kızlar mrb 5 haftalık gebeym ve dün kanamam oldu hastaneye gittim çok korkuttular beni ve miyom söylediler bugün kendi doktoruma göründüm ve keseyi gördük yok bi problem dedi ama düşük tehlikesi dedi miyom falan yok dedi ne yapayım ben progestana devam et dedi progestanı kullanınca kesildi kanaman ama çok korkuyorum ben ya
kendine çok dikkat et doktorun düşük tehlikesi var diyosa yat dinlen miyomda yokmuş zaten.mecbur kalmadıkça kalkma ayağa ilacıda kulanmaya devam edersin hiç bişiy olmaz korkma ama kendini yorma
hiç kalkmıyorum yerimden sağolsun annem bakıyo kayınvalidemde gelcek bakalım hayırlısı inşallah tutunur bebeğim ama çok korktum dün direk kürtaja alalım dediler
nası hemen kürtaja alalım dediler ya.ama kendi doktoruna gidince sadece düşük tehlikesi var dedi değilmi.kalkma sakın hayırlısı olsun iyi düşün iyi olsun.ama düşersede gelişmemiştir öyle düşün.kalp atışı gözüktümü yoksa su ana sadece kesemi var
kızlar mrb 5 haftalık gebeym ve dün kanamam oldu hastaneye gittim çok korkuttular beni ve miyom söylediler bugün kendi doktoruma göründüm ve keseyi gördük yok bi problem dedi ama düşük tehlikesi dedi miyom falan yok dedi ne yapayım ben progestana devam et dedi progestanı kullanınca kesildi kanaman ama çok korkuyorum ben ya
şuan sadece kese var zaten ve 5+0 gün lük hamileym evet doktorum miyom falan yok dedi yat ve progestana devam et dedi
canım olabilir hayırlısı inşallah hailesindir rabbim hayırlısını versinAmin heycan sinirlilik duyglrı, kararsızlk bendede var sonucları yarın sabah alacam hamilelik şüphem var benimde canım
çok saol inşallah bişi olmazgüzel kardeşim hiç korkma yat dinlen hapını içmeye devam et , kanaman kesildiyse korkmana gerek kalmamış, kendine dikkat et ayağını uzat keyfine bak için rahat olsun :)
Geçmiş oılsun canım ben dört aylıkken başladı bulantılarım sonrada devam etti yani ilk cocuğumdayken di bu sorunlar
Progestan kullanamadım kordudan arkadaşlarrr 2 güm içtim zaten kanamamı artırdı bende bıraktım.Bugün 7 gün olduuu kanamam vardı bugünn şuan itibariylee yok.Bitti şükür.Ama şimdi de yeni bir korku acaba bebeğimi düşürdüm müüüüü.6 7 haftalık bebek ufak bir kan gibiiii akıp gidermii o şekilde düşük yapan oldumu kızlar???????Çünkü sert bir cisim bebeğe benzer hiç bişi düşürmedimm
canım olabilir hayırlısı inşallah hailesindir rabbim hayırlısını versin
çok saol inşallah bişi olmaz
canım benim üç tane hatta daha fazla düşüğüm var saymayı bıraktım artık hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?