Çok acil kızlar. Yatisim yapıldı sancim kesildi yardimmm

Allah analo babali buyutsun bacim. Cok gecmis olsun darisi dogumu bekleyen hamislere ve bebek isteyen tüm kadinlara olsun. Süreci anlatir misin? Nasil oldu?

Ayyy caniiim :) hayirli olsun.. sancin agrin var mi.. surec nasildi cok zor oldu mu suni sanci..
Gozunuz aydin :)
Çok teşekkür ederimm canimm evet zorlugu vardı ama kucağıma alınca hepsini unuttummmm :)) şuan dikişlerin aciyor biraz okadar://

büyük bir kesimi yoksa ufak bir kesimi atıldı?en çok korkttuğum şey oDoğum anında bebeğin kafası ve bütün bedeni ordan çıkacak kadar nasıl genişliyor onu hiç anlamıyorum

büyük bir kesimi yoksa ufak bir kesimi atıldı?en çok korkttuğum şey oDoğum anında bebeğin kafası ve bütün bedeni ordan çıkacak kadar nasıl genişliyor onu hiç anlamıyorum
İzlediğim bi videoda detaylı anlatıyor yanlış hatırlamıyorsam 8cm bebeğin bası 10 cm açılma olunca çıkıyor video Banu Çiftçi normal doğum onun sayesinde sezeryan istiyorum diye diretmem azaldı

İzlediğim bi videoda detaylı anlatıyor yanlış hatırlamıyorsam 8cm bebeğin bası 10 cm açılma olunca çıkıyor video Banu Çiftçi normal doğum onun sayesinde sezeryan istiyorum diye diretmem azaldı
bende hiç video izlemedim ,daha çok korkarım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…