Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım kardeşim, sen beslemeye çıkmasan bizim haberimiz olmayacaktı. Allah senden razı olsun.
Begeniler kalkinca siliniyordu sanirim.Mune konu acil olunca ifşa oldum, 3. Sayfadaki fotoğrafı kaldıramıyorum
Mune konu acil olunca ifşa oldum, 3. Sayfadaki fotoğrafı kaldıramıyorum
Baya inlettim ekrem beyi de belediye sayfasını da :) kuzenim yazmış deyip devam etseydin. Ben acil olunca kk den biri adı şu bu diyemedim :)Beni de senin isminle kaydetmiş adamcağız adımı bir türlü anlatamadım:))))
+1Fotoğraf ve açık adresle birlikte twitter üzerinden beylikdüzü belediyesine yaz(hesabın kilitliyse göremezler, önce kilidini aç) hemen geliyorlar ilgili yere
Baya inlettim ekrem beyi de belediye sayfasını da :) kuzenim yazmış deyip devam etseydin. Ben acil olunca kk den biri adı şu bu diyemedim :)
Çok geçmiş olsunATTRAENTE , hasta kuzucuğa yardım eli uzanmış.
Bibliyo senin işlemde tamam ama dikkatli olun lütfen olur mu? En azından bu gibi bilgileri özelden paylaşın.
Çoğu ilde gönüllü çok hayvansever var, açıktan isimlerini, iletişim bilgilerini vermek yasak ama sitedeki hayvanseverler özelden bir konferans grup kurup ulaşabilecekleri gönüllüleri paylaşabilirler diye düşünüyorum, faydası olur gibi geliyor bana.
Şu an sorunumuz ulaşım maalesef, yollar açık olsaydı çoktan yetiştirmiştim kliniğe. Şu an bulunduğum yerde sokaklar hep rampa ve kar kaplı. Çıkış mümkün olsa burada çok hayvansever komşular var biri illaki ulaştırırdı bizi. Bu arada hep kızsamda bu kez belediyeyi takdir ettim çağrıyı alır almaz dönüş yaptılar. Şu an büyük çaplı beslemeler yapıyorlar ve ana yollardaki hayvanları topluyorlar. Sezarın hakkı sezara bunlar güzel gelişmeler:)