- 31 Mayıs 2015
- 1.511
- 1.555
- 133
- Konu Sahibi Bunickcokmuuzunoldune
Arkadaslar 2 yıllık evliyiz eşim kariyerli bir mühendis büyük bir firmada uzman Müh olarak çalışıyor benimle tanıştığında,Memleketinde küçük bir firmada çalışıyordu .Ailesiyle görüşmüyor eşimin ailesi kimseyi sevmiyor kendi çocuklarını bile baya baya duygusuzlar kimse kimseyle görüşmüyor.Eşim sürekli ben insanları sevmiyorum diyor neyse bu kısımdan daha kötüsü Evlenmemizle birlikte şansı yaver gitti piyasada isim yaptı transfer oldu 2 büyük firma değiştirdi derken derken( ben istanbulda doğdum büyüdüm ilk bulusmamizdan itibaren hep bana hayranlıkla baktigini biliyorum) benim MYO mezunu olup aofde 4.sınıfta olduğumu bile bile he seferinde bir konu olunca kendi eksikliğini kapatmak için bunu yüzüme vuruyor.bu arada biz hep onun çalıştığı şehirlerde oturduk bu sebeple ben is bulamadım zaten piyasadaki işsizlik filan derken önceden marka ayırmayan adam şimdi x markanin posetini taşımıyor. ..Kocam tam bir pasif araba kullanmayı bilmiyor (heryerde ben goturyorum)hayatında alışveriş yapmamış herseyi benden görmesine karşın beni ezmeye çalışıyor. Ailemin ona ilgisini bile oğlum diye hitap etmelerini bile yetersiz bulmaya başladı abimle kendini kiyasliyor....Ben bu pasif adami kendi ellerimle canavara çevirmisim marka öğrendi biraz da yaptığı işi tr de çok az kişi yapabiliyor diye firmalar iletisime çok geçiyor aşırı havalandı pilimi pirtimi toplayıp çocuk yokken henüz gitmek istiyorum evden ne yapmam lazım para benim elimde herşeye ben bakıyorum ama erkek benim kadın o iş konusunda fakat bu durum beni yordu sürekli ezikliyormus gibi ...2 yıllıksın diyip. Duruyor belki babamin evinde ezilseydim bende 4 yıllık kazanirdim ki bizim ailede çocuklar çok değerlidir biz mutlu bir aileyız .ben insanları çok severim Yardımlaşmayı eşim öküz tam bir öküz bir kere ağladığını dahi görmedim benide sevdiğine inancım yok psikoloğa gitmeyi kabul etmiyor ben hem şoför hem aşçı hem temizlikci hem iyi insan olmaktan yoruldummmm ne yapmam lazım