• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok acil bir bakar mısınız?

Lütfen en azından birkaç öneri aldıktan sonra konum taşınsın. Kızlar öğle yemeğine çok önemli misafirlerim gelecek. Dün oturup bütün akşam zeytinyağlı yaprak sarma yaptım. Eşim pişirirken hepsini yakmış yanlışlıkla. Mefta olmuşlar. 12 ye kadar yetiştirmem mümkün değil. Hemen teslim yapan ev yemekleri satan bir yer biliyor musunuz? netten baktıklarımın hepsi önceden sipariş alıyor. İstanbul' dayım. Bilenler lütfen yardımcı olabilirler mi?

Canim yakınlarda olsaydım bir saate bir tencere yapı verirdim ama yok ışte uzağım.
Geçmiş olsun bu arada. Ailede kimse yokmu yapabilecek daha zamanın da var?

Lütfen en azından birkaç öneri aldıktan sonra konum taşınsın. Kızlar öğle yemeğine çok önemli misafirlerim gelecek. Dün oturup bütün akşam zeytinyağlı yaprak sarma yaptım. Eşim pişirirken hepsini yakmış yanlışlıkla. Mefta olmuşlar. 12 ye kadar yetiştirmem mümkün değil. Hemen teslim yapan ev yemekleri satan bir yer biliyor musunuz? netten baktıklarımın hepsi önceden sipariş alıyor. İstanbul' dayım. Bilenler lütfen yardımcı olabilirler mi?

Soru bu değil ama eşine nasıl emanet ettin o dolmaları ya yazık ?!
Bilen vardır umarım.

Soru bu değil ama eşine nasıl emanet ettin o dolmaları ya yazık ?!
Bilen vardır umarım.
e ayağım kırık. Mecbur oturup sardım. pişirmesi ona kaldı. kısık ateşte 45 dakika dedim. Üstüne tabak bile kapatmamış :( gür ateşte daha kısa sürede pişer sanmış. o sarmalar tencereye yapışmış. temizleyemedim bile. :((((

pinky biz bebek'te oturuyoruz istanbul'da. burada santral sarkuteri var. sarmalari sahane, zeytinyagli tabi.
onun disinda kadikoy tarafinda Sutte tarafinda da ayni kalitede zyetinyagli sarma oldugu kanaatindeyim. bir ara sor.

pinky biz bebek'te oturuyoruz istanbul'da. burada santral sarkuteri var. sarmalari sahane, zeytinyagli tabi.
onun disinda kadikoy tarafinda Sutte tarafinda da ayni kalitede zyetinyagli sarma oldugu kanaatindeyim. bir ara sor.
Santrali aradım buraya servis yapmıyor :(

e ayağım kırık. Mecbur oturup sardım. pişirmesi ona kaldı. kısık ateşte 45 dakika dedim. Üstüne tabak bile kapatmamış :KK43: gür ateşte daha kısa sürede pişer sanmış. o sarmalar tencereye yapışmış. temizleyemedim bile. :KK43:(((

Valla çok üzüldüm uğraştıran bir şey olmasa neyse de..
Bazı büyük marketlerin meze bölümlerinde günlük veya 2 günlük yapılmış oluyor. Eşin ceza olarak dolaşsın marketleri.
Yemek sepetinden söyle diyeceğim de tadını şeklini bilmiyorsun.

Back
X