- 8 Mayıs 2015
- 9
- 1
- 28
Merhaba.Burada yeniyim. Sıkıntılarım cok Kendi kendime cikis yolu bulamadim bende buyuklerimden akil alayim diye sirf bu yuzden uye oldum. Derdim kayinvalidem. 19 yasimdayim 9 aylik evliyim. Kacarak evlendim. Ve kayinvalidemle yasiyorum. Isteksiz olarak tabi. Geldigim gunden beri 2 ay iyiysek sonrasinda hep surat asmalar hep konusmamalar ayrimlar yapiyor. Nedeni ise ben bazi seylere alıniyorum uzuluyorum kimseye diyemedigimden suratim asiliyor. Kayinvalidem uzerine aliniyor. Ama bu sefer gercekten problemim o.Konusmadim yanina gidip yemek hazirlamasina yardim etmedim diye bana soylendi. Konusmuyorda. Oglu herseyi yaptı gene konistu ben bi surat yaptim konusmadim diye benimle konusmadi bile.
Kahve yapcaktim anne sende icecek misin dedim cevap bile vermedi. Yemek hazirladi oğlunu cagirdi sadece. Herkesin camasiri yikankis benimkiler yikanmamis. Bunlar gucume gidiyor.esime desem dedigimi yapmiyon sonra gelip soyleniyon diyo cikmaza girdim bi konusmadik ben gittim mutfağa yemek yedim karsilikli kocam istedi diye sıkıntı cikmasin diye. Ikinciye gene konusmadik ve bunlar oldu ya yardimci olun nolur artik cikmaza girdim cikip gitsem diyorum babam konuşmuyor eve almaz abimler dur durdugin yerde diyo napcagimi sasirdim ne yapsam alt ederim sustururum bu kayinvalidemi ne yaparaam kocam yanimda olir yardım edin ne olursunuz.
Kahve yapcaktim anne sende icecek misin dedim cevap bile vermedi. Yemek hazirladi oğlunu cagirdi sadece. Herkesin camasiri yikankis benimkiler yikanmamis. Bunlar gucume gidiyor.esime desem dedigimi yapmiyon sonra gelip soyleniyon diyo cikmaza girdim bi konusmadik ben gittim mutfağa yemek yedim karsilikli kocam istedi diye sıkıntı cikmasin diye. Ikinciye gene konusmadik ve bunlar oldu ya yardimci olun nolur artik cikmaza girdim cikip gitsem diyorum babam konuşmuyor eve almaz abimler dur durdugin yerde diyo napcagimi sasirdim ne yapsam alt ederim sustururum bu kayinvalidemi ne yaparaam kocam yanimda olir yardım edin ne olursunuz.