Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pozitif duruyor ama kan verin çok güvenilir bir marka değilIlk dakikada beliren çizgi mesaj yanlış olmuş lütfen yorum rica ediyorum
Benimde böyle çıktı adet 1 gün gecikti beklemedeyim hayırlısı olsunIlk dakikada beliren çizgi mesaj yanlış olmuş lütfen yorum rica ediyorum
Cnm yalaci pozitiflik veriyor test ne yazikki guvenme baska alIlk dakikada beliren çizgi mesaj yanlış olmuş lütfen yorum rica ediyorum
Tek marka testle yetinmeyinIlk dakikada beliren çizgi mesaj yanlış olmuş lütfen yorum rica ediyorum
Gözünüz aydin o zaman. O testi de atabilir misiniz merak ettimCevaplarınız için teşekkür ederim kızlar. Başka bir marka da denedim onda da hemen silik bir çizgi belirdi yarın kan vereceğim teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim artımed diğer marka İlki de days doctor kan sonucu bekliyorumGözünüz aydin o zaman. O testi de atabilir misiniz merak ettim
İnsallah vardir cnm ya o da yalanci veriyor sansina ama umarim cikarÇok teşekkür ederim artımed diğer marka İlki de days doctor kan sonucu bekliyorum
Evet canım Hiç sorma gerçekten bunlarla hiç uğraşmamak gerek Çünkü insanın psikolojisi bozuluyorİnsallah vardir cnm ya o da yalanci veriyor sansina ama umarim cikar
Sonucun ne zmn cikicak cnmEvet canım Hiç sorma gerçekten bunlarla hiç uğraşmamak gerek Çünkü insanın psikolojisi bozuluyor
Tam verdiğimde negatif çıkmıştı ama 6. gündü, Bugün 10 gün oldu Tekrar Kan verdim bakacağım sonucu paylaşırım hoşça kal
Sonuç ne olduEvet canım Hiç sorma gerçekten bunlarla hiç uğraşmamak gerek Çünkü insanın psikolojisi bozuluyor
Tam verdiğimde negatif çıkmıştı ama 6. gündü, Bugün 10 gün oldu Tekrar Kan verdim bakacağım sonucu paylaşırım hoşça kal
Uzun zaman oldu yorumunuza cevap vermemişim fark edemedim Kusura bakmayın lütfen yalancı pozitif verdi paylaştığım marka testler kan değerim negatif çıktı maalesefSonuç ne oldu