valla canım bi de kız evli ya(
kuma olcak heralde amacı o(
madem acıkmış yemek yicek veya yicekler sende yanında gidebilirsin..açıktım yaa esra yemek söylemiş onunla yicezde ne :)
bir yüzsüzlük sezdim.
eğer sevgilini istiyorsan aranı açmamaya dikkat edeceksin. ha kendisi gelsin dersen ben sevgilinde öyle bir ışık görmedim.
sevgilinle aranı bozmadan o kızdan tatlı tatlı uzaklaştıracaksın. sevgilin anlamayacak bile.
mesela ''yemek nerede kaldı'' mı diyor; sen hemen ''ya onlar ne zaman gelir belli de olmaz bak süper bir yer açılmış bahsediyorlardı gel gidelim'' de, yola çıkar yeri de unutmuş gibi ''aaa sanki şuradaydı öyle anlatmışlardı tühh neyse bari şurada yiyelim'' diye başbaşa yiyebileceğiniz bir yere gidin.
erkeklerden incelik bekleme. çok yıpranırsın.
ama birşey daha var söylemek isterim; nereye kadar böyle sevgiline kırılacaksın, durumu kurtarmasını/kurtarmayı bekleyeceksin.
Bence sen abartıyosun biraz olayları
Sebebide şu ki kadın normalden çok çok güzel anladığım kadarıyla
Kimse sevgilisinin yanında böyle güzel bir kadın olsun istemez ama aynı zamanda kadın evli yani :S
Abarttığını düşündüm ben ve böyle devam edersen sevgilin senden soğur benden söylemesi
Bu rahat ol anlamına gelmiyor tabi ama sende ağırlığını koy ...
Zaten kötü bişey varsa bir gün çıkar karşına ama böyle didiklemeye devam edersen huzurun kalmaz
Bence sen abartıyosun biraz olayları
Sebebide şu ki kadın normalden çok çok güzel anladığım kadarıyla
Kimse sevgilisinin yanında böyle güzel bir kadın olsun istemez ama aynı zamanda kadın evli yani :S
Abarttığını düşündüm ben ve böyle devam edersen sevgilin senden soğur benden söylemesi
Bu rahat ol anlamına gelmiyor tabi ama sende ağırlığını koy ...
Zaten kötü bişey varsa bir gün çıkar karşına ama böyle didiklemeye devam edersen huzurun kalmaz
Genelde böyle sorun olan kızlarla ilgili gerçekten birşeyler çıkabiliyor.
Sürekli bu durum olması gerçekten sinir bozucu .
Ben sana hak veriyorum.
Bu konudan rahatsız olmakta son derece haklısın . İnşallah başına iş açmaz bu kız.
canım bende haklı buluyorum seni. hem o iişler pek bellide olmuyor öyle bekar evliye bakmıyo yani. canım sen ufaktan kendi tarafına çekmeyi başar bence ki yemek değil konuşacak zamanları bile olmasın hem:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?