bu kız evlimiydi yanicok fazla takıntı yapmıssın sen onu ya oda farkediyorsa bu durumu kendini dunyalar guzeli sanıyordur sevgilinin ego suan tavanda erkekler boyle durumları sever sen boyle deyince kızın ona olan ilgisini farketmese bile simdi daha cok dikkat ediyordur begenilmek gururunu oksuyordur bosver gitsin konusunu bile acma bence bi sure izle gor nasıl devam ediycek soyle yaarım boyle ederim deme baktın hala devam direkt kestirip at
Kocasıda normal değil yani ben onu hissettim.
Kızın aurası cidden yüksek demek ki
Kocayı bile elinde böyle tutuyorsa :d
cumartesi ve pazartesi yine birlikte nöbetçilermiş:44:
süslenip püslenip bana okul yolları göründü
kızı bilen biri olarak çok objektif biri olarak kızın çirkin olduğunu söyleyebilirim :)
hani hiç kıskanılacak bi tip deil
Çirkin bir insan nasıl çekeci gelebilir ki erkeklere şaşırdım doğrusu :44:
Yada ben pek anlamıyorum bu aura işlerinden
valla bak lullabyı da gördüm kızı da gördüm
lullaby kat kat daha güzel bu kızdan yani onun yanında hiç lafı edilecek bi tip değil bu kız.
işte erkek milleti değil mi lullabyın sevgilisi için demiyorum da az işveli cilveli olan, neşeli görünen böyle tipleri beğenirler, cilveli olduğu için de güzel gelir bence.
valla bak lullabyı da gördüm kızı da gördüm
lullaby kat kat daha güzel bu kızdan yani onun yanında hiç lafı edilecek bi tip değil bu kız.
işte erkek milleti değil mi lullabyın sevgilisi için demiyorum da az işveli cilveli olan, neşeli görünen böyle tipleri beğenirler, cilveli olduğu için de güzel gelir bence.
size soru topuklu mini etek kombinasyonu mu yapsaam?
yoksa rahat rahat eşofmanlarımı çekip mi gitsem yarın sevgilimin yanına giderken.
çok abartırsam sevgilimin de totosu kalkabilir, ama kızın gözü de hem korkup hem kıskanıp sevgilime abartabilir yavşaklığının katsayısını.
bilemedim:26:
doğal ol, saat kaçta gideceksin belki de gitmişsindir bile? anlat bize
gitmedim canım
gece çok stres yapmışım sanırım uykumdan uyanıp durdum
sabah da uyanamadım bi türlü..
sonra üşendim gitmeye soğuk ve yağmur vardı,
ama sevgilim sağolsun sanırım biraz belli ettim huzursuz olduğumu
her boş vaktinde arıyor, yemeğini fln ben söyledim zaten tek başına yiyor,
o açıdan içim rahatladı, zaten çok yoğundu bugün gitsem görüşemicektik sanırım belki kızı göremicektim bile,
ama pazartesi günkü nöbetine gidicem.
bugün güzel bir gün geçiriyorduk, yemek yedik fln derken yine muhabbeti açıldı (evet ben açtım itiraf ediyorum)
daha sonra kavga etmeye başladık, hep aynı şeyleri açıp duruyormuşum efendim,
bi yandan haklı evet açıyorum çünkü huzursuzum
ama bu huzursuzluğumdan ben de sıkılmaya başladım artık.
sanırım bir süre bu konuda konuşmayacağım ve düşünmeyeceğim
gerçekten bunalmaya başladım çünkü.
içindeki huzursuzluğu giderse keşke, sen de bu konuyu açmak durumunda kalmasan....ne garip bir histir..
haklısın canım
ben de bunu dedim zaten
o da biliyor ama zamanla geçebilir ancak bu güvenin yerine gelmesi dedi.
haklı da yani bişeylerı görmek lazım.
ama işte ben somut kanıtlar istiyorum fln.
ona güvensiz olmama kızdı aklınca çok ironik. yanlış yapıyorum belki erkeklere güvenmiyorum denilmez bence ama.
öyle yani, keyfim kaçık biraz.
üzülme sen, içini ferah tutmaya çalış, bişey yapılmışsa, er ya da geç çıkar ortaya, sana da bu süre zarfında sabretmek kalıyor...sen yine keyfine, sevgini yaşamana bak...güzensiz bi ilişki asla katlanılmaz kanımca..dediğim gibi sabret, hislerinin doğruluk payı varsa önüne çıkar...hiç moral bozma, :79:
bilmiyorum çok mu alınganım?
yani bu güvensizliğimin sebebi o olmasına rağmen neden bana güvenmiyorsun diye sorması aşırı ironik geliyor bana.
hatasını kabul ediyor ama abarttığımı düşünüyor biliyorum,
yanlış birşey yapmayacağını biliyorum ama
böyle demesi beni kırıyor,
ben makine miyim açma kapama düğmem var da özür dileyip telafi edicem diyince hemen affedip unutabileyim.
elbet güvensizliğim huzursuzluğum bir süre devam edicek bu süre zarfında beni huzur ve güven ile beslemesi gerek,
iş yerinde çok huzursuz bir ortamı olabilir ama bu benim suçum mu... yani yoğun ve işte huzursuz diye ben bazı şeyleri tolere etmek zorunda mıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?