cok acil vodafone bayisinde calisan varsa bakabilirmi ???

aysimaaaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2013
219
7
68
Bugul aldatildigimi ogrendim ve esim tabiki inkar ediyor numara vodafone a kayitli ama ne yaptiysam ismine ulasamadim tlfn bayisinde calisan bi tanidik bulsam kimin uzerine oldugunu ogrenebilirmiyim ???

Akıllı telefonlarda CIA diye özellik var oraya yaz noyu oradan cikabilir

Hepsini denedim 118 li numaralarin ama rehbere kayitli degil diyo bi bayana ait arayip dinledim sesini ama arkadasinin esinin numarasi oldugunu ve onun telefonundan arkadasinin konustugunu soyluyor benimde ismine ulasmam lazim yoksa bisey ispatliyamiyorum inkar ediyor

O zaman numarayi ara aununla görüşecek tim falan de ismini ogrenmeye caliss

Rehbere kayıtlı değil diyorsa,bulamazsın canım.İsime ulaşmak zor şu durumda

Numara 24 saat kapali cok nadir aciliyo bi sefer denk geldi snra kapandi tekrar ulasilamiyo hani yakalamam cok mumkun degil

Numara 24 saat kapali cok nadir aciliyo bi sefer denk geldi snra kapandi tekrar ulasilamiyo hani yakalamam cok mumkun degil
Telefonun Android işletim sistemine sahipse Google Play Storeden CIAyi kur ve numarayı arat canım kayıtlı olan isim çıkar diye umuyorum.Çıkmazsada yapacak birşeyin yok

İyi akşamlar canım benimde eşimin hattı vodafonedu ben o uyurken telefonu alıp mesajlar bölümüne girdim
SIFRE yazıp 7000 e gönderdim.
gelen şifreyi kağıda yazıp meaajı telefondan sildim.
Sonra internetten vodafone self servise eşimin numarasını başında sıfır olmadan ve o şifreyi yazarak girdim son altı ayın görüşme detayları görüştüğü telefon numaraları saati dk sı tl si ile mesaj attığı numaralar görünüyor.
aAyrıca hattın kimin üzerine kayıtlı olduğuda yazıyor kullandığı pakete varana kadar. bulursan hepsinin ekran kaydını alki elinde bılunsun ama gizli tut iyice emin olana kadar.

Esimin hatti avea kayitlardan ulastim son 20 gundur konusma ve msj var ama baska bi delil yok elimde oda inkar ediyo benim ismine ulasmam lazim kesin olmasi icin

Vodafon bayisinden ogrenemezmiyim numaranin kimin uzerine kayitli oldugunu
eşinizin konuştuğu numaranın mı kime ait olduğunu öğreneceksiniz anlayamadım yam olarak ama şöyleki belki kendi üzerine kayıtlı olmayabilir. Ayrıca avea vodafone ya da Trcll bayilikleri gidip bu numara kime ait dediğinizde veremeyenblirler. herhangi vir bayiliğe telefon açıp sorın isterseniz yinede. Eşinizin üzerine çok gitmeyin sıkboğaz etmeyin ama takipte olun çaktırmadan facebook twitter intagram whatsaap da gizlenen kişi varmı yok mu vs bakın müsait bi zamanda eşinizin eve ve size karşı olan davranışları arasında uçurum var mı sebepsiz bağırıp çağırmalar yada yersiz iyilik meleği gibi davranışlar kısacası olağan dışı hal ve hareketler bakın bakalım bu süredede temkinli olun hamile kalma konusunda.
Bu psikoloji bu şüphe o kadar berbatki Allah yardımcınız olsun akıl ve kalp gözünüzü açsın ve gerçek ne ise onu öğrenin dilerim yanlış anlaşılmadır ve bahsettiğiniz gibi bir durum yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…