Çok acil çok acil yardım

ssaryms

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2014
382
143
53
33
32. Hafta hamileyim 1 saat önce kalktım çamaşırımda akıntı ve ıslaklık vardı.akıntım hep var hamileliğimin başındandan beri daha öncesindende ama şöyle anlatıyım çok afedersiniz sanki avuç içi kadar su ile ıslanmış ve ayrıca peynirimsi bi akıntı var. Dr. Aradım gel dedi gidicem ama eşim işi dolayısıyla bi kaç saat sonra gelebilir acaba suyum sızıyo olabilirmi?

Evet suyun geliyor benimde oyle olmustu hemen doktora git

Aileme haber veriimmi bişeyim hazır deil olamaz telaşa vermiş olmayayım

Esyayi bosver zaten dogum hemn olmaz. Sen doguma girene kadar esyalarin gelir.

Sen doktora git onlar nst yle falan yada alttan muayene ederlerm dogumun baslayip baslamadigini soylerler. O zman aileni ararsin esyalarini istersin.
Korkma bende hastaneye gittikten 3 4 saat sonra oldu dogum

Annen yakinmi yakinsa ara sakince anlat emin degilim de ama doktora gidecen zaten bu arada kendine ufak bir canta hazirla her ihtimali dusunmek zorundasin..

O ıslaklık bende çok oluyor, telaş yapmayın hemen.
Suyum normal.

Gidin doktora içiniz rahat etsin.

İnş. Cnm eşimi bekliyorum şuan. İlk hamileliğimi bu sitede öğrenmiştim umarım dier arkadaşlar yanılır bu sefer. Dierinde mutlunolmuştum ama bu sefer biraz tedirginim hayırlısı olsun inş.

Hayirlisi olsun bir taksi cagirip gitsenize hemen niye esinizi bekliyorsunuz bi cesaret cikin evden orda gekirse annenizi arar canta hazirlamasini istersiniz

Doktor kendisi görüp incelemeden, her türlü tahmin yapılabilir konu sahibi,
siz mümkün olduğunca strese sokmayın kendinizi.

Kesede çatlak olabilir, bu sebeple bir sızıntı hali olabilir. Böylesi bir durumda bile dinlenince kendi kendini tamir ediyor kese, doktorunuz bunu size söyler zaten.

Bir diğer seçenek olarak, altınıza kaçırmış ve bunu fark edememiş olabilirsiniz. Çok sıvı tükettiğiniz için idrar rengi açılmış, kokusu azalmış ve akıntı ile gelmiş olabilir. Anlayamamışsınızdır.

Başka bir durum olarak, akıntı şiddetiniz artmıştır, son haftalarda beklenen bir durumdur.
Belki şiddeti düşük bir enfeksiyon hali yaşıyor da olabilirsiniz, "Peynirimsi" tanımınıza göre bu da olabilir.

Korkmayın tüm bu hallerin bir çözümü var. Panik olmayın.
(Suyun gelmesi halinde bacağınızdan aşağı doğru ılık bir akış hissedersiniz)

Canım eşya flan boşver.doktora git.hemen kötüde düşünme belki enfeksiyon vs. Bişiler olabilir belkide idrarını hafif kaçırdım farketmedin.doğum olsada korkma bebeğin kendini kurtarmış durumda..

32 de bendede olmuştu dr gittim altına çiş yapmışsın dedi. 36 da jöle kıvamında avuç dolusu akıntı geldi ve sürekli gelmeye başladı.dr gel dedi gittim dogum girdim. yani çiş sızıyor olabilir.kimseye haber vermeyin hemen dr gidin önce.

O ıslaklık bende her gün oluyor çünkü orası aşırı terliyor. Doktora git ama korkma bence. Benim iç çamaşırımın ön ve alt kısmı hep sırılsıklam

Kızlar dr. Gittim herkeze teşekkürler. Çok şikür normalmiş. Hem ulturason hem alttan muayene etti. Mantar falanda yokmuş son aylarda olurmuş. Doğumu başlatan suyu farkedersin çok fazla olur bu akıntının verdiği su dedi genede idrar tahlili yaptı oda normal çıktı.

Kızlar dr. Gittim herkeze teşekkürler. Çok şikür normalmiş. Hem ulturason hem alttan muayene etti. Mantar falanda yokmuş son aylarda olurmuş. Doğumu başlatan suyu farkedersin çok fazla olur bu akıntının verdiği su dedi genede idrar tahlili yaptı oda normal çıktı.
Ayy cnm sevindim ben dogum baslaid zannettim bende oyle olmustu cunku. 34+6 da dogum yaptim. Bende erken olcan diye uzuldum. Ins zmaninda dogar. Premature dogmasini cok cektim hala da cekiyorum. Simdi kizim 26 aylik:))

Back
X