çok acil iş başvurusu

minikbusem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2015
151
107
kızlar ben öğrenciyim üniversitede okuyorum ve yazın 3 ayda bizim okul ekimde açılıcak 3 ay oluyor bu 3 aylık kısımda çalışmak istiyorum marketlerde ama herkes yazın 3 aylık öğrenci alımının bittiğini söyledi. ben bugün gene bir iş görüşmesine gidicem markete ama korkuyorum bundan da olumsuz cevap almaktan ve hemen başlamam lazım çok ihtiyacım var çünkü sorum şu öğrenci olduğumu söylemezsem öğrenebilirler mi kızlar beni buna mecbur ediyolar napmalıyım bilmiyorum part time olmaz çünkü maaşı az benim ihtiyaclarımı karşılamaz. öğrenci olduğumu öğrenebilirler mi?

peki maaşları ne kadar biliyor musunuz bana ayda 950 bin tl olunca anca karşılıcak ihtiyaçlarımı

950 bin tl bir ömür yeter heralde :KK53: neyse. lcw, defacto buralar bin küsür liraya yakın veriyor sanırım

işverenlerin ne zaman elemana ihtiyacı belli olmaz aldığı kişiden memnun olmaz yine açıkta kalır poziyon bnce denemeye devam et geç kalınmış diye birşey yok bence

Yazlık yerlere gitme şansınız varsa sezonluk eleman alıyorlar. Bende çalışmıştım öğrencilik dönemlerimde. :) Yabancı dil varsa önceliğinde oluyor ayrıca.

Yok ogrenemez senin ogrenci oldugunu bence soyleme de zaten o tur islerde 3 ayda cikan cok oluyo bi sey olmaz

X