullariniza da sporu yasaklayin, minicik sortlu, hatta don seklinde sortlari ile pislerde kosan atletleri, stadyumlarda basket veya voleybol oynayan kizlari gorup veya onlardan biri olup gunaha girmesinler degil mi? Su dinci muslumanlarin apisarasinla ugrasmaktan baska isleri var midir cok merak ediyorum vallahi.. Hersey onlara orayi ve seksi cagiristiriyor nedense.. Tuhaf? Kuran bile kocalariniza iyi bir musluman olarak olurlerse mukafat olarak zaten ergen kizlar vadetmis, siz neyin kavgasini yapiyorsunuz bu dunyada? Kocalariniz cennete gidip mukafatlari alamaz diye mi korkunuz, nedir yani?![]()
yuuhhhh bısey bılıom dıye gecınıon o kadar yok spor yok ulke temsılı dıye gırmısınde burda kımse spor yapmasın bayanlar denıze gıtmesın demıo konu sahılde degıl yanlız bak dısarda normal ınsanların sureklı alısverıs yaptıgı evıne gıttıgı yerde kumsalda gıbı gıyınenler barız heryerı meyndanda olanlar bu normal gelıosa gelsınde yuhh dedıgım sey en sonda yazdıgın soz ıcındı kur'an ı kerımde yazan hurıler oda sadece hızmet ıcın, mıllete yazıon hersey sexı cagrıstırıo dıyede kendın neyle neyı sex konusunda bagdastırıon bılmıosan ogren oyle yaz orda ergen kızlar bakıre kızlar verılcek ohh ne yaparsan yap dıye bırsey gecmıo ıyı bak...