- 8 Aralık 2011
- 15
- 5
Eki Görüntüle 2716719 testi yapmayı bırakma c çizgisinden daha koyu da olabilir benim böyle oldu.. Nolur nolmaz.
Eki Görüntüle 2716719 testi yapmayı bırakma c çizgisinden daha koyu da olabilir benim böyle oldu.. Nolur nolmaz.
Canım bilemedim mor kapaklı da pik gözüküyor diğerinde gözükmüyor. 10.gün yumurtlama ihtimalin var hep aynı güne denk gelmiyor. Uzayan şeffaf akıntı bildiğim kadarıyla çatladıktan sonra oluyor. Yumurtlamadan önce ise beyaz yumurta kıvamında biraz yoğun akıntı geliyor.İki farklı marka test ikiside bugün hafif uzayan akıntıda var bu akıntı yumurtlama olmadan da olabiliyor mu
Teşekkür ederim cevabın içinCanım bilemedim mor kapaklı da pik gözüküyor diğerinde gözükmüyor. 10.gün yumurtlama ihtimalin var hep aynı güne denk gelmiyor. Uzayan şeffaf akıntı bildiğim kadarıyla çatladıktan sonra oluyor. Yumurtlamadan önce ise beyaz yumurta kıvamında biraz yoğun akıntı geliyor.
Merhaba sen ne durumdasın gebelik varmı hangi günlerindesin bailık eaki bende konu açtım ama burayada sormak istedim benimde adetten sonraki 8. Gündeyim ilk defa ovülasyon testi yaptım oda direk çıktı bana da bir bakın bugün o gün müArkadaşlar merhaba, çok acil lütfen yardımcı olun bana. Bugün adetimin ilk gününden sayarsam 8.gün. adetim 6.günde bitti. Yani dünden önceki gün bitti. Dün gece kasığım biraz ağrıyınca bu akşam kaset tipi ovulasyon testi yaptım. Net bi şekilde çifit çizgi çıktı şok oldum, sonra yaklaşık 2 saat sonra tekrar yaptım bu sefer negatif çıktı, yani 2.çizgi daha silik çıktı. İlk sorum şu; Adetin 8.gününde yumurtlama olur mu? 2.si pazartesi doktor kontrolüm var doktor muayene ederek yumurtalara baktığında çatlama olmuşsa bunu görür mü? 3.sorum ise bu ilk pozitif testin yanlış olma ihtimali var mı? Lütfen bilgisi olan bana yardımcı olsun, allah hepinizden razı olsun şimdidenTestlerin fotoğrafını ekledim
Kimse yok mu ya burda kızlar kızlarMerhaba sen ne durumdasın gebelik varmı hangi günlerindesin bailık eaki bende konu açtım ama burayada sormak istedim benimde adetten sonraki 8. Gündeyim ilk defa ovülasyon testi yaptım oda direk çıktı bana da bir bakın bugün o gün mü
Bence bu yumurtlama, değerlendirin. Benimki yumurtlama değilmiş doktora gittiğimde söyledi sonra oldu başka yumurtlama.Merhaba sen ne durumdasın gebelik varmı hangi günlerindesin bailık eaki bende konu açtım ama burayada sormak istedim benimde adetten sonraki 8. Gündeyim ilk defa ovülasyon testi yaptım oda direk çıktı bana da bir bakın bugün o gün mü
Değerlendirdik ayıptır söylemesiBence bu yumurtlama, değerlendirin. Benimki yumurtlama değilmiş doktora gittiğimde söyledi sonra oldu başka yumurtlama.
Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 15-08-2021
Hamileliğimin 11. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 205 gün kaldı.
Önümüzdeki iki gün içinde bebeğinizin göz kapakları birleşecek ve geçici bir süre kapalı olarak kalacaktır. Annelerin, sabah bulantısı sonucu atladıkları öğünler, mide bulantısına sebep olacaktır. Öğün atlamak yerine küçük öğünler yiyin. Diğer kültürlerde doğum : İsveçde tüm doğumlar yüksek eğitimli ebeler tarafından yönetilen hastanelerde gerçekleştirilir. Doğum öncesi her türlü bakım, kontrol ve sağlık giderleri her kadın için ücretsizdir.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 8 gr. - Yaklaşık boyu : 31 mm. (Baştan Popoya)
Ovulasyon testine fazla güvenme cnm eğer gebelikten supheleniyosan gebelik testi al ve yap
- Merhaba geçen ay beklemediğim bir anda hamile olduğumu öğrendim kimyasal gebelik ile sonuçlandı ovulasyon testi ile yumurtlamamı takip etmeye başladım adetime 4 gün varken ovulasyon testi yaptım kaset test var fakat güvenemedim o yüzden ovulasyon yaptım şu şekil çıktı şüpheye düştüm açıkçası fikrinizi almak istedim
Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 01-07-2021
Hamileliğimin 18. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 160 gün kaldı.
Artık bebeğinizin akciğerinin oksijen - korbondioksit değişimi haricinde olan bütün önemli unsurları gelişmiş durumda. Bundan dolayı bebeğinizin hava soluması şimdilik mümkün değil. Önümüzdeki üç gün içinde bebeğinizin ayak izi ve parmak izi şekillenmiş olacak. Bebeğinizin boyu yaklaşık 13-14 cm. ve ağırlığı yaklaşık 150-200 gr civarında.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 210 gr. - Yaklaşık boyu : 14.2 cm. (Baştan Popoya)
Yok zaten umutlanmadımOvulasyon testine fazla güvenme cnm eğer gebelikten supheleniyosan gebelik testi al ve yap
Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 15-08-2021
Hamileliğimin 11. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 205 gün kaldı.
Önümüzdeki iki gün içinde bebeğinizin göz kapakları birleşecek ve geçici bir süre kapalı olarak kalacaktır. Annelerin, sabah bulantısı sonucu atladıkları öğünler, mide bulantısına sebep olacaktır. Öğün atlamak yerine küçük öğünler yiyin. Diğer kültürlerde doğum : İsveçde tüm doğumlar yüksek eğitimli ebeler tarafından yönetilen hastanelerde gerçekleştirilir. Doğum öncesi her türlü bakım, kontrol ve sağlık giderleri her kadın için ücretsizdir.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 8 gr. - Yaklaşık boyu : 31 mm. (Baştan Popoya)