• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok acil camasir

Apartta kaliyorum cok acik cevaba ihtiyacim var.
Aparta kendm camasr makinesi aldim. Simdi yanima yeni biz geldi. Kullanmak istiyosan ben 150ye aldim yarisini ver kullan dedim. Olmazmis ztn o kadara almisim yarisini degl en fazla 50verirms ztn ustnden gecmis hatta 75 vereym ama ikimz kullanalm makine bana kalir sen mezn olnca dedi. Tabi kabl etmedm.makineyi aldigim kisi ztn satamazsan yine 150den ben alirim senden dedi. Sene sonnda ona vericem yine. Simdi kiz bana kullandrmazsan elektrik suyu sen fazla odersin diyo.ben de kiza kullandirmiycam cnku olay para degl ama yaptigi karsidakinn salak yerine koymak. Daha gecen ay 150ye aldm 75e niye ona satayimki.. simdi ben biriktip yikiyrm ayda 2 ya da 3 kez. . Elektrik suyu ne kadar tl fazla odemem gerekir.yani bu nasil hesaplanir ki.
Lutfen yardimci olun cok acil simdiden tesekkurler
Çok saçma makinayı almışsın daha ne parası istiyorsun ortak Elektirik su ödeyin beraber at yıkansın öğrencisiniz yazık bir birinize destek olun

Çok saçma makinayı almışsın daha ne parası istiyorsun ortak Elektirik su ödeyin beraber at yıkansın öğrencisiniz yazık bir birinize destek olun
Onceki mesajlaria bakarsanz nedenini anlarsniz.
"Enayi" oldugm icin boyle yapiyrm

Onceki mesajlaria bakarsanz nedenini anlarsniz.
"Enayi" oldugm icin boyle yapiyrm
Ne sebeb olursa olsun sen merhamet etki yaradanda sana merhamet etsin sen boşver kullansın kötlük etti diye seninde o şekilde yaklaşman hoş değil bence

Bi ay once aldim 1 ay sonra da satacagim. Seneler gecmiyor ki. Hem almasa da ben İHTİYACİ OLAN BIRINE bedava da veririm.konu para degl
1 ay için sorun yapma o zaman 2 yıkamada 5 lira fark eder veir cıkarsın
ayrıca 1 ay sonra satacaksan neden kızdan 75tl istiyosun ki anlayamadım

Apartta kaliyorum cok acik cevaba ihtiyacim var.
Aparta kendm camasr makinesi aldim. Simdi yanima yeni biz geldi. Kullanmak istiyosan ben 150ye aldim yarisini ver kullan dedim. Olmazmis ztn o kadara almisim yarisini degl en fazla 50verirms ztn ustnden gecmis hatta 75 vereym ama ikimz kullanalm makine bana kalir sen mezn olnca dedi. Tabi kabl etmedm.makineyi aldigim kisi ztn satamazsan yine 150den ben alirim senden dedi. Sene sonnda ona vericem yine. Simdi kiz bana kullandrmazsan elektrik suyu sen fazla odersin diyo.ben de kiza kullandirmiycam cnku olay para degl ama yaptigi karsidakinn salak yerine koymak. Daha gecen ay 150ye aldm 75e niye ona satayimki.. simdi ben biriktip yikiyrm ayda 2 ya da 3 kez. . Elektrik suyu ne kadar tl fazla odemem gerekir.yani bu nasil hesaplanir ki.
Lutfen yardimci olun cok acil simdiden tesekkurler

Kiz diyoki siimdide fatura 30 gelse 10 ben oderm 20sen.
Bi kufur edicem az kaldi
Usenmedim eski konuna da baktim :) canim iki arkadasinla da problem yasamissin ama digeri daha betr geldi bana. Bu kiz temiz ve gurultusuzse bosver bir kac laf yut tamam tamam de gec. Bak kpssye az kalmis boyle sorunlarla ugrasirken daha cok stres yaparsin gerek yok. Versin 50 lira giderken 150ye satarsin parasini geri verirsin onunda. Bu kismi ona soyleme ama simdiden, enayi olmadigini giderken ispatlarsin :))

İkinizde öğrenci değilmisiniz nirbirinize yardımcı olsanız sen zaten almışsın 75i al kullansın işte ben olsam zaten aldım diye kullandırtırdım da sen biraz cimrisin heralde bu kadar ince hesabı kim yapar yahu

İkinizde öğrenci değilmisiniz nirbirinize yardımcı olsanız sen zaten almışsın 75i al kullansın işte ben olsam zaten aldım diye kullandırtırdım da sen biraz cimrisin heralde bu kadar ince hesabı kim yapar yahu

Ben.de 75 diyorum zatn. Onu vermiyonolay oradan cikiyo.gecen yil da baska bi seyi ben almistm eve diger ev arkadasimla birlikte kullandim hep. Cunku arkamdan konsmadigini biliyodm buna tvyi sen de izle gerek yok para vermene dedm arkamdan enayiii yaaa bedava izliycrm ddi. Ben cimri.degilm sadece salak.degilm. siz olsanz benm yaptigim kadarini bilr yapmazdinz eminm buradan yazmak kolay geliyor

Sen vercen ihtiyaci olan birine oyle mi? Hic gulesim yoktu:KK70: tvye paraya gerek yok demis. Kız duvara bakıcaktı sanki

