Cok acil fikir verirmisiniz? esim!!!

makyajim dusum o isten gelmeden 1 saat once her gun rutinim oldugu icin suan aslinda sadece giyinmem lazim gidiceksem.
esim her yere benle gider ama dugun nisan sunnet her neyse boyle yerlere benle gitmeyi tercih etmiyor sanirim samimi arkadaslari hep bizleler onlar benimde kardesim. ama bu ortamlarda diyeyim cogu arkadasi bekar o yuzden hepsinin sevgilisi var gelmiyorlar
ben tek es oluyorum ondan rahat edemiyor diye dusunuyorum

Rahat edemiyorsa kendi de gitmeyecek o zaman.

Bir zahmet artık evlendiğinin farkına varsın da ona göre davransın beyefendi.
Ben olsam ben de gitmezdim,
ogitmemem onun ilerideki davranışları için bir dönüm noktası olurdu,
ve bundan sonra öyle formalite icabı sen de gelecek misin diyemeyecegini bilirdi......

Son düzenleme:
mesela benim babam anneme 1 hafta önce haber verecegi şeyi son dakka söylerdi :1: ama sizinki belki sıkılmayın diye söylememiştir erkek erkeğe oturacaklarsa..hani ne biliiim çokta kızıcak bişey varmış gibi gelmedi bana :9::9: en azından ben hiç sallamazdım heralde :ssz:

bence eşinizi yalnız gitmeye alıştırmayın. ilerde her yere yalnız gider

evli barklı adam karısını evde bırakıp neden arkadaşlarıyla gitsin:? ona bu fırsatı vermeyin

Kesinlikle eğer ben Biyere gitmiceksem kocamda bensiz gidemez biyer derken aile ortamlarını Nisan düğün Bayram ziyaret vs aa onun bası bosmu bi karısı var karisiz ne isi varmış nisanda felan, madem ben gidemiyorum sende gitmeyeceksin sevgili kocaciim denemeye bak bence

Seni çok iyi anlıyorum benimde eşim son dakika yarım ağızla söylese bende çok kızarım.Önemli olan nişana gitmek değil eşinin sergilediği tavır bende ince ayrıntılara takılırım vede senin gibi kızar gitmezdim.Benim eşimse bırak söylemeyi işyerindeki arkadaşlarının cemiyetlerine hep tek gidiyor.Önceden çok kızıyordum ama zamanla gördümki iş arkadaşlarının hepsi böyle yapıyor.O da bensiz gidiyor ama takısını takıp tebrik edip hemen dönüyor.Bunun dışındaki cemiyetlerede asla bensiz gitmez.Belki eşinde o ortamda sen rahat edemeyeceksin diye düşünmüştür.Bunu eşinle konuşmalısın mutlaka telefondaki tavrının bir açıklaması vardır

Konu sahibi cevap yazmadığına göre gitti galiba :44:

Kizlar yorumlariniz icin cook ama cok sagolun en sinirli animda yardimci oldunuz :)
Ben bilgisayari kapattim esim aradi 15 dakikaya ordayiz hazirlan hemen dedi.
Neyse ben bekledim kizginim ya, yarinda misafirimiz vardi arkadasimizla geldi samimi arkadasimiz neyse hande seni bu saatte yalniz birakcak degildik heralde dediler tebrik edip doneriz dedi neyse bende toparlandim ciktik. sonuc olarak gittim. esimin goturmek istememe sebebini az cok anladim hem kiyafet konusundaki takintim esyalarim suan yanimda degil ):onu gectim gittik arkadaslarinin hepsini taniyorum ama esli olan yoktu haliyle erkek muhabeti :) ama umdugumuz gibi olmadi acayip eglendik nisandan sonra..tek bayan olmam arada baydi beni ama skntisiz oldu o da evli oldugunun farkina vardi cunku klasik muhabetlerini sarsmis oldum sanirim hepinize coook tesekkur ederim:)

Kizlar yorumlariniz icin cook ama cok sagolun en sinirli animda yardimci oldunuz :)
Ben bilgisayari kapattim esim aradi 15 dakikaya ordayiz hazirlan hemen dedi.
Neyse ben bekledim kizginim ya, yarinda misafirimiz vardi arkadasimizla geldi samimi arkadasimiz neyse hande seni bu saatte yalniz birakcak degildik heralde dediler tebrik edip doneriz dedi neyse bende toparlandim ciktik. sonuc olarak gittim. esimin goturmek istememe sebebini az cok anladim hem kiyafet konusundaki takintim esyalarim suan yanimda degil ):onu gectim gittik arkadaslarinin hepsini taniyorum ama esli olan yoktu haliyle erkek muhabeti :) ama umdugumuz gibi olmadi acayip eglendik nisandan sonra..tek bayan olmam arada baydi beni ama skntisiz oldu o da evli oldugunun farkina vardi cunku klasik muhabetlerini sarsmis oldum sanirim hepinize coook tesekkur ederim:)

İşte bu! Mutlu sonlara bayılıyorum:16::16:

Ben olsam bizim kızlar da akşama bi eğlence mekanına gidiceklermiş beni çağırıp duruyorlardı bari ben de evde yanlız oturmayım, onlarla takılırım derdim. :52:
Kesin kıskanırlar yanlız bırakamazlar....:52::52:

tek derdin bu olsun yahu.barışırsınız birşeycik olmaz.bu nişana ayrı gidiversin farzedinki tanımadıgınız birinin nişanı.

Back
X