çok acil ssk ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar bakar mısınız

seasparkle95

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2015
58
12
Bu çarşamba için özel bir hastaneden jinekoloji muayenem var ve bir kaç özel kan testi isteyeceğim,ancak testleri de özel hastane de yaptıracak kadar param yok devlete gitmek istiyorum ssk lıyım ama babamın üzerine bu yüzden görmesini istemediğim için ssk lı göstermeden gideceğim kendimi bu mümkün mü devlette ? ben kan tahlilini ssk ya bağlı olmadan paralı bi şekilde devlette yaptırabiliyor muyum ? Ve bunun kaydı vs si tutuluyor mu babam bişekilde öğrenebilir mi ?

Son düzenleme:
Özel kan testi dediğiniz gebelik testiyse eğer hastane gebelik durumu girdiği için paralı da olsa sgk karşılasa da tanı gebelik durumu bakanlıkta görünür. Ve bağlı olduğunuz aile hekimi direkt sizi arar hamile misiniz diye.aradığımız kişiler bekar bile çıkabiliyor bazen.diğer hormon tahlilleriyse yaptıracağınız gizli yaptıracak bir durum yok bunda herkes yaptırabilir

Özel kan testi dediğiniz gebelik testiyse eğer hastane gebelik durumu girdiği için paralı da olsa sgk karşılasa da tanı gebelik durumu bakanlıkta görünür. Ve bağlı olduğunuz aile hekimi direkt sizi arar hamile misiniz diye.aradığımız kişiler bekar bile çıkabiliyor bazen.diğer hormon tahlilleriyse yaptıracağınız gizli yaptıracak bir durum yok bunda herkes yaptırabilir
Bugün yaptırdım clamidya testiydi muayene ücretimi sgksız yaptırdım doktorda kültür aldı ücreti sgk saymamıştır heralde negatif çıktı çok şükür teşekkür ederim bilgi için

X