Çok sağol cnm inşallahCanım yaa, hiç üzülme ..ordaki bütün kadınlar senin gibi ..keşke özel bir hastane tercih etseydin ..dediğim gibi ,sonuca odaklan, yavruna kavuşacağın anı hayal et ..sakın sıkma kendini ..
Sancı bu ,ne zaman geleceği belli olmaz .doktor evin uzak olduğu ve yetisemeyecegin için yatısını yapmış sanırım ,kontrol altında olman için ..sen ebelere kulaklarını tika..sadece mutlu anların hayalini kur ..emin ol düşündüğün kadar zor birşey değilÇok sağol cnm inşallahaçılmada olmayınca ordakiler bu hastanın neden yatisini gereksiz yere vermişler ki dediler.. Ama gerçekten sancimda baya vardı ya şuan komple kesildi resmen suyum felan gelmis olsa içim yanmazda
Cok sagolun ara ara sancim giriyo ama azcik azcik .. Yarın sabah suni sancı verir diyo buradaki kadınlar felan. Kabul etmeli miyim sizce gerci başka şansım yok herhalde artk cikamamSancı bu ,ne zaman geleceği belli olmaz .doktor evin uzak olduğu ve yetisemeyecegin için yatısını yapmış sanırım ,kontrol altında olman için ..sen ebelere kulaklarını tika..sadece mutlu anların hayalini kur ..emin ol düşündüğün kadar zor birşey değil
Cikamam falan gibi dusunmeCok sagolun ara ara sancim giriyo ama azcik azcik .. Yarın sabah suni sancı verir diyo buradaki kadınlar felan. Kabul etmeli miyim sizce gerci başka şansım yok herhalde artk cikamam
Bekleme şansın yoksa epidurali tercih edebilirsin. Suni sanci zor olmaz mı ?Cok sagolun ara ara sancim giriyo ama azcik azcik .. Yarın sabah suni sancı verir diyo buradaki kadınlar felan. Kabul etmeli miyim sizce gerci başka şansım yok herhalde artk cikamam
Cikamam falan gibi dusunme
Bi sakin ol ne istiyosun dusun ..eger eve gitmek istyosan git ama kendine guveniyo musun,sancin tekrar baslarsa hemen gelebilcek misin...Bi de gunum dolmadi sezeryan bosa diyosun da...planli sez 39.haftada yapilr genelde,..kordon dolanmasi ,bebegin kakasini yapmasi vs gibi durumlar olabilir geciktikce.. normalde diretme,sezeryan olcaksn derlerse ol,bi aciliyet varsa tabi...
Kontrol altında olman için hastanede olman daha iyi değil mi? Hem bebek hem senin sağlığın için sezeryan gerekiyorsa sezeryan olmalısın hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum Allah yar ve yardımcın olsun
Kızlar okadar bilgisizim ki çok korkuyorum sancim şuan ara ara gene geliyor hiçbir sıkıntı yok sezeryan gerektirecek şimdilikBekleme şansın yoksa epidurali tercih edebilirsin. Suni sanci zor olmaz mı ?
Canım yaAA , hiç korkma ! Telkinde bulun kendine ,kolayligina inan ,yapamam deme ,olumsuz düşünme ..düşünce gücüyle yapamayacağın şey yok ..biraz önce bir üyenin hikayesini okudum .iki üç dakika içinde bebeğimi kucağıma aldım ,nasıl olduğunu anlamadım diyor ..hiiiiiccc korkma ,korkarsan işin zorlaşır ..Allah yardımcın olsun insallahKızlar okadar bilgisizim ki çok korkuyorum sancim şuan ara ara gene geliyor hiçbir sıkıntı yok sezeryan gerektirecek şimdiliksabaha ne olur bilmiyorum çok sagolun bekliyorum simdilik
Cokkkk sagolun çok teşekkür ederimmmmmmCanım yaAA , hiç korkma ! Telkinde bulun kendine ,kolayligina inan ,yapamam deme ,olumsuz düşünme ..düşünce gücüyle yapamayacağın şey yok ..biraz önce bir üyenin hikayesini okudum .iki üç dakika içinde bebeğimi kucağıma aldım ,nasıl olduğunu anlamadım diyor ..hiiiiiccc korkma ,korkarsan işin zorlaşır ..Allah yardımcın olsun insallah
Öncelikle sakin olun. Doktorunuza güvenin gerekirse suni sancı ile doğumu başlatırlar.
Önce bi sakin ol. Seni sadece doğmayı bekleyen güzel bir bebeğin bekliyor. Bunu düşün sadece
Sezaryen düşünmüyorum kısmını kafamdan at bir kere. Doktorun karar versin. Riske girme. Sezaryen olmak ayıp ya da kötü bir şey değil.
37+4te benim de 100ün üstünde sancım çıkmıştı, hissetmiyordum ama sadece belim ve kalçam ağrı desen değil sancı desen değil bir rahatsızlık hissi vardı. Açılmam da başlamıştı. Doktorum doğurmazsın daha günü beklersin deyip eve yollamıştı, zaten sezaryen günümü falan ayarlamıştık çoktan. 37+6da hiçbir şeyim yoktu. Nstde sancı 6 10 falandı, açılma ilerlemedi. 38+2de gayet planlı sezaryen oldum.
