Çok acil! Burun estetiği sonrası! Yardım!

meredithgrey

2013-2022’de vivelamour ve 2022’deki felidaee’yim.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2013
14.758
36.004
598
Herkese merhaba,

Konuyu bilerek buraya açtım daha çok kişi görür ve yardım alabilirim diye. Bir hafta önce Ercan Demiray'a burun estetiği oldum, alçım çıktı şu an bandajlarım var ve şişlik durumum da oldukça iyi. Ama benim kafama takılan bir konu var:5:doktoruma sordum kesin bir dille olmaz dedi ama insan endişe ediyor.

Burnumda doğal olarak kabuklar ve pıhtı parçaları oluyor, okyanus suyu ile temisliyorum bazen çok kötü tıkanıyorum ve ister istemez nefes alabilmek ve bu pislikleri atabilmek için hafifçe sümkürme refleksi yapıyorum ( ama çok hafif ) burnum düşer mi bu yüzden ?

Ne olur yardım uygularım kaçıyor, bunca acıyı boşa çekmek istemiyorum :25::25::25:

Canim gecen sene bende oldum asla burnunun ucu bu yuzden dusmez

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayrica deniz tuzu var birde sisesi eczanede var sinuslerini aciyo ondan kesin al o olmasa ben ölurdum kesin kısın bile kullandim cok guzel aciyo

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok teşekkür ederim canım rahatladım biraz :17:şimdi en hassas dönemdeyim endişeler var haliyle. Çok da iyi baktım alçılıyken de şimdi de ama korkuyorum işte. Ben de okyanus suyu ile yıkılyorum.

Herkese merhaba,

Konuyu bilerek buraya açtım daha çok kişi görür ve yardım alabilirim diye. Bir hafta önce Ercan Demiray'a burun estetiği oldum, alçım çıktı şu an bandajlarım var ve şişlik durumum da oldukça iyi. Ama benim kafama takılan bir konu var:5:doktoruma sordum kesin bir dille olmaz dedi ama insan endişe ediyor.

Burnumda doğal olarak kabuklar ve pıhtı parçaları oluyor, okyanus suyu ile temisliyorum bazen çok kötü tıkanıyorum ve ister istemez nefes alabilmek ve bu pislikleri atabilmek için hafifçe sümkürme refleksi yapıyorum ( ama çok hafif ) burnum düşer mi bu yüzden ?

Ne olur yardım uygularım kaçıyor, bunca acıyı boşa çekmek istemiyorum :25::25::25:

burnunu tamamen kesip
uhu ile filan mı yapıştırdıklarını düşünüyorsun
gerçekten anlamadım
burnum düşermi ne demek
:26::26::26::26:

burnunu tamamen kesip
uhu ile filan mı yapıştırdıklarını düşünüyorsun
gerçekten anlamadım
burnum düşermi ne demek
:26::26::26::26:

Sağlam takmamışlarsa demek :52::53: Estetik sonrası eğer fazla kıkırdak alınırsa oluyor sanırım bu düşme olayı. Benim şu an için sıkıntı yok ama internette herkes birşey demiş, burun silme, eğilme burnun düşer diye ben de ondan endişelendim :5:

Herkese merhaba,

Hayır hafif sümkürmekten burnun düşmez :) burnum düşer mi derken burun ucu düşmesini kastediyorsun sanırım:) korkma öyle basit değil:)

Sağlam takmamışlarsa demek :52::53: Estetik sonrası eğer fazla kıkırdak alınırsa oluyor sanırım bu düşme olayı. Benim şu an için sıkıntı yok ama internette herkes birşey demiş, burun silme, eğilme burnun düşer diye ben de ondan endişelendim :5:

çok fazla tak yapıştır
yapanlar içindir diye düşünüyorum
gerçeklik payı varsa

sürekli kaldırt indirt hokkalaştır uzat ve kıvır gibi
moda takibi haline getirip
neştere yer yaptırılmıştır
başka türlü olması hiç olası gelmedi
güzümde bile canlandıramıyorum
:50::50::50::50:

Hayır hafif sümkürmekten burnun düşmez :) burnum düşer mi derken burun ucu düşmesini kastediyorsun sanırım:) korkma öyle basit değil:)

Evet aynen ondan söz ediyorum. İlk günler endişe had safhada :) Çok teşekkürler yardımlarınıza.

Evet aynen ondan söz ediyorum. İlk günler endişe had safhada :) Çok teşekkürler yardımlarınıza.

Çok iyi anlıyorum çünkü bende ameliyat olduğumda korkudan yan yatamıyordum yana doğru şekil alır diye :9: aslında almayacağını biliyordum ama yinede yok yok yan yatmıyım diyordum :9: Siz darbelere karşı koruyun yeter :) Çok geçmiş olsun:)

Çok iyi anlıyorum çünkü bende ameliyat olduğumda korkudan yan yatamıyordum yana doğru şekil alır diye :9: aslında almayacağını biliyordum ama yinede yok yok yan yatmıyım diyordum :9: Siz darbelere karşı koruyun yeter :) Çok geçmiş olsun:)

Hahahahaha ben de yatamıyorum azcık yan dönsem sanki yana kayıyor burnum :52: çok teşekkürler hepimize geçmiş olsun :)):nazar:

Benim kadar deli gibi sümküren yoktur heralde çok pişman olacağımi bile bile ilk 2hafta cok zorlayarak sumkurdum temizlemek için cok korkuyordum hala.da korkuyorum ama su an 1ay oldu sanırım bişey olmadi şükür inşallah da olmaz su an düşündüğüm zaman allahim ben napmisim diyorum.ama işte o zamanlar uzulmeme rağmen zorladim hemen hemen hergun o yuzden siz hafif diyorsunuz hiç korkmayın derim

Back
X