çok acil bilenler baksın!!!!!!!!!!!!

ay_dolu

egenin kardeşini taşıyor
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2010
333
6
66
İzmir
kızlar az önce tuvalette bi anda kan boşaldı benden. sonrada durdu. şimdi ağrım sancım yok ama o kan neydi öle ya. doğum için desem daha erken. eşim evde yok onu aradım hemen. o gelinceye kadarda size bi sorayım dedim belki bi fikri olan olur. çok endişeliyim bebeğim iyidir insallah

doğum başlamış olabilir 36 haftadasın vakitte gelmiş sayılır hemen doktora gidin hemen hemen hemen hazırlık git bnce çanta vs

Hiç ama hiç bekleme, derhal dokora git.
Eşin gelene kadar hazırlan, geldi anda hemen çıkın.
Bebeğin kaç aylık olduğunu hiç önemli değil, bu normal bir durum değildir veya doğum başlamıştır.
Bebeğin iyi olduğunu düşünüyorum ama belki acil bir mudahale gerekir.
En kısa sürede hastaneye git.

Son düzenleme:
herşeyim hazır bir tek eşim evde evde yok yolda geliyo. 36 haftalıkdaha ya offf çok korkuyorum.

sancımda yok öle ona şaşıyorum. gerçi gece baya sıkıntılı idi ama son haftalar diye ihtimal vermemiştim.

canım direk hastaneye git eşin gelir gelmez..
çünkü doktorum da bana söylemişti kan falan gelirse derhal hastaneye geliosun die..
istersen doktorunu ara haber ver ..durumdan haberdar olsun...
dualrım seninle..

heralde doğum başladı veya doğurdu. İnşallah sağasağlim gelirler her ikisi de iyidir. Allahım korusun

kolay bir doğumla bebeğini kucagına alırsın inşş
güzel haberlerini bekliyoruzzz...

ayy ne guzel kızlar darısı basımıza. benım de yarın 2de kontrolum var dogurur gelırım bı bakarsınız

Saatler geçti aradan hiçbirşey yazmadı arkadaş, doğurdu herhalde, inşallah iyilerdir.

haydi bakalıııım Hayırlı olsuuuun Allah sağlıklı sıhhatli evlerine gelmeyi nasib etsin .... :81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…