Cok acil ne yapcami bilmiyorum

10 yasinda asik olmana aşırı şaşırdım. Ben o yaştayken "anneee beni aralarina almiyolar" diye anneme dert yanip ağlardım. :110:
Ayrıca senin icin kendine zarar vermis, baska kiz icin bi adama zarar vermis falan... Böyle ruhsal problemleri nasil aska bağlıyorsunuz anlam veremiyorum...:110:

10 yaşında daha küçücukken mi bu ilişkiye başladın?. Acele etme yavrum.
Hazır ayrılmışsın eğitimine odaklan.Zaten ruh hali de iyi değil kendini kesip duruyormuş.Kendini böyle bir duruma mi layık görüyorsun.
Kimseyi dinlemez bu adamla evlenirsen kafanı vuracak yer ararsın.

Psikolojisini kendimce anlayarak yorum yaptım zaten. Herkes tatlı dilden nasiplenemiyor. Konu sahihi komşu kızımmış, arkadaşımmış, kardeşimmiş gibi yorum yaptım. Belki daha yakınım olsa daha da acımasız konuşurdum. Hata yapmaya, hayatını kendine zindan etmeye meyilli her genci şöyle bir silkelemek, hayatta gerçekten önem arz eden şeyleri hatırlatmak lazım. Yine de teşekkürler uyarın için.
İşte sizin üslubumuz çok işe yaramıyor bu zamanda ibasanlar anlayıp ona gire yönlendirme yapmak gerektiğini düşünüyorum. Şu zamana kadar bu kıza kimbilir kaç kişi sizin gibi konuştu belliki ters tepmiş. Bazen hatalar eleştiri ile değil doğru yanlışı göstermekle düzeliyor malesef

Aklını başına topla ablacım çocuklugunu ziyan etmişsin bari gençliğini etme degermi.senin yaşında olmak için neler vermezdim.tam hayatını şekillendirecegin yaşlardasın kafanı okumaya ver.şunu bilki güzel hayat mutlu insan=para bunun içinde okuman meslek edinmen lazım sonra zaten bu günlerini hatırlayınca ne salakmışım nelere üzülmüşüm diye güleceksin

Aklını başına topla ablacım çocuklugunu ziyan etmişsin bari gençliğini etme degermi.senin yaşında olmak için neler vermezdim.tam hayatını şekillendirecegin yaşlardasın kafanı okumaya ver.şunu bilki güzel hayat mutlu insan=para bunun içinde okuman meslek edinmen lazım sonra zaten bu günlerini hatırlayınca ne salakmışım nelere üzülmüşüm diye güleceksin
Insallah ablacim tesekkur ederim

Back
X