cok acil vodafone bayisinde calisan varsa bakabilirmi ???

Arkadasiysa ve sürekli konusup mesajlastiysa simdi telefon neden sürekli kapali? Bu bile yeterli bence... Arasin o zaman arkadasini bide sizin yaninizda konussun... Vodafona gidip belkide ögrenebilirsiniz, yada biraz daha bekleyin burda süper öneriler gelir bence...

arkadaşıma oldu aynısı 118 li hatlardan
ismi öğrenemedik
ancak şeytalık edip numarayı aradık
ben..... siteden arıyorum nasılsınız dedim
ismimi söyledim hitap etmem için isminizi söylermisiniz dedim
söyledide sonrada hanımefendi güncel ilanların mail adresinize gelmesini istiyorsanız lütfen mail adresinizi güncelleyin dedim kibarca ve kapattım
sonuç ismi öğrendik
sende buna benzer bişey yapabilirsin

Ya esim konusmus bundan eminim ama hamileyim ve haftaya doguma giricem bu isi cozemezsem icim hic rahat olmiycak dogum sonrasi iz surmem cok zor internetten hic anlamaz kullanmazda benim onun yalanini ortaya cikarmam lazim onun icinde numaraya ulasmam lazim tanidik bi calisan bulsam bakabilirmi kayitlardan cikarmi

Numara surekli kapali sadece bi kere denk geldi kadin sesini duydugum an sok olup kapattim diyemedim bisey

oyyy Sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza alın inşallah.
Aklınıza gelen yapılabilir her yolu deneyin demekten başka bişey gelmiyor aklıma. Eşiniz anlaşılan o ki karşınıza alıp konuşsanız dahi size gerçeği söylemicek hoş kim söylerkide... aaauufffff

Cia mi ilk kez duydum nasil bakabilirim ordan?
Rehbere kayıtlı değilse cia programında da çıkmaz,ayırıca cia programı başkasının rehberinden alıyor,aradığın numara başkasının rehberinde aşkım diye kayıtlıysa aşkım diye çıkar yada deli diye kayıtlıysa öyle çıkar.

Farklı bir numaradan arayin bilmem ne kargo şubesinden ariyorum adiniza gönderilmiş bir kargo yola cikmistir teyit için isim soy isim alabilir miyim de. Yada ara ay ben yanlismi aradim kimle gorusuyorum de siz kimi aradiniz diyecektir ya bi sn aklim karisti kimle görüşüyorum şuan diye israr et mutlaka adini söyleyecektir. İsmini öğrenmek basit yani bu şekilde bir yol dene.

Tlfn kapali bir haftadir surekli ariyorum en az 15 dk da bir ama kapali bi kez denk geldim ondada konusamadm bile

Iyi de artık çok geç. Ortada bir aldatma varsa konu sahibinin eşi görüştüğü kadını çoktan uyarmistir. Farklı bir numara kullanmaya başlamış dahi olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…