Tv benim deyip odama goturrdm izlemezdi. Alirdi.kendine tv .. ne alaka. Tv ucuzdu 50 liraydı gerek bile yok para istemeye. Ama benim param yokken borcla aldim onu ihtiyacim var paraya. O ogrenci evet ama brn de ogrenciym bana da lazim.2 gun boyunca bi paket biskuviyle durduğum oluyor yeri gelip.bana gunah degl mi. Brn ne kadar kullanrsam o da aynisini kullanacak yarisini vermeyi kabul etse sene sonnda yine sattığımız paradan yarisini alacakti. Bedavaya kullanms olacakti yani. Sadece benim SIMDI ihtyacm oldugu.icin istemek zorundayim.
Beni hic tanimadan sen mi vercen ay gulcegm yoktu fln demek sizin terbiyesizliginiz. Yattigi yerdrn bu sekl laf söylemek cok guzel yakisti size

Konu sahibi yerden göğe kadar haklısın ama bu kızla baş edilmez malesef üzgünüm.
Sen yokken kullanır böyle terbiyesiz bir insan.
Bence karşına al sorun yaşamak istemediğini güzelce anlat açık ol ve 50tl veya 40tl iste çok uzatırsa.
Verirse kullanır vermezse de faturayı fazla ödemem zaten çok az atıyorum senin elinde yıkadığından daha az su gidiyor dersin.
Hatta internette oku ona da göster makineyle yıkamak her zaman daha avantajlıdır.

Ayrıca oturduğu yerden bu kıza cimri diyen hanımlar belli ki hiç yokluk görmemişler.
Apartlar çok pahalı bir de böyle şark kurnazlarından enayi muamelesi görmek zorunda mı insanlar?
Kimsenin ailesi elalemin kızı için para yollamıyor öğrenciyiz yardım et gibi bi durum yok çünkü herkesin kendine göre bi bütçesi var.

Bir de tv için izin verdiğinde sana enayi dediğini duyduğunu bu nedenle artık izin vermediğini söyle ve tv yi odana al.
Şu an bir yaptırım uygulanmazsana sana terbiyesizlik etmeye devam eder.

bu kadar kucuk hesaplar yapan bırıyle aynı evde yasamak zor olur
ben ev arkadasın olsam kullansamda kullanmasamda herseyın yarısına ortak olurum o neymıs oyle az verıcem falan demesı
yoksa sozlesme yap yazılı :D evın sukadarlık su kullanımına tabısın falan gıbı baya noterde tastıkletın yanı oldu olacak

4 sene yurtta yaşadım ve seni anlıyorum
mesela arkadaşım kettle almıştı
ben ortak olmadım ama gidip bi tost makinesi aldım beraber kullandık ikisini de

burada da madem 75 tl vermek istemiyor her yıkama başına 5 tl versin
elektrik su ve DETERJAN hacıyor bu makine yani

Bana enayi diyen adama makina kullandirmazdim kusura bakmayin. Elunde yikayacaksa onunda elektrik ve suya dhaa fazla para vermesi gerekir. 2 ay sonra giderken de makinani ucuza birine ver gozunun içine soka soka

Ne kadar iyilik meleği var burada.
Karşınızdaki size "ohh enayi bak kullanıyorum " diyecek siz de kullandıracaksınız öyle mi??
Ben olsam hayatta kullandırmam bu tavra ve sözlere.Sorun 200 liralık olması değil.Böyle bir kişiye 1 liralık bir şeyi bile kullandırmam.
Paylaşmak karşılıklı olur.Bu kız konu sahibini enayi bellemiş.

Kiz her seyde para konusunu yapip kendini akilli karsindakini salak goren biriyse yaparim.
Kiz aparti gormeye geldigi anda daha ooooh makinede var hazira kondum oooh diye tepki verdi. Tvyi de ben aldim ama o ucuzdu 50liraya aldm.izle sen de para geek yok dedm. Telde annesine enayi yaa parasiz izliycem diye anlatti ona ragmen yine bseyd demedim. 150lirayi brn kredi kartina borclanip aldm ben de ogrenciyim niye istemeyim
Ay bu işler gerçekten böyle mi?
Tv ben aldım hadi izle para vermeden.
Makinaya bu kadar ver.

Makinayı zaten o gelmeden almışsınız. Yarısını istemeniz bence yanlış. O zaman satınca da yarısını geri ona vermen gerek.

25 tl için birbirinize girmişsiniz de, ev arkadası olacaksınız. Bu böyle olmaz. Anlaşabileceğin birini bul. Biriniz uykusunda korksa diğerinin yanına bile nasıl gidecek. Kaç tl :KK11:

makinanın tabelasını nın resmini çek elektrik bölümündeki birine saatte ne harcadığını hesaplat
ama bence direk çıkar başka birni bul her faturada onunlamı uğraşıcan
seni anlıyorum enayilikten sayıyorsa bende kullandırmazdım
yurtta benide böyle çıldırttılar arkamı dönsem bi bakardım oda buram buram benim parfümüm
sonra aynı şekilde apartta kaldım bende başta eşyaların ücretini isteyecektim duşa girecek şampuan istedi elinde döktüm birden boca etmiş oldum kız fazlasını şişeye geri doldurmaya çalıştı bu hareketinden sonra hiç bişi hesaplamadım

Back
X