Doğuma Hazırlık Çok acil!!!Verda ismi Nasıl?(Gül demek)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ben ileride kızım olursa adını Eda koyucam valla hem bana uygun hem söylemek kolay kısa öz anlamlı bi isim :)) verda yi sevemedim zor söylemek.

Bence diğer düşündüğün isimler çok daha güzel.Ben verdayı beğenmedim.

Benim yaşadığım yerde verda ismi kullanıyor.bizim bi verda teyze vardı herkes Vardik der.. o geldi aklıma. .

Asel esil sare nisa ben bu isimleri cok severim verda fazla begenemedim

Verda Arapçada Gül demek
Neden Arapça tercih ediliyor bu ara bu kadar

Verda ismi de güzel de eva ismi daha güzel Allah nasip ederse ilerde bir kızım olduğunda adını eva koyucam. Anlamı Havva yaratılan ilk kadın demek.

Eva ismini koymak Mikail yerine Michael, Meryem yerine Maria koymak gibi... kendi tercihiniz tabi.
Amacım tartışma yaratmak değil ama mesaj dikkatimi çekti.

Oglunuzun ismiyle uyumlu olsun istiyorsanız erva , zehra veya afra koyabilirsiniz. Anlamlarını arastirabilirsiniz. Ben çok takintiliyim bu konuda inşallah bi kızım olursa kısa bir isim listem var onlardan bikacini paylaştım sizinle. Üçü de anlamı guzel dinimize uygun isimler. İsmiyle yaşasın inşallah :)

Son düzenleme:
Benim bi arkadasimin ismi karakteri pek iyi değildi fazla rahatti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…