çok acil yardım lütfen

asiii8837

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2010
497
1
0
Konya
kızlar yarın ilk randevuya gidiyorum tüp bebek için en az ne kadara ihtiyaç var elimizde 6000 tl var yeter mi çok korkuyorum 4 senede anca kdar oldu lütfen yardım edin özellikle konya eurofertıel da yaptıranlar varsa ne kadara mal oldu hepsi içinde

allah yar ve yardımcın olsun arkadaşım fiyat konusunda bilgim yok,sadece şans dilemek istedim sana....

tüp bebek merkezleri kısmında eurofertil topiğindeki arkadaşlara sorabilirsin. normalde 5 milyar rahat rahat yeter. yalnız kalacak yer probleminiz yoktur inşallah. yoksa o da epey bi tutar. pazarlık yapmayı da unutma. eurofertillerde pazarlık yapılabiliyormuş. utanmadan sıkılmadan pazarlığını da yap canım. allah yolunu açık etsin.

tüp bebek merkezleri kısmında eurofertil topiğindeki arkadaşlara sorabilirsin. normalde 5 milyar rahat rahat yeter. yalnız kalacak yer probleminiz yoktur inşallah. yoksa o da epey bi tutar. pazarlık yapmayı da unutma. eurofertillerde pazarlık yapılabiliyormuş. utanmadan sıkılmadan pazarlığını da yap canım. allah yolunu açık etsin.

kalacak yer sıkıntım yok allah şükürde bir sürü tahlil falan yapıyorlar onlardan çok korkuyorum allahım yardımcı ol lütfen pazarlık yapıcaz zaten bi şekilde mecburum zaten

kalacak yer sıkıntım yok allah şükürde bir sürü tahlil falan yapıyorlar onlardan çok korkuyorum allahım yardımcı ol lütfen pazarlık yapıcaz zaten bi şekilde mecburum zaten

eurofertilde herşey dahil diye biliyorum. başka bir eurofertilde arkadaşım tüm tahlillerini muaynelerini hatta gebelik bcgh sini dahi ücrete dahil yapmıştı. konya da nasıl oluyor bilmiyorum. ama paranız haydi haydi yeter korkma rabbim bu tedavide bebişini sana kavuştursun...

eurofertilde herşey dahil diye biliyorum. başka bir eurofertilde arkadaşım tüm tahlillerini muaynelerini hatta gebelik bcgh sini dahi ücrete dahil yapmıştı. konya da nasıl oluyor bilmiyorum. ama paranız haydi haydi yeter korkma rabbim bu tedavide bebişini sana kavuştursun...

amin inş çok sulu gözüm başladım gene allahım herkese nasip et anneliği:gitme:

aminnn canım korkma o kadar korkucak bişi yok merak etme sen allahım yardımcın olsun yeter paran sen rahat ol tahlilleri ssk da yaptırabilirsin aklında olsun

canım paket fiyatı içinde değilse bence de tahlilleri ssk ile yaptır mutlaka... ben istanbuldayım ama yaptırdığım merkez, kredi kartına taksit yapıyordu mesela. onu da öğren, yükseltebiliyorsan limitini yükselt ve taksit yaptır derim canım ben öyle yaptım... Allah yolunu açık etsin, sevgiler...

aminnn canım korkma o kadar korkucak bişi yok merak etme sen allahım yardımcın olsun yeter paran sen rahat ol tahlilleri ssk da yaptırabilirsin aklında olsun

çok teşekkür ederim canım öğrendim tahliller içindeymiş ama zorlu bi süreç bekliyo neler yaşadınız biraz anlatsanıza çok endişeliyim salak gibi oldum hiç konuşmak istemiyorum kimseyle dışarıda çıkmak istemiyorum neoluyor anlamadım

Back
X