oğlumla aynı sınıfta değiller şükürki, olsaydı birisi bu sınıftan ayrılırdı inanın
oğlum bu konu hakkında sadece o çocuğun nihayetinde sorunlu olduğunu ve böyle bir hareketin ancak bu tür insanın yapabileceğine kanaat etti, yinede korkmuyo değilim, etkisi yok yani ben bu konu hakkında sadece o ve türevi çocuklardan uzak durmasını söyledim oda herşeyiyle bana katılıyor, işin başka bir tuhaf yanıysa bu çocukta bizim servisteymiş bilemiyorum oğlumla yine konuşucam. fakat oğlum serviste asla yanyana oturmadıklarını ve oturmayacağınıda söylüyor, tuhaf hareketleri yani konuşma tarzı olduğunu diyor bende serviste ona gözüksem acaba nasıl olur, yani cuma konuşması olduktan sonra , düşünmüyor değilim....
birde oğlum etkilenmiş gibi durmuyor bunu ona sorucam yani psikoloğa götüreyimmi oğlum diye....sevgili '' fatunuz'' yani içdünyasında bu olay büyücektir mi diyorsunuz. :1no2:sevgilerimle...
oğlunuzun çocuğun sorunlu olduğu fikrinde olması güzel...
nasıl desem...
yani amaç olarak cinsel taciz değil de onun gözünde "delice" yapılmış bir hareket...
ancak çocuğunuzu en iyi siz tanırsınız.... bu fikr sizi sakinleştirmek için mi söyleniyor yoksa oğlunuzu görüşü de mi bu onu siz belirleyin...
siz çok üstelemeyin... üstelemeyin derken elbette ilgilenin ama dünyanın sonuymuş gibi de davranmayın....
han Allah korusun tecavüze uğayan insanlar lekelendklerini düşnür ve bu lekeyi kimse bilmesin diye kimseye birşey anlatamaz ya...
işte o şeklide lekelenmiş hissetmesin kendini...
evet yapılmaması gerken terbiyeszcebir olaya mazur kaldı ama dünyanın sonu değil....
bu onun hatası da değil...
yapılması gerekeni yaptı.. annesine anlattı....
bundan sonra dikkat edecek hoşuna gitmeyen bir davranış hissetği zaman o anda tepki gösterecek....
eve gelmeyi anneye ulaşmayı beklemeden....
pskologa götürmek istiyorsanız şöyle yapabilirsiniz:
bu durumu gelip bana söylemen aramızdaki ilişkinin ne kadar sağlam olduğunu gösterdi çok mutlu oldum... senin güçlü bir çocuk olduğunu bliyorum ancak bu tür olaylarla ilgili en doğru bilgiyi bir psikoloktan öğrenebiliriz... birlikte gitmeye ne dersin?* acaba psikolok bize nasıl fikirler verecek?
diyebilirsiniz... böylece suçluluk ya da eziklik hissetmez....
ama sürekli okula gitmek çocuğunuzu koruyacak mı emin olun???
oğlunuzun kendini koruması gerek... en iyi koruma gerçek içten ve sağlam bir duruşla yapılan...
"hayır benden uzak dur bir daha bunu yaparsan seni idareye şikayet ederim... bu hiç de eğlenceli bir şey değil... sana komik gelebilir ama bana göre iğrenç ve çirkince..."
gibi bir tavır olur.......