- 25 Mayıs 2014
- 754
- 300
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet hamilesin tebrikker istersen iki gun sonra yine bi kan tahlili yap ikiye katlaniyo goreceksin degerlerin 😉
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Adetim 1 gün geçmişti test yapmıştım çok silik çıkmıştı ama hayal meyal gözüküyordu.. O günün akşamına doğru adet oldum sandım normalde 7 gün süren ve dolu dolu gelen adetim o gün çok az geldi ertesi gün biraz daha geldi dün kesildi.. Bende işgillendim test yaptım çizgiyi daha net gördüm sonra kan tahlili yaptırdım o değer çıktı :) son bat 9undaydı :)
Evet cnm hamilesin ayni seyi bende geçen hafta yaşadım adetime 4 gün kala evde test yaptim ikinci çizgi cok silikti 3 gün sonra kan testi verdim iki gün sonra sonucu aldim beta hcg 215 ti ebe 4 haftalik dedi haftaya dr gidecem allahım sağlıklı sıhhatli kucağına almayi nasip etsin inşallah
Hemen randevu al dr git derim canim kanama oldu ise madem ihmal etme,
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
O zaman benim geç döllenme mi oluyor benimde 4 haftalık ama senden baya düşük.. Ben adetim 1 gün geçtikten sonra yapmıştım hayal meyal silik görmüştüm.. Dün yaptım yine silikti ama bu sefer net gözüküyordu..
Geç döllenme olabilir cnm çünkü ben soyledigim gibi ikinci cizgiyi adetime daha 4 gün varken gördüm ama bebislerimiz bizimle olsun yeter geç veya erken ne fark eder![]()
Rabbim bebişlerimizi korusun canım bizede dikkat etmek düşüyor tabi :)