Cok acil yardim istiyorum lutfen.

Hatice42

ツ ツ
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2015
9
1
28
Merhaba.Burada yeniyim. Sıkıntılarım cok Kendi kendime cikis yolu bulamadim bende buyuklerimden akil alayim diye sirf bu yuzden uye oldum. Derdim kayinvalidem. 19 yasimdayim 9 aylik evliyim. Kacarak evlendim. Ve kayinvalidemle yasiyorum. Isteksiz olarak tabi. Geldigim gunden beri 2 ay iyiysek sonrasinda hep surat asmalar hep konusmamalar ayrimlar yapiyor. Nedeni ise ben bazi seylere alıniyorum uzuluyorum kimseye diyemedigimden suratim asiliyor. Kayinvalidem uzerine aliniyor. Ama bu sefer gercekten problemim o.Konusmadim yanina gidip yemek hazirlamasina yardim etmedim diye bana soylendi. Konusmuyorda. Oglu herseyi yaptı gene konistu ben bi surat yaptim konusmadim diye benimle konusmadi bile.
Kahve yapcaktim anne sende icecek misin dedim cevap bile vermedi. Yemek hazirladi oğlunu cagirdi sadece. Herkesin camasiri yikankis benimkiler yikanmamis. Bunlar gucume gidiyor.esime desem dedigimi yapmiyon sonra gelip soyleniyon diyo cikmaza girdim bi konusmadik ben gittim mutfağa yemek yedim karsilikli kocam istedi diye sıkıntı cikmasin diye. Ikinciye gene konusmadik ve bunlar oldu ya yardimci olun nolur artik cikmaza girdim cikip gitsem diyorum babam konuşmuyor eve almaz abimler dur durdugin yerde diyo napcagimi sasirdim ne yapsam alt ederim sustururum bu kayinvalidemi ne yaparaam kocam yanimda olir yardım edin ne olursunuz.

19 yasında evlılık ıcın cok acele etmıssın olan olmus ama barı bebek ıcın acele etme sende ıse basla tum gun burun buruna olmazsın kv ve kendı evınıze cıkmak için caban olur. Ev ev üstüne olmaz

19 yasında evlılık ıcın cok acele etmıssın olan olmus ama barı bebek ıcın acele etme sende ıse basla tum gun burun buruna olmazsın kv ve kendı evınıze cıkmak için caban olur. Ev ev üstüne olmaz
esim calismama izin vermiyor ki

Eşiniz ayrı ev düşünmüyor mu?

Madem bu kadar sorumluluğun altına girdiniz, idareci olmayı becereceksiniz mecbur.
Ve kendi evinize çıkmanın yollarına bakacaksınız.

Kv ile yaşamak başlı başına hata. Ayrı eve çıkma imkanınız yok mu? Birde bunu bilerek mi kaçtın?

Anlaşmaya çalışmaktan başka çare yok gibi.İki kadın birbiriyle inatlaşınca pek hoş sonuçlar çıkmıyor çünkü.

Ayrı ev ayrı hayat tek çözümü bu yoksa k.validenle savaşa girersen eminim kaybeden taraf sen olursun

Her gün onlarca böyle konular açılıyor nette. Ne olur artık akıllansın genç kızlarımız. Kaçmak kalksın artık bu dünyadan.
Nazla niyazla evlenenlerin bile evliliği çok zorken kaçarken elbet daha zehir olur hayat.

Yıllardır büyüten anne babaya rağmen adamın biri çıkıyor, rızasız, maddiyatsız o kızı evden kaçırıyor. Ne üzücü, kırıcı.
..

Kv.nizle konuşun. Kahve yapın götürün, bu şekilde olduğunda uzulduğunuzu, zaten yaşınızın çok genç olduğunu ve sıkıştığınızı anlatın. Tatlılıkla aklınızdan geçenleri söyleyin mutlaka. Aynı evde yaşayacaksanız, trip atmak yerine konuşmayı seçmek zorunda kv.niz.

Gerçekten üzülüyorum böyle konular okudukça.

Merhaba.Burada yeniyim. Sıkıntılarım cok Kendi kendime cikis yolu bulamadim bende buyuklerimden akil alayim diye sirf bu yuzden uye oldum. Derdim kayinvalidem. 19 yasimdayim 9 aylik evliyim. Kacarak evlendim. Ve kayinvalidemle yasiyorum. Isteksiz olarak tabi. Geldigim gunden beri 2 ay iyiysek sonrasinda hep surat asmalar hep konusmamalar ayrimlar yapiyor. Nedeni ise ben bazi seylere alıniyorum uzuluyorum kimseye diyemedigimden suratim asiliyor. Kayinvalidem uzerine aliniyor. Ama bu sefer gercekten problemim o.Konusmadim yanina gidip yemek hazirlamasina yardim etmedim diye bana soylendi. Konusmuyorda. Oglu herseyi yaptı gene konistu ben bi surat yaptim konusmadim diye benimle konusmadi bile.
Kahve yapcaktim anne sende icecek misin dedim cevap bile vermedi. Yemek hazirladi oğlunu cagirdi sadece. Herkesin camasiri yikankis benimkiler yikanmamis. Bunlar gucume gidiyor.esime desem dedigimi yapmiyon sonra gelip soyleniyon diyo cikmaza girdim bi konusmadik ben gittim mutfağa yemek yedim karsilikli kocam istedi diye sıkıntı cikmasin diye. Ikinciye gene konusmadik ve bunlar oldu ya yardimci olun nolur artik cikmaza girdim cikip gitsem diyorum babam konuşmuyor eve almaz abimler dur durdugin yerde diyo napcagimi sasirdim ne yapsam alt ederim sustururum bu kayinvalidemi ne yaparaam kocam yanimda olir yardım edin ne olursunuz.
Daha flört nedir bilmeden çocuk yaşta neydi bu telaşın kaçtın gittin evladım :KK43: Ben sana ne akıl verebilirim ki :KK43:

yasin kuçuk
arkanda ailen yok
kaynana muhtaçsin onun evindesin
kocan ana kuzusu
ailenden kaçmisin oldugun evde fazlalik siginti gibi yasiyorsun

ve o evin bilmem kaç yillik hanimini alt edeceksin oylemi?
dusunmesi bile komik ..

Benim anlamadigim camasirlari neden kayinvalidenin yikamasini bekliyorsun ki? Elinde yikamayacaksin sonucta makine var. Ac kapagini, at icine yikansin. Bunudert edecegine kendin yap. Hem ne guzel senin camasirlarin ayri yikanir. Yemegini de kendin yap ye. Ayni evi kullaniyorsunuz, o ev seninde evin. Misafir gibi davranirsan, hep oyle kalirsin. Canin bi yemek cektiginde rahatca gidip yapabilmelisin. Kayinvalidem ne der diye dusunmeden. Her adimini, acaba kayinvalidem ne der diye atarsan, o evde her an gonderilecek biri gibi olursun.

Soyle yanit vereyim. Beraber yasicamizi bilmiyordum ayri ev diye kararlatirmistik.Alt etmek derken benimle ugrasmasin diye laf soylemesin diye ya uasim kucuk cok kucuk yalnizim her gun agliyorum ailemi birakip gittim cok pismanim kactigim icin dayanamiyorum evi terk edicem az kaldi neden herkes akıl vermek yerine dahada cok yarama tuzbasiyor ki benim yerimde siz de olabilirdiniz ablalarim.

X