- 28 Eylül 2012
- 1.236
- 10
- 108
oyle yapmaliyiz sanirim ama cook ofkeliyim.. ozellik mi bu off off/....
aslinda benim normalde verecegim tavirda bu.. kapi orda derim gider.. ama buraya yanlismiyim diye konu actim ofkeyle kalkmak istemedim.
evet zaten hayatim hazirlan hemen dese aninda firlamistim ama suan sinirimden kuduruyorum..
ben olsam asla ama asla gitmem eşimide göndermem böle konularda çok hassasmdır ben bu sonuçta erkek erkege dısarı cıkma yada maça gitme gibi bişey deil .. gittiği yere gelıcek ınsanlar belli herkes eşiyle nişanlısıyla vs gidicek kendı arkadaş ortamı olucak beni yarım agızla cagırmasının maksadı ne ?? ben varya deliririm bole konulara bana yarım agızla soruyosa hatta soruyosa o ortama ya benı sokmak ıstemıo yada özgür takılmak istiyodur. dediğim gibi bu tek erkek erkege gidilicek bi yer değil bi arkadaşının nişanı ve gelip gidicek kişiler belli çift olucak geneli evlılıkde sen ben diye bişey yok bız dıye bısey var bı yere gidilicekse ki gidilicek yer ortada beraber gidilir sevgilin mi bu senin teklıfte bulunuyo cok sınır oldum senın yuzunden kocamla kavga edicem şimdi ya :):):)