Sunni sancıyla açılmayı ve doğumu hızlandırırlar. Sezeryan gerekirse de üzülme ikinizin sağlığı hepsinden önemli.
Bide neden Doğum yapacakların yanındasın ayrı odan yokmu devlet hastanesi mi?
Yatışınızı doktor istemiş. Ebe hanımlar kime kızıyorlar? Had bilmek diye bir şey yok bazılarının sözlüğünde.
Ayy canim benim ya bende etkilendim simdi. İnsallah rabbim gonlune gore verir ve bebisinle sen sag saglim kavusursunz
Iyi de uzaktaymissin yatis yapmayip.napcaktin..bence bi rahatla,sezeryan olursan da olursun..40.haftanin icindesin zaten. Bebek icin oncelikle,sonra senin icin elbette ne hayirliysa o olsun..stres yapma. Sancin stresten de gitmistir belki..
iptal ettir yatışını, evine git
dr. a da sor tabi önce
Canım 100 lerde olan sanciya tabiki hastaneye gideceksin.Doktor gözetiminde olman daha iyi eğer doktor sezeryan dediysede senin için ne hayırlısıyla o olsun.Hemsireler doktordan çok bilmiyor.Sen doktorunun dinle
Doktor ebe ve hemşirelerden kat ve kat bilgili tecrübeli. Tabi ki doktorun ne dediyse onu yapmalısın. Lütfen sakin ol öncelikle, kendini böyle neden sıkıntıya sokup üzüp duruyorsun? Çok güzel bir doğumun olacak, dua ederim ben sana.. yeter ki sıkma kendini. Doktor uygun gördüğü için yatış olmuş, hiç canını sıkma.. evde olmandan iyidir. Ayrıca bende ikinci bebeğimi sezaryen ile doğurmak zorunda kaldım son anda, hiç de bir sıkıntı çekmedim.
sakin ol
Sakin ol ,rahatla ! Kısa bir süre sonra bebisini göreceksin, buna odaklan ..esin nerde ?yanında kimse yok mu ? O ebeleri de şikayet et...doktorun yatisini sağlamış ,eleştirmek onların ne haddine ?
Canım yaa, hiç üzülme ..ordaki bütün kadınlar senin gibi ..keşke özel bir hastane tercih etseydin ..dediğim gibi ,sonuca odaklan, yavruna kavuşacağın anı hayal et ..sakın sıkma kendini ..
Sancı bu ,ne zaman geleceği belli olmaz .doktor evin uzak olduğu ve yetisemeyecegin için yatısını yapmış sanırım ,kontrol altında olman için ..sen ebelere kulaklarını tika..sadece mutlu anların hayalini kur ..emin ol düşündüğün kadar zor birşey değil
Cikamam falan gibi dusunme
Bi sakin ol ne istiyosun dusun ..eger eve gitmek istyosan git ama kendine guveniyo musun,sancin tekrar baslarsa hemen gelebilcek misin...Bi de gunum dolmadi sezeryan bosa diyosun da...planli sez 39.haftada yapilr genelde,..kordon dolanmasi ,bebegin kakasini yapmasi vs gibi durumlar olabilir geciktikce.. normalde diretme,sezeryan olcaksn derlerse ol,bi aciliyet varsa tabi...
Kontrol altında olman için hastanede olman daha iyi değil mi? Hem bebek hem senin sağlığın için sezeryan gerekiyorsa sezeryan olmalısın hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum Allah yar ve yardımcın olsun
Bekleme şansın yoksa epidurali tercih edebilirsin. Suni sanci zor olmaz mı ?
39 arti 1 de gununuz dolmamis olmuyorki.
Gayette dogum zamani.
40. Haftanin icindesinin illaki dogum icin 40. Haftayi beklemeye gerek yokki.
38 haftadan sonraki dogumlar vaktinde dogumdur.
Sunu sancidanda sezaryan olmaktanda korkma.
Yeterki bebegin saglikli dogsun.
Hem devlette zorunlu olmadikca sezaryan yapmazlar merak etme.
Buyuk ihtimal suni sanci verecekler. Korkma cesaretli ol. Bebegininde kendininde saglikli bir dogum gecirmesi icin bol bol dua et.
her şeyi anladım da ebelerin kızması ne oluyor onu anlamadım.
Allah yardımcınız olsun doktora güvenin hiçbir şeyden de korkmayın bebeğinizi sağlıkla alın kucağınıza
Allah hepinizden razı olsun bugun 21:05 de dogum yaptım suni sancı ile... Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah,,'-)Eee noldu ki acaba ..bebek dogdu mu ay.merak.ettim...
amin.. gözün aydın. Allah analı babalı büyütsün,bahtı açık olsunAllah hepinizden razı olsun bugun 21:05 de dogum yaptım suni sancı ile... Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah,,'-)
Allah hepinizden razı olsun bugun 21:05 de dogum yaptım suni sancı ile... Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah,,'-)
Amin ,Allah analı babalı büyütsün inşallah. Çok sevindim ,gözün aydın ..Allah hepinizden razı olsun bugun 21:05 de dogum yaptım suni sancı ile... Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah,,'-)
Ayyy caniiim :) hayirli olsun.. sancin agrin var mi.. surec nasildi cok zor oldu mu suni sanci..Allah hepinizden razı olsun bugun 21:05 de dogum yaptım suni sancı ile... Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah,,'-)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?