Çocuk Hastalıkları Cok acil ates

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
hanımlar teşekkür ederim bilgiler için. Hepsi kulağıma küpe olsun.
Hayırlı geceler sevgiler..

Sadece ilik su olayi iyi degilmis. Cocugun atesini gizleyebilirmis. Diger tavsiyelerin hepsine katiliyorum.
Bahsettiğiniz soğuğa yakın duş olmalı.
Bir anda ateşi düşürdüğü için, çok ani şekilde de yükseltip havale riskini arttırır.
Eğer duşta 28 30 derece civarında bir su altında yeterinde uzun tutulabiliyorsa, vücuttaki tüm kan akışının sıcaklığı kademeli olarak düşeceğinden, iyi bir yöntemdir.
Elbette kesin çözüm değil, aynı ateş 2 saat sonra yeniden tık tık yükseliyor ama ilaç içmeyen çocuklara mecbur ılık bez su uygulamaları yapılıyor.

Gece gece korkutmak istemem tabi fakat titremesi iyi birsey degil. En acilinden cocuk doktorundan randevu alin. Gerekirse kan tahlili iste. Tekrar gecmis olsun. Su an oglun uyuyor ve rahat. Yani sende rahatla, biliyorum zor ama bunlarda gececek canim. Umarim en kisa zamanda evladin atlatir ve ikinizde rahat edersiniz. Zaten evlat hasta olunca en cok anne zorlaniyor

Biz cikolata rüsveti ile ilac olayini hal ediyoruz Artik ilac zamani ne zaman diye sorar oldu
Daha kücük oldugunda böyle gülmüyordum tabi. Cikolata ne bilmiyor tabi, rüsvet olmuyor. Fitilde cok zor, nefret ediyor arti her ilacin fitil versiyonu yok. Yani bende bu konuda cok cektim.

Ilik su tavsiyeni kendime not ediyorum. Umarim cocuklarimiz hasta olmadan büyüyür.

Geçenlerde bize de oldu.augmentin yazıyorum dedi amoklavin vermiş eczane çalışanı.Çıktığımda fark ettim,ellerinde varmış değiştirdim.

Bi arkadaşım eczacı anlattım ,aynı o iki ilaç dedi.yapmaz inşallah alerji

Alerji yapmadi çok şükür. Dün gece de ateşi oldu ama kötü değildi. Gribe çevirdi hapşırıyor burnu akıyor. Ama inanılmaz.halsiz

Oğlunuzun penisilin alerjisi var macroll de penisilin var ise eğer çok ciddi birşeydir amoklavinde varsa sakın kullandırtmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…