sevgili kadınlar klübü arkadaşlarım öncelikle hepinizin geçmiş kurban bayramını kutluyorum. şimdi esas konuma dönmek istiyorum. Bayramda bana gelen bir telefon ile hayatımın önemli bir kararını almak üzereyim. mesele şudur: akrabalarım vasıtası ile gene uzaktan bir akrabamın oğluna beni uygun görmüşler ve birbirimizi tanımamız açısından da habr göndermişler.
buraya kadar her şey normal bende çocuğun fotoğrafını gördüm ama açıkçası bir elektrik alamadım gene de tanımakta yarar var diyerek iletişim kanallarını annemin de izniyle tabi aktif hale getirdim. bir sosyal paylaşım sitesi aracılığı ile çocuk bana ulaşarak beni arkadaş olarak eklemiş lakin hala bir geri dönüş gelmedi...
belki resimlerimi beğenmedi yahut benden bir ilk beklemekte bu konuda bir fikir sahibi değilim...
bu durumda acaba ilk merhabayı gönderen ben mi olmalıyım yoksa ondan bir dönüş mü beklemeliyim?? hani aa bu kız istiyor gibi seviyesiz bir profil çizmekten çekiniyorum...
bu konutya benzer tecrübeleri olan yoldaşlardan bazı fikirler almak istiyorum ve şimdideen de ilginize alakanıza ve yazımı okuduğunuz sabrnıza teşekkür edeiyorum....