Çok acil ev arkadaşı arıyorum

Yani ilginç buradan ev arkadaşı aramak.Tabi yadırgamak değil herkes kendisi bilir yapacağı şeyi.Zaten hayatta başımıza neler geleceği belli değil demek te biraz tuhaf,tabi başımıza bela gelebilir ama bide bu belayı kendimizin araması gibi bişey oluyor.Herkez kendi hayatını yaşar.buda sizin hayatınız.Ama bana göre bir durum değil.Sanal ortamda her şeyi 2 kere düşünüp yapmak lazım.Kİ normal arkadaşlara bile güvenmezken...

Yani ilginç buradan ev arkadaşı aramak.Tabi yadırgamak değil herkes kendisi bilir yapacağı şeyi.Zaten hayatta başımıza neler geleceği belli değil demek te biraz tuhaf,tabi başımıza bela gelebilir ama bide bu belayı kendimizin araması gibi bişey oluyor.Herkez kendi hayatını yaşar.buda sizin hayatınız.Ama bana göre bir durum değil.Sanal ortamda her şeyi 2 kere düşünüp yapmak lazım.Kİ normal arkadaşlara bile güvenmezken...

haklısın canım ''tabi başımıza bela gelebilir ama bide bu belayı kendimizin araması gibi bişey oluyor'' katılıyorum.)

Ben sana internetten degil ama yakin cevrenden aramani oneriyorum. Akrabaya ese dosta sorarsan, onlarin bildigi iyi biri bulursun belki. Ya da daha ufak ve ucuz bir eve gecmeyi de deneyebilirsin.

bence de çevrenizden birini bakın. bundan önceki arkadaşınızda şansınız yaver gitmiş. bu sefer öyle olmayabilir.

Cesaretine hayranımmm..Allah kalbine göre istediğin ;kendini bilen bi ev arkadaşı verir sana dilerim..Fake konular sahte üyelikler aklıma gelince "iyi cesaret "dedim..ama lütfen dikkat et sahte isimlerle üye olabilen erkekler de kol geziyordur bu sitede..

burası kadınlarla yönelik bir forum sitesi olduğu için şansımı denemek istedim çunku istanbuldan öğrenci olsun eşinden ayrı olsun insanlar var ve gerçekten hayatın tek başına zor olduğunun bilincinde olup benim gibi çaresiz kalan ve bir ev arkadaşına ihtiyacı olan vardır mantığı ile konu açtım
bana cevap veren herkese öncelikle çok teşekkür ediyorum gerçekten sizlere katılıyorum da ama buda benim düşüncem şans meselesi brazda sanal sanal deyip durucağımıza önce kendi çevremizdeki en yakınlarımıza güvenmemeyi anladım...2 yıldır tek başına mucadele eden bri olarak ve gerçekten tek başına aile desteği bile olmadan ....

herkesin düşüncesi kendine doğrudur ama biraz garipsememek mümkün değil artık yakın çevremize bile güvenemez hale
gelmişken çok iyi bildiklerimizden bile yara alabilirken sanal ortamda ev arkadaşı bulma fikri bana çok ekstrem geldi,
umarım hayal kırıklığına uğramazsın ne sanal ortamda ne de gerçek dünyada bol şans kafana koymuşsun ne diyim,

o bölgede çok uygun 1+1 veya stüdyo evlerde var araştr bence bulursun çok daha iyi olur senin için

kızlar amma abartmışsınız güven meselesini..

ev arkadaşı öyle yakın çevreden hop diye bulunabilen birşey değildir. bir çok bayan gazeteye, sitelere ilan bırakmak durumunda kalır.. mecburen de karşıdaki kişiye birkaç görüşmeden sonra güvenmek zorunda kalma riskine girer..

hayat her an risklerle dolu zaten.. millet otobüste ayakta dururken 30 kişi arasında da tacize uğrayabiliyor ona bakarsanız.. felaket senaryosu yazmak isterseniz, malzeme bol bulursunuz..

konu sahibi arkadaşım, istanbul'da yaşam şartları çok zorlu olduğundan dolayı bir çok insan bu ilan yöntemini kullanarak ev arkadaşı buluyor..bu artık çok normal bir şey..bazı arkadaşlar hayretler içerisinde kalmış..size tavsiyem ilanınızı emlak sitelerine verin ve birkaç kişiyle görüşün ama aklınıza yatan birini seçin, gerisini Allah'a havale edin..ve bence çalışan birini tercih edin derim..velhasıl hayatta risksiz hiç bir şey olmaz.. ne evlilik, ne ticaret, vs..

bence arkadşa gereksiz bi tepki vermişsiiz
internette koca bile arıyo insanlar :27:
ayrıca üniversitelerde panolara bile asarlar ev arkadaşı arayanlar...
yani bu tarz paylaşımlar bana çok abes gelmiyo
hee ben bu şekilde ev arkadaşı arar mıyım? kesinlikle hayır, yapım değil...
ama kk gibi tanışıp ölümüne kanka olan yüzlerce insanın olduğu bi sitede bu tavır pek normal gelmedi bana

[sıze=2]eşimden boşanalı 2 yıl oldu ev arkadaşımla kalıyordum iş yerinin uzaklığı nedeniyle evden ayrılıyor ve tek başıma istanbul gibi bir yerde geçinmek gerçekten zor ve çok zorlanırım iki iş yaptığım halde bahçeşehir esenkentte yaşıyorum temiz dürüst güvenilir çalışan yada öğrenci aklı başında olan bir arkadaşa ihtiyacım var evde herşey mevcut kendi özel ihtiyaçlarını alıp gelebilir bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim :)[/sıze]

merhaba mesaj bayağı geçmiş ama bi şansimı deneyeyim dedim bende güvenilir biriyle ev arıyordum özelden mesaj atarmısınız

Ev arkadasi arayanlarin siteleri vardi. Onlara ilan birakmani oneririm.
Ev arkadasi malesef ese dosta haber salinarak bulunacak bir sey degil.
iu avcilar kampusu sana tek vasitaysa fbook sayfasina yazabilirsin belki cikar.
çevrende devlet hastanesi var mi? Hemsireler genelde ev arkadasi arar yemekhane girisine falan not birakabilirsin.
sahibinden e dr ilan ac. Illa ki bulursun.

teee ne zamanmis hortlamis basliga cevap yazdim ben de :(

Son düzenleme:
Back
X