Çok acil bakabilir misiniz. Dolgudan bir hafta sonra yüzümden ip çıktı

jeehan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2017
2.452
1.792
133
Kızlar bir hafta önce yüzüme dolgu yaptırdım, dolgu yanak bölgeme yapıldı. Bugün yüzümde bıyık bölgemi alırken yanağımın alt tarafında bi kıl vardı. İşk defa gördüm onu da alayım derken çok sert geldiği için elimle çektim biraz çektikçe bi şey geliyor. Çektikçe ip gibi elime bi şey geldi. Bu ne olabilir? Dolgu öncesi kremle uyuşturdular. Gittiğim yer düzgün bi yer merdiven altı bi yerde değildi. Olaydan az biraz anlayan varsa özelden fotoğraf da paylaşabilirim. 10 cm filan elastik ip gibi bir şey çıktı. Yarın yaptırdığım yeri arayıp normal olup olmadığını soracağım ama çok anlamadığım için yanlış bi bilgilendirmeyle de ikna olmak istemiyorum. Yardımcı olabilir misiniz.

Eklentiler

• DB6435C2-2530-4CBE-AB58-AE88B5931D72.webp
    DB6435C2-2530-4CBE-AB58-AE88B5931D72.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 456
Son düzenleme:
Gerçekten sorun bu mu şu an? Korkmuşum ve konu açmışım buraya. Banane senin saçma sapan yaşın kaç ki duyarından. Gerekli görmesem yaptırmazdım SANANE
Niye bu kadar gocundun? Soru gayet normal. Cevaba gelecek olursak yüze ip askı falan yapılırsa ayrı tabi ama dolgu işlemlerinde ip kullanılmıyor diye biliyorum dikişlik bir durum olmadığı için. Ben hatta bu aşırı agresif cevabı görene dek diş dolgusu anladım o bile tuhaf geldi neden ip olsun yani. Geçmiş olsun

Fikrim yok ama keşke çekerken video filan alsaydınız, biz nereden bilelim demesinler belli ki bir haltlar olmuş

Kızlar bir hafta önce yüzüme dolgu yaptırdım, dolgu yanak bölgeme yapıldı. Bugün yüzümde bıyık bölgemi alırken yanağımın alt tarafında bi kıl vardı. İşk defa gördüm onu da alayım derken çok sert geldiği için elimle çektim biraz çektikçe bi şey geliyor. Çektikçe ip gibi elime bi şey geldi. Bu ne olabilir? Dolgu öncesi kremle uyuşturdular. Gittiğim yer düzgün bi yer merdiven altı bi yerde değildi. Olaydan az biraz anlayan varsa özelden fotoğraf da paylaşabilirim. 10 cm filan elastik ip gibi bir şey çıktı.

SAdece dolgu mu yaptırdın?

Dolgu yapılırken bir krem ile uyuşturup, enjektör ile dolgu enjekte ediliyor. Burada iplik bir şey yok.

Gerçekten sorun bu mu şu an? Korkmuşum ve konu açmışım buraya. Banane senin saçma sapan yaşın kaç ki duyarından. Gerekli görmesem yaptırmazdım SANANE
Evet sorun bu. Yeterince araştırdın mı mekanı, tekniği, uzmanı… bir özentiyle gidip koltuğa yatmış gibisin.

Niye bu kadar gocundun? Soru gayet normal. Cevaba gelecek olursak yüze ip askı falan yapılırsa ayrı tabi ama dolgu işlemlerinde ip kullanılmıyor diye biliyorum dikişlik bir durum olmadığı için. Ben hatta bu aşırı agresif cevabı görene dek diş dolgusu anladım o bile tuhaf geldi neden ip olsun yani. Geçmiş olsun
soru normal falan değil

Eğer ben normal bi şekilde dolgu yaptıracağım şu yaştayım erken mi vs diye açsam normal bi soru. Bunu iyi niyetle alabilirim. Ama korkup buraya konu açmışım ve telaşlıyken bana gram faydası olmayan bi duyar kasılmış. Gocunmakla alakası yok. Ben de anlamadım. İlk kez yaptırdığım için de normal mi bilemedim. Ama daha önce araştırdığım hiçbir şeyde iptal bahsedilmemişti. Teşekkür ederim.

Evet sorun bu. Yeterince araştırdın mı mekanı, tekniği, uzmanı… bir özentiyle gidip koltuğa yatmış gibisin.

Hayır tabi ki, 28 yaşımdayım yüzümde inanılmaz bi asimetri oluştu son yıllarda. Gideceğim yeri araştırdım. Daha önce burda yapıran arkadaşlarım vardı onların önceki-sonraki hallerini biliyorum. Ayrıca azarlar gibi konuşma haddini kim veriyor?

Hayır tabi ki, 28 yaşımdayım yüzümde inanılmaz bi asimetri oluştu son yıllarda. Gideceğim yeri araştırdım. Daha önce burda yapıran arkadaşlarım vardı onların önceki-sonraki hallerini biliyorum. Ayrıca azarlar gibi konuşma haddini kim veriyor?
Korkudan okuduğunu bile anlamayacak durumdasın. Sen kimsin ki seni azarlayayım.

Yaa lütfen tartışmaya dönmesin konu. Yarın yaptırdığım yeri arayacağım daha önce medikal herhangi bi işlen yaptırmadığım için normal olup olmadığını bilmiyorum. Bana normal vs derlerse ikna olurum kesin. Bilen varsa yardımcı olabilir mi?

SAdece dolgu mu yaptırdın?

Dolgu yapılırken bir krem ile uyuşturup, enjektör ile dolgu enjekte ediliyor. Burada iplik bir şey yok.

Evet evet sadece dolgu. Fotoğrafı paylaştım. Yaptırmadan önce onlarva yapılırkem video izledim hiçbirinde bu yoktu.

Evet evet sadece dolgu. Fotoğrafı paylaştım. Yaptırmadan önce onlarva yapılırkem video izledim hiçbirinde bu yoktu.

Profilindeki gibi istanbul'daysan, bence sen sabah cerrahpaşanın cildiye için olan kliniğine git. Yüzüne baksınlar hasar var mı yok mu diye. Sen normal ayna ile bakıp anlayamazsın. İlk olarak dolgu yaptırdığın güzellik merkezine gitme.

Belki gözün kapalıydı, o işlem öncesi sürdükleri krem ile fark etmedin askı ip uygulaması yapmışlardır.

Back
X