Moda Haberleri Çok acil yardım lütfen gelin

azraozden

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2013
4
0
16
İstanbul
Düğünüm için ayakkabı bakıyorum ve iki ayakkabı arasında kararsız kaldım. Çareyi burada sizlere sormakta buldum. Sizce bu iki ayakkabıdan hangisi daha güze? Lütfen yorum yapın çok zor durumdayım. Bir türlü karar veremedim. Linkleri paylaşıyorum şimdi.
Bu birinci ayakkabı aşağıdan 7. pembe platform ayakkabı

Platform Topuk Gelin Ayakkabısı Modelleri | AnneCocuk.Co - Kadın / Çocuk - Hamilelik, Sağlık, Moda, Dekorasyon

Bu da ikinci ayakkabı alttan 6. ayakkabı

2013 Gelin Ayakkabıları Modelleri | AnneCocuk.Co - Kadın / Çocuk - Hamilelik, Sağlık, Moda, Dekorasyon

Düğünüm için ayakkabı bakıyorum ve iki ayakkabı arasında kararsız kaldım. Çareyi burada sizlere sormakta buldum. Sizce bu iki ayakkabıdan hangisi daha güze? Lütfen yorum yapın çok zor durumdayım. Bir türlü karar veremedim. Linkleri paylaşıyorum şimdi.
Bu birinci ayakkabı aşağıdan 7. pembe platform ayakkabı

Platform Topuk Gelin Ayakkabısı Modelleri | AnneCocuk.Co - Kadın / Çocuk - Hamilelik, Sağlık, Moda, Dekorasyon

Bu da ikinci ayakkabı alttan 6. ayakkabı

2013 Gelin Ayakkabıları Modelleri | AnneCocuk.Co - Kadın / Çocuk - Hamilelik, Sağlık, Moda, Dekorasyon

hayırlı olsun canım ama sanki biraz daha sade ayakkabılara baksan üstünde dudak olan bile var :) hem gelinliğin ne model ? nasıl bi tarzı var ?

o dudaklı olan çok saçma geldi bana ama 2. si güzelmiş hem topuğuda az rahat edersin hemde şıkmış

Back